Αντιπαρασιτικά περιλαίμια

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
Παιδια εχω ενα μικρο προβληματακι!

Το τερας μου, δεν δεχεται το scalibor στο λαιμο του, του δημιουργει προβλημα(ερεθυσμο,ξυσιμο, απωλεια τριχωματος κλπ) και το εχω αφαιρεσει εδω και πολυ καιρο και στην θεση του τωρα που ειναι χειμωνας παιρνει μονο αμπουλα !

Θελω να μου προτεινεται ενα εναλλακτικο περιλαιμιο να της βαλω χωρις να εχω τουτα τα προβληματα!

Καλο θα ηταν να μου προτεινατε περιλαιμια που να κανουν την ιδια δουλεια με το scalibor για να ειμαι καλυμμενος απο ολα! Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις σας!

Last edited by a moderator:

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
υπαρχουν καποια φυτικα αλλα συμφωνα με καποιους κτηνιατρους δε κανουν τιποτα...καλο θα ηταν ενα τηλεφωνο στο κτηνιατρο σου!!!

Trevor

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2011
59
0
υπαρχουν καποια φυτικα αλλα συμφωνα με καποιους κτηνιατρους δε κανουν τιποτα...καλο θα ηταν ενα τηλεφωνο στο κτηνιατρο σου!!!
Εχω μιλησει με τον doctor μου, μου ειπε τωρα που ειναι χειμωνας να μην ανησυχω η αμπουλα ειναι υπερ αρκετη..
Το καλοκαιρι μου ειπε θα εχω προβληματακι με το περιλαιμιο που θα βρωμισει ολο το σπιτι μου γιατι δεν θα ειναι αοσμο(δεν ρωτησα τι "φιρμας" ειναι), μου προτεινε να μην το παρω τωρα ομως γιατι θα παθουμε ασφυξια μεσα στο σπιτι :p:p:p

Για φυτικο ουτε καν το συζηταω γιατι δεν κανει δουλεια καθολου, εξακριβωμενο !:eye:

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
το καλοκαιρι εγω που κανω κ καμπινγκ και λιμνες κ θαλασσεσ φουλ ο κοπριτης σκαλιμπορ που στο νερο το βγαζω(αν κ αδιαβροχο για να κρατησει πιο πολυ κ για οικολογικους λογουσ) κ του εχω κ ενα μαντιλι στο λαιμο με φυτικα εντομοαποθητικα οπος κ σιτρονελα για τα σκυλια ψεκασα με τη δυση του ηλιου!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Δεν παθαινεις κι ασφυξια! Υπερβολες... :p Μυριζει λιγο εντονα αλλα ειναι σιτρονελα και γερανι. Εμεις τετοιο ειχαμε γιατι ειχαμε κι εμεις θεμα με το σκαλιμπορ. Αφου φοραει αμπουλα για ψυλλους, τσιμπουρια κτλ, αυτα τα φυτικα απωθουν σκνιπες-κουνουπια. Το καλοκαιρι ομως κι εμας τωρα δεν φοραει τιποτα μεσα στο σπιτι γιατι οσο μεγαλωνει γινεται πιο ευαισθητος με το δερμα του.