Αντιπαρασιτικό Κολάρο και χάιδεμα

Thrall

Member
4 Μαϊου 2014
14
9
Γεια σας,λύστε μου μια απορία αν μπορείτε.
Πήραμε κολάρο scalibor για το σκυλάκι μας αλλά οι οδηγίες έλεγαν πως δεν επιτρέπεται να έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας και ούτε το σκυλί να κοιμάται στα κρεβάτια.Εμείς συνέχεια όμως το χαϊδεύουμε και το αγκαλιάζουμε,κινδυνεύουμε άραγε να πάθουμε καμιά δερματίτιδα;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Γεια σας,λύστε μου μια απορία αν μπορείτε.
Πήραμε κολάρο scalibor για το σκυλάκι μας αλλά οι οδηγίες έλεγαν πως δεν επιτρέπεται να έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας και ούτε το σκυλί να κοιμάται στα κρεβάτια.Εμείς συνέχεια όμως το χαϊδεύουμε και το αγκαλιάζουμε,κινδυνεύουμε άραγε να πάθουμε καμιά δερματίτιδα;
Φυσικά το παρακάτω δεν αποτελεί τεκμηριωμένη απάντηση για την ερώτηση σου αλλά γνωρίζω πολλά σκυλιά που κοιμούνται στα κρεβάτια των αφεντικών τους και φοράνε κολάρο χωρίς να έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στους ιδιοκτήτες. Για τα χάδια δε το θίγω καν..

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Δυστυχως ναι, ετσι λενε οι οδηγίες. Σε καθε επαφη πρέπει αυστηρα να πλενονται τα χέρια , για επαφη με παιδια δεν το συζητω καν.. Στο κρεβάτι απαγορευεται η επαφη με το μαξιλαρι. Αν κοιμαται στα ποδια σας ισως δεν υπαρχει θεμα, αλλα και παλι..

Thrall

Member
4 Μαϊου 2014
14
9
Σας ευχαριστώ για την απάντηση.Καλά στο πάπλωμα κοιμάται απάνω και αναγκαστικά θα πλένω τα χέρια μου όταν την ακουμπάω και μετά χρειάζεται να ακουμπήσω στόμα/μάτια.
Υπομονή κάνουμε να περάσει το καλοκαίρι και μετά να της το βγάλουμε.

Th4nos

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2013
113
51
thessaloniki
Κι εγώ έχει καμιά 10αρια μέρες που του το έβαλα.Αν βγάλω τίποτα τον επόμενο καιρό θα σας ενημερώσω...χεχεχε :)