Αντιπαρασιτικό σπρέι Bayer Pet Care Bolfo

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Καλησπέρα!!
Πρώτη φορά θα του βάλω κάτι αντιπαρασιτικό.
Ο γιατρός μου είχε πει πριν λίγο καιρό (πάνω κάτω ένα μήνα) ότι επειδή είναι μικρός ότι βάλω για τα παράσιτα μπορεί να σκοτώσει κι αυτό.
Αλλά χθες το βράδυ συνέχεια σταματούσε στη βόλτα και ξινόταν.
δεν είδα τίποτα στο τρίχωμά του ή στο δέρμα του, αλλά είπα να του πάρω κάτι προληπτικά.
Ζήτησα από τον πετ-σοπά κάτι να μου προτείνει με βάση τα κιλά την ηλικία, το τρίχωμα κτλ και μου έδωσε αυτό το σπρέι.
Το θέμα είναι όμως ότι επάνω δεν γράφει τίποτα από δοσολογία..
Ξέρετε μήπως πόσο και πού πρέπει να το βάλω;

Είναι 6 μηνών 3.5 κιλά. κοντότριχο. και γλύφεται όλη την ώρα αν πέσει κάτι πάνω του. Οπότε αυτό φοβάμαι και πιο πολύ!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Τίποτα γιατί ο γιατρός μου είχε πει πως ό,τι σκοτώνει τα παράσιτα, σκοτώνει και αυτόν επειδή είναι μικρός.
(τον είχα ρωτήσει πότε πρέπει να του βάλω κολάρο και αμπούλα).

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Κακως δε φορουσε. Βαλτου αμπουλα και λουρακι (αν θελεις να μην εχει πολυ χημεια παρτου Bio)

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
προς το παρόν θέλω να του βάλω το σπρέι. Αυτό πήρα σήμερα και δεν προλαβαίνω να πάω σε άλλο πετ σοπ.
Και όπως είπα χθες, ξινόταν. Το πρωί δεν τον πήγα βόλτα γι'αυτό το λόγο. Φοβάμαι μήπως κόλλησε τίποτα.
Οπότε... πώς μπαίνει αυτό;

(Πες μου, αν ξέρεις, και τι αμπούλες και κολάρο παίρνει για την ηλικία του και τα κιλά του να πάω από δευτέρα στο πετ σοπ)

Ευχαριστώ πάντως! ! ^_^

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Θα πας στο πετ σοπ, θα τους ζητησεις ποια αμπουλα θες (frontline ή advantix), θα τους πεις και τα κιλα του σκυλακου σου και θα σου δωσουν την αναλογη.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Ψεκασε τον προς το παρον με το Bolfo για να μην ξυνεται (ισως να εχει ψυλλους) απο αποσταση με μια βουρτσα χτενιζεις αναποδα απο τη φορα του τριχωματος και ψεκαζεις, με προσοχη στο κεφαλι κ προσωπο. Μη τον αφησεις να γλυφτει για λιγη ωρα.
Αμπουλα μια θα του παρεις και υπαρχει κ κολλαρο βιολογικο που ειναι πολυ λεπτο για μικροσωμα σκυλακια.

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Του έριξα μόνο στο σβέρκο γιατί γύρισε απότομα ενώ τον κρατούσα. Να του βάλω και στο υπόλοιπο σώμα? ? ?