Αντιπαρασιτικό Sebacil (για το χώρο ή για το σκύλο?)

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
το σιμπασιλ το ξερετε?ακουσα οτι κανει δουλεια.το ψεκαζεις κ σε τοιχους,ειναι και αοσμο.
Σκυλοβρωμάει και δεν κάνει και δουλειά. Όταν ψέκαζα τη δικιά μου κόλλαγε συνέχεια τσιμπούρια.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμπουλα frontline combo που είναι και για το περιβάλλον στο οποίο ζει ο σκύλος.

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Σκυλοβρωμάει και δεν κάνει και δουλειά. Όταν ψέκαζα τη δικιά μου κόλλαγε συνέχεια τσιμπούρια.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αμπουλα frontline combo που είναι και για το περιβάλλον στο οποίο ζει ο σκύλος.
!!!!
Ψεκασμός σιμπασιλ απευεθείας στον σκύλο? Προσωπικά το κρίνω λάθος.
Καλύτερα είναι να γίνει γενξικός ψεκασμός στον χώρο. Για τον σκύλο υπάρχουν στο εμπόριο αλλα και στην φύση πολλά καλούδια... ;)

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Μπορεί να γίνει ψεκασμός με σεμπασίλ απευθείας στο σκύλο, αν η αραίωση είναι 1 ml σε 2 λίτρα νερό.

Το θεωρώ υπερβολικά τοξικό πάντως...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Μωρέ είναι και παραείναι... ;)

Νομίζω εχει και τη νεκροκεφαλή στο μπουκαλάκι απ' έξω :D:D:D

Ψεκάζεις τον περιβάλλοντα χώρο του σκύλου με αραίωση 1:1000 και τα τσιμπούρια πεθαίνουν ακαριαία!

Ο ψεκασμός στο σκύλο κάνει και για δερματοπάθειες (σαρκοκοπτική ψωρίαση) αλλά και ως αποτρεπτικό από τα τσιμπούρια. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να ψεκάζω τον κήπο και τα μπαλκόνια 1 φορά το εξάμηνο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Παιδια χωρις πλακα τωρα!

Το σεμπασιλ ειναι για τον χωρο που μενει ο σκυλος ή για τον σκυλο?

Δεν εχω καταλαβει!Διευκρινηστε...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.588
849
Ξεσσαλονικη!!!
κ για τα δυο.απλα καλο ειναι ,αν ειναι για τον σκυλο να αραιωνεται με πιο πολυ νερο.ειδικα αν ειναι τοσο τοξικο οπως λεει ο κωστας.βασικα αν ειναι τοξικο μην το βαζεις κ καθολου.καλυτερα να ειμαι απο πανω κ να κουναω τα χερια να φυγουν.ψεκαζε καλυτερα γυρο απο τα παραθυρα σου κ τις πορτες σου.

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
1ml σε 1 λίτρο νερο για το χώρο
1ml σε 2 λίτρα νερό για το σκύλο και ΠΡΟΣΟΧΗ μην παει στη μουσούδα και τα γεννητικά

εγώ πάντως ξαναλέω δε θα το έβαζα στο σκύλο μου με τπτ!

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
1ml σε 1 λίτρο νερο για το χώρο
1ml σε 2 λίτρα νερό για το σκύλο και ΠΡΟΣΟΧΗ μην παει στη μουσούδα και τα γεννητικά

εγώ πάντως ξαναλέω δε θα το έβαζα στο σκύλο μου με τπτ!
Σωστά!
Ούτε μια πιθανότητα στις 999999999999....

http://www.animalhealth.bayerhealthcare.com/491.0.html?&no_cache=1&tx_bahprdmx_pi1[tgcat]=9

Last edited:

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Ούτε εγώ θα έβαζα τώρα στο σκύλο μου.

Αλλά πριν 11 χρόνια έβαζα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
το σιμπασιλ το ξερετε?ακουσα οτι κανει δουλεια.το ψεκαζεις κ σε τοιχους,ειναι και αοσμο.
Εγω το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και σφουγγαρίζω βεράντες, πατώματα...και που και που λούζω και τα αγόρια.
ότι μυρίζει...μυρίζει πολύ...και για λευκά και κρεμ σκυλιά δεν κάνει γιατι κιτρινίζει το τρίχωμα...
Πάντως όσες φορες τους έχω μουλιάσει σε Sebasil... τσιμπούρι δεν έχω δει..ούτε ψύλλο...απλά το κάνω πολύ σπάνια..
Και στις βεράντες...ούτε ένα τόσο δα ζουζουνάκι...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.588
849
Ξεσσαλονικη!!!
κ εμενα μου ειπαν για εφαρμογη με βρεγμενο σφουγγαρι..αλλα τελικα δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα αν ειναι καλο η κακο.αν ειναι τοξικο παντως δεν λεει.οι αμπουλες που βαζουμε ειναι τοξικες?

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Γενικά ρωτάω... Ελπίζω να μην τρελαθείτε με την ερώτησή μου!
Εγώ το μόνο που κάνω είναι να ψεκάζω τον κήπο και τα μπαλκόνια 1 φορά το εξάμηνο.
γιατί να ψεκάσεις τον κήπο; και πού; στα πλακόστρωτο μέρος του κήπου; ή μόνο όπου "συχνάζει";
Εμείς κάνουμε απολύμανση για τις κατσαρίδες κλπ κλπ μία-δύο φορές το χρόνο. Σαν την απολύμανση του σπιτιού το χρησιμοποιείς ή ανεξάρτητα;

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Επειδή τον αμολάω και παίζουμε στον κήπο, ψεκάζω παντού όπου υπάρχει χώμα, χόρτα, γκαζόν κτλ

Δεν είναι απολυμαντικό, αλλά τα τσιμπούρια τα εξοντώνει άμεσα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
σαν βόμβα ναπάλμ για έντομα μου ακούγεται...

μήπως δεν κάνει ρε παιδιά?

υπάρχουν και οφέλιμα έντομα...αράχνες/μέλισσες/πασχαλίτσες/χρύσοπες

άσε που δυνητικά όλα τα έντομα(ναι και τα τσιμπούρια) είναι οφέλιμα

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Θα συμφωνήσω με το κοκόνι.
Επίσης, εντάξει δεν ψεκάζετε το σκύλο γιατί είναι πολύ τοξικό και ψεκάζετε τα χόρτα, στα οποία μετά πάει ο σκύλος και κυλιέται πάνω. Το ίδιο δεν είναι?
Χειρότερα ακόμα, πάει ο σκύλος και γλύφει ή μασουλάει τα χόρτα, οπότε το καταπίνει κιόλας!

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Αν στεγνώσει το διάλλειμα (30 λεπτά max) είναι απολύτως ασφαλές για το σκύλο, τον άνθρωπο κτλ...

kokoni, στη συγκεκριμένη περίπτωση με νοιάζει πολύ περισσότερο ο σκύλος μου από όλα τα τσιμπούρια του κήπου μου μαζί!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.089
Νεότερο μέλος
Kons