Αντιστατικό μαξιλάρι

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν ξέρω αν έγραψα στη σωστή ενότητα, δεν ξέρω καν αν είναι σωστός ο τίτλος.

Είχα διαβάσει (εδώ στο φόρουμ) πριν κάτι μέρες για ένα μαξιλάρι που δεν κολλάνε πάνω του οι τρίχες. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Συνήθιζα να της στρώνω μια παλιά κουβερτούλα κάτω, αλλά γεμίζει τόση τρίχα που όταν θέλω να την πλύνω δε μπορώ να τη βάλω στο πλυντήριο και είναι αρκετά βαριά για να την πλένω στο χέρι.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά; Έψαξα λίγο, αλλά δε βρήκα κάτι..

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Θα σου πω τι εχουμε εμεις και ειναι φθηνο και ευκολο στη συντηρηση.
Ενα ορθογωνιο κομματι αφρολεξ(περιπου 5 εκατοστα παχος) και 2 θηκες απο βαμβακερο,σταθερο υφασμα(οπως ειναι τα σεντονια).Σκουπιζεται πανευκολα με την ηλεκτρικη και πετας τη θηκη στο πλυντηριο να γινει σαν καινουρια.Ειναι επισης πιο δροσερο υφασμα για το καλοκαιρι,ουτε να'υ'λον,ουτε μαλλι.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχω στο crate της μαξιλάρι καναπέ με επένδυση, αλλά η επένδυση βάλε βγάλε, χαλάει το μαξιλάρι.

Θα δοκιμάσω κι αυτό με το αφρολέξ που είπες..Τις θήκες να υποθέσω τις ράψατε εσείς ε;

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
αντιστατικό το λένε γιατί δεν "φορτίζεται" με στατικό ηλεκτρισμό;

παντως από όταν βάλαμε χαλιά έχω ηλεκτρίσει το ρωμαίο στη μύτη 2-3 φορες!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Δεν ξέρω αν είναι σωστή η λέξη. Αυτό που θέλω είναι ένα ύφασμα που να μην επιτρέπει την τρίχα να κολλήσει πάνω του ή να μπει ανάμεσα στις ίνες. Θέλω να απομακρύνονται εύκολα χωρίς να χαλάω 2 ρολά και μία σακούλα ηλεκτρικής κάθε φορά που το πλένω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Mat
Kάνουν και για στρωματάκια μέσα στο κρέιτ και εκτός. Δεν κολλάει η τρίχα , απομακρύνεται πανεύκολα. Πλένεται και στο πλυντήριο το εξωτερικό κάλυμα.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Τις θήκες να υποθέσω τις ράψατε εσείς ε;
Ναι,δεν ειναι και τιποτα το τρελλο,αν βρεις καποιον γνωστο η καμια μοδιστρα,ειναι πανευκολο(φανταζομαι και παμφθηνο),ενα φερμουαρ στο πλα'ι' και εισαι κομπλε.Χωρια που μπαινει και ολοκληρο το μαξιλαρι στο πλυντηριο.