Αν αποκτούσα δεύτερο σκύλο

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Πόσο ζηλεύω εσάς που ξέρετε και ξεχωρίζετε τις ράτσες. Όσο και αν έχω προσπαθήσει και έχω διαβάσει παραμένω ανεπίδεκτη μαθήσεως. Αν έβλεπα αυτά τα δύο στο δρόμο θα μου φαινόντουσαν ίδια ..... :(
Και ομως, αν τα δεις ζωντανα μπροστα σου θα τα ξεχωρισεις αμεσως, ιδιως απο την κατασκευη και το μεγεθος του σωματος!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Φανταστικά σκυλιά τα κουρτσχααρ.
Εχει ένα αρσενικό μία συνεργάτης στο γραφείο μου και όποτε πηγαίνουμε σπίτι της, το καμαρώνω.
Είναι η αδυναμία μου, και πολύ θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ξανά ένα.
Είχα 3 παλιά και ένα ντρατχααρ. Πραγματικά, τουλάχιστον από τα σκυλιά που είχα εγώ, δεν έχω δει πιο πιστούς σκύλους. Απίστευτο δέσιμο.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
μαζεψε με απ'τα ξενυχτιααααααααα!!!!!!κατελληξα νομιζω παιδια!δευτερο σκυλι θελω ενα ντογκο καναριο....μπουαχαχαχαχα!κ ενα γαλλικο μπλουλντογκ για να μην ξεχνιωμαστε!πρωτα το γαλλικο βεβαια ,για να ειμαι νομιμος στις προυποθεσεις του ποστ!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Είναι ίδια ράτσα οι δικές σου ?
Παίζει ρόλο αν είναι διαφορετικές ράτσες? ρωτάω γιατί χάζευα μια μέρα στις αγγελίες με τα αδέσποτα και μια μικρούλα που την λένε Ντεζιρέ μου έκανε κλικ...
Μην κολλάς στην ίδια ράτσα - δεν χρειάζεται να είναι. Το μόνο ίσως που πρέπει να δεις είναι να μην είναι τα τελείως άκρα αντίθετα σε αντοχές για πρακτικούς λόγους. Για παράδειγμα αν βάλεις ένα αγγλικό μπουλντόγκ και ένα τζακ ράσελ να συμβιώσουν θα έχεις πρόβλημα στη βόλτα. Το ένα θα θέλει 20 χιλιόμετρα για εκτόνωση και το άλλο θα θέλει μετά από 300 μέτρα τον καναπέ του. Ή το ένα θα θέλει να παίζει συνέχεια και το άλλο θα τα χει φτύσει...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
μαζεψε με απ'τα ξενυχτιααααααααα!!!!!!κατελληξα νομιζω παιδια!δευτερο σκυλι θελω ενα ντογκο καναριο....μπουαχαχαχαχα!κ ενα γαλλικο μπλουλντογκ για να μην ξεχνιωμαστε!πρωτα το γαλλικο βεβαια ,για να ειμαι νομιμος στις προυποθεσεις του ποστ!
Dogo Canario?? Oχι Presa Canario??
Εγω νομιζω οτι σε τραβαει το dogo και το λευκο....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Δύο είναι καλύτερα αναμφισβήτητα...
:fan::fan::fan: και εγώ είμαι υπέρ των 2 σκύλων και άνω, το μόνο μου πρόβλημα είναι οι διακοπές... Ήδη με στραβοκοιτούν όταν ψάχνω δωμάτιο με τα 2 και στο ποδήλατο έχω 2 καλάθια

Παίζει ρόλο αν είναι διαφορετικές ράτσες? ρωτάω γιατί χάζευα μια μέρα στις αγγελίες με τα αδέσποτα και μια μικρούλα που την λένε Ντεζιρέ μου έκανε κλικ...
Όχι δεν παίζει ρόλο

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
αμαλια ειπα ντογκο γιατι εχω πρεσα ,οπωτε να ειμαι νομοταγης!χαχαχα!ασχετα αμα ειναι το ιδιο!το ασπρο ναι,με τραβαει!αρκει να εχει ριγες κ μαυρη μασκα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.367
Είναι ίδια ράτσα οι δικές σου ?
Σε ότι γενικώς στην ζωή σου, σου κάνει κλικ, πρέπει να λες αμέσως "ναι". Χωρίς δεύτερη σκέψη :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ισπανικό Μαστιφ, αλλά από εργασιακές γραμμές.....
Φίλε foibos, όμως ούτε κι εσύ παίζεσαι!:D
Πέρα, όμως, από τα αστεία, είναι φανταστικό σκυλί!

Ασε που θάχεις πολύ ...προγούλι να χαϊδέυεις

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χαχα!!!!!!
Όχι απλά πολύ προγούλι.....πολύ από όλα θα είναι......

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παναγιώτη, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, αν δε βάλεις κάποια φωτο.
Το συγκεκριμένο θέμα δεν το έχω μελετήσει

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19

Aυτός είναι ο trabuco.....για μένα ίσως ότι πιο κοντά στο πρότυπο της φυλής.....και φυσικά μεγάλη λατρεία.....