Αν είχες δεί ο,τι και εγώ, θα άλλαζες κτηνίατρο;

Αν είχες δεί ο,τι και εγώ, θα άλλαζες κτηνίατρο;

  • Ναι

  • Όχι


Results are only viewable after voting.

Ευαγγελία1987

Well-Known Member
20 Απριλίου 2018
77
33
Το άτομο με πτυχίο Ιατρικής ονόματος τάδε, το γνώρισα πέρσι. Δύο περιστατικά, ένα ελαφρύ και ένα βαρύ, με κάνουν να μην έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το άτομο.


Ας πάμε στο ελαφρύ. Για την Ελένη πρίν 25 μέρες μυ είχε πεί οτι είναι διασταύρωση Γερμανικό Ποιμενικό με Ελληνικό Ποιμενικό, και πρίν 5 μέρες οτι είναι Κοκόνι με Γκέκα. Ποιμενικό με Κοκόνι δεν έχουν καμιά σχέση.


Και το βαρύ... Πέρσι δολοφόνησα τα κουτάβια μιας σκυλίτσας. Ήταν έγκυος ενός μηνός (δηλαδή στο μέσον της κύησης) και πήγα σε αυτό το άτομο 1η φορά ρωτώντας για έκτρωση. Τα παιδιά είχαν μισές μιθανότητες να βγούν μαύρα γεγονός που θα τα υποκαταστούσε δυσκόλως υιοθετήσιμα. Ο πατέρας είχε βάρος όταν 12 κιλά, και αυτή πέρσι ζύγιζε 9 κιλά, και τ άτομο μου είπε οτι θα κινδύνευε η ζωή της στην γέννα. Α, και την μανούλα την είχαν πετάξει όταν ήταν μωρό.


Έμεινε έγκυος στην 1η περίοδο, 6 μηνών κουταβάκι, και αφού ένας άλλος κατα φαντασίαν επαϊων έλεγε οτι δεν θα συλλάβει εκείνες τις μέρες.


Το άτομο με πτυχίο Ιατρικής με διαβεβαίωσε οτι το κορίτσι δεν θα υποφέρει γιατί ήταν...νωρίς. Εκείνο το διήμερο διαπράξαμε έκτρωση με ένεση. Βλέπετε, δεν είχα μία για στείρωση και το άτομο δεν έκανε δόσεις. Απο την 2η μέρα έδειχνε έντονα να πονάει, και είχε κάθε μέρα έντονες αιμορραγίες. Δεν ειχε κουράγιο ούτε να περπατήσει. Επικοινώνησα με το άτομο διότι αυτά δεν μου τα'χε πεί. Τότε, είπε οτι είναι απόλυτα φυσιολογικό για την προχωρημένη (έγινε προχωρημένη;;;) εγκυμοσύνη της.


Το κλού της ιστορίας ήταν, όταν πήγα ξανά μετά απ 10 μέρες να την δεί, όπως μου είχε πεί, μου είπε να....ξανακάνουμε την ένεση της έκτρωσης μήπως και δεν είχε πιάσει. Επίσης μου είπε οτι αν τα εκτρωμένα έμβρυα δεν είχαν αποβληθεί απο το σώμα της, θα έπρεπε να την χειρουργήσει (μα ξεκινήσαμε απο το οτι δεν είχα αρκετά λεφτά και οτι το κορίτσι δεν θα υπέφερε!!!!)


Και τα δικά μου και τα αδέσποτα σε αυτό το άτομο τα πάω, απλως επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου. Σήμερα όμως οι μνήμες ξαναγύρισαν και δεν είμαι καθόλου σίγουρη......