Απέφυγε τη γυναικεία μουρμούρα με έναν ιδιαίτερο τρόπο

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Εκπαίδευσε το σκύλο του να δαγκώνει!

Ένας 56χρονος άντρα στις ΗΠΑ δεν άντεχε στην γκρίνια της συζύγου της, γι’ αυτό βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να αποτρέπει τους καβγάδες.

Εκπαίδευσε το σκύλο του, ώστε να δαγκώνει τη γυναίκα του, όταν εκείνη άρχιζε την… κρεβατομουρμούρα!:D

Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σπίτι στο Ορλάντο δεν πίστευαν στα μάτια του, όταν είδαν τη σύζυγο του άντρα κατακόκκινη στο πρόσωπο από τα δαγκώματα του σκύλου.

http://www.facebook.com/notes/adesp...moura-me-enan-idiaitero-tropo/181831588516152

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πληρωνω οσα, οσα , για τον σκυλο!!!!:D

Ευτυχως δεν διαβαζει αυτα εδω......:cura:
Τα διαβάζω όμως εγώ και φρίττω. Διότι το "έξυπνο" ελληνικό άρθρο δε γράφει τα παρακάτω, δηλαδή πώς επιβλήθηκαν δυο πολύ αυστηροί νόμοι της Φλόριντα την περίπτωση αυτή, ο λεγόμενος "dog bite law" που στέλνει το σκύλο κατευθείαν για ευθανασία και ο "domestic violence law" που στέλνει το σύζυγο κατευθείαν στο φρέσκο...

Νομίζω ότι υπάρχουν και κάποια όρια στα "αστεία"...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Τα διαβάζω όμως εγώ και φρίττω. Διότι το "έξυπνο" ελληνικό άρθρο δε γράφει τα παρακάτω, δηλαδή πώς επιβλήθηκαν δυο πολύ αυστηροί νόμοι της Φλόριντα την περίπτωση αυτή, ο λεγόμενος "dog bite law" που στέλνει το σκύλο κατευθείαν για ευθανασία και ο "domestic violence law" που στέλνει το σύζυγο κατευθείαν στο φρέσκο...

Νομίζω ότι υπάρχουν και κάποια όρια στα "αστεία"...
Αυτά δε τα αναφέρουν Σάρα..και πέρα απο την πλάκα καλά κάνεις και μας τα παραθέτεις!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ελα ρε συ Sara , πολυ σοβαρα το πηρες....
Φυσικά και το πήρα σοβαρά. Γενικά παίρνω πάρα πολύ σοβαρά τη βία και την κακοποίηση και δε νομίζω ότι χωρούν αστεία πάνω στα συγκεκριμένα θέματα. Και σε θέματα γάμου έχω την εξής φιλοσοφία: άμα δε σ' αρέσει ο σύντροφός σου/έκανες λάθος παίρνεις ένα υπέροχο διαζύγιο και τελειώνει η υπόθεση.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τώρα βεβαια εγω πιστευω οτι είναι πιο πιθανόν αυτό να ήταν εφευρημα της γυναίκας για να εκδικηθεί τον σύζυγο
Γιατί
ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ? :confused::p

Εκπαίδευσε το σκύλο του, ώστε να δαγκώνει τη γυναίκα του, όταν εκείνη άρχιζε την… κρεβατομουρμούρα!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Φυσικά και το πήρα σοβαρά. Γενικά παίρνω πάρα πολύ σοβαρά τη βία και την κακοποίηση και δε νομίζω ότι χωρούν αστεία πάνω στα συγκεκριμένα θέματα. Και σε θέματα γάμου έχω την εξής φιλοσοφία: άμα δε σ' αρέσει ο σύντροφός σου/έκανες λάθος παίρνεις ένα υπέροχο διαζύγιο και τελειώνει η υπόθεση.
Βeen there , done that....:)

Eγω παλι νομιζω οτι χωρουν , και δεν κανει κακο λιγη διακωμοδηση της ζωης μας, σε οσο σοβαρα θεματα και αν αναφερομαστε.:)

Εξαλλου η μουρμουρα , αποτελει αναποσπαστο κομματι της ελληνικης οικογενειας ,που οχι μονο δεν μας ενοχλει αλλα αν μας λειψει μας κακοφαινεται....:D και εκει χαβαλε κανουμε...