Απίστευτη υποδοχή!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Εγώ δεν θα μπορούσα να είμαι έτσι ήρεμη στη θέση της,όσο και καλές σχέσεις να είχα μαζί τους!!!:confused:

[video=youtube;3hdUCzbCuYk]http://www.youtube.com/watch?v=3hdUCzbCuYk&feature=player_embedded[/video]

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Λιποθυμώ!! Εγω ουτε τον δικο μου σκύλο δεν αφήνω να μου κάνει έτσι!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Τα ΛΑΤΡΕΎΩ τα λιοντάρια!!!! *agapoylas* Τώρα σ αυτό ζήλεψα κ γω!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Πολυ ενδιαφερον βιντεο.. η σταση της κοπελας και η "συζητηση υψηλων τονων" που εχουν οι δυο λυκοι πισω της μας δειχνουν πολλα για το πως λειτουργει μια αγελη...

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πολυ ενδιαφερον βιντεο.. η σταση της κοπελας και η "συζητηση υψηλων τονων" που εχουν οι δυο λυκοι πισω της μας δειχνουν πολλα για το πως λειτουργει μια αγελη...
Αμαλία αυτό μου έκανε και μένα εντύπωση μεταξύ άλλων! Ειδικά ο ένας που προσπαθεί να επιβάλει το δικό του! Είναι πράγματι εντυπωσιακό το πως λειτουργεί μια αγέλη!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα.... υπαρχει σαφέστατη ιεραρχία στην αγέλη τους και το σημαντικότερο είναι ότι είναι σαφώς ανώτερη στο μυαλό των λύκων η κοπέλα....
1) Υποτακτική προσέγγιση με τα αυτιά ριγμένα πίσω και έντονο γλύψιμο στο πρόσωπο
2) Σαφής διεκδίκηση της έυνοιας και της προσοχής της μεταξύ των μελών της αγέλης

Προσέξατε όμως και κάτι άλλο... η συμπεριφορά της κοπέλας είναι ιδιαίτερα επιθυμητή ακόμα κι από εμάς.... σταθερή, ήρεμη, χωρίς υπερβολές στις εκδηλώσεις της, χωρίς καμία κίνηση δική της προς εκείνους οι κατώτεροι πλησιάζουν όχι το αντίθετο και το σημαντικό ψύχραιμη στις αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.
Ωραίο βίντεο....!!!

Και μία παρατήρηση.... όπως αντιλαμβάνεστε το να πηδάει πάνω ο λύκος ή σκύλος δεν είναι ένδιεξη ούτε κυριαρχίας ούτε τίποτα άλλο.... απλή προσπάθεια επικοινωνίας είναι face to face.... ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.035
Πάντα με γοητεύει η σχέση ανθρώπων με άγρια ζώα.
Τα τσίσα μπροστά στην κοπέλα είναι των λύκων ή δικά της; :razz:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πάντα με γοητεύει η σχέση ανθρώπων με άγρια ζώα.
Τα τσίσα μπροστά στην κοπέλα είναι των λύκων ή δικά της; :razz:
Ειναι της γλώσσας του σώματος...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ειναι τοσο γλυκα! μου θυμιζουν σκυλο,μοιαζουν πολυ!!
θα ηθελα πολυ να ειμαι στην θεση της :D

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
πως αρεσουν τα χαδια σε ολα τα ζωακια,ειναι απιστευτο ποση αγαπη μπορουν να σου δειξουν...αχ και να ηταν σαν τα βιντεο αυτα ομορφος ο κοσμος....