Απορείες!!

nina82

Member
6 Ιανουαρίου 2009
10
0
Γειά σας. Καλή χρονια σε όλους σας!
Εδώ και 3 μέρες απέκτησα ενα πανέμορφο αρσενικό μαλτεζάκι 2,5 μηνών. Είναι ενα πανέμορφο, γλυκό διαβολάκι. Αλλά βρε παιδιά μια ερωτησούλα να κανω. Απο την ημέρα που μου το έφεραν βλέπω οτι τα κακάκια του ειναι πολυ νερουλά. Κάποιες φορές πιο σφιχτά αλλά ως επί το πλείστον αρκετα νερουλά. Ανυσυχώ αρκετά. Στις 10 του μήνα θα είναι να του δώσω την κρέμα για τα παράσιτα. Μήπως λόγω παρασίτων έχει αυτο το πρόβλημα; Εντούτοις είναι πολύ ζωηρός και παιχνιδιάρης. Ο γιατρος που τον είδε πριν τον αποκτήσω μου είπε να του δίνω καποια συγκεκριμένη τροφή, την οποία και έδωσα αλλα φαίνεται να μην τον ικανοποιεί. Του έφτιαξα κοτόπουλου και ξετρελάθηκε.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας μου πει.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να κάνεις αποπαρασίτωση αμεσα .

κακο δεν κάνεις

να αποφασίσεις τι φαι θελεις να δινεις

μαγειρευτο η ξηρά και να επιμείνεις σε αυτη

το νερουλο λέει απο τιποτα μέχρι πολλά

αν εχει διαθεση και ορεξη λογικα δεν εχει κατι σοβαρο

nina82

Member
6 Ιανουαρίου 2009
10
0
Σε ευχαριστώ Μάκη!
Την κρέμα για τα παράσιτα μου την έχει δώσει ο γιατρός. Να του την δώσω πριν την ημερομηνία που μου είπε η να συμβουλευτώ κτηνίατρο πριν το κάνω;

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Θέλει αποπαρασίτωση ΑΜΕΣΑ.
Στην ηλικία αυτή θέλουν κάθε 15 μέρες.

Πόσες έχει κάνει μέχρι σήμερα και πότε;
Γιατί σου είπαν στις 10 του μήνα;

Είχε πάρει λίγο μετά τα Χριστούγεννα;

Τα περισσότερα κουτάβια έχουν σκουλίκια. Μάλλον αυτό είναι.
Ακου τον Μάκη και δώσε του την αποπαρασίτωση τώρα (δεν έχει ρίσκο άλλωστε).
Πρόσεξε όμως να είναι σωστή η δόση ανάλογα με το βάρος του.

Μπορεί να είναι και απλώς από το στρες της αλλαγής περιβάλλοντος/τροφής/νερού.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Εχω και εγω ενα μαλτεζακι τωρα 4 μηνων. Εχουν δικιο για την αποπαρασιτωση οντως χρειαζεται καθε 15 μερες. Εγω δινω χαπακι αλλα δεν νομιζω να εχει σημασια. Επισης η διατροφη κανει μεγαααααααααλη διαφορα. Διαβασε πολυ πριν αποφασισεις. Το φορουμ με βοηθησε πολυ. Υπαρχει μαγειρευτο ή ξηρα ή BARF. Εγω προσωπικα μετα απο πολυυυυυυυυυ διαβασμα κατεληξα στην BARF χωρις αυτο να σημαινει οτι επσιδη το διαλεξα εγω ειναι και το σωστοτερο. Δεν εχω παντως κανενα πια προβλημα με τα κακά του(ενω ειχα ) και ειναι υγιεστατος και παιχνιδιαρης.

Μακαρι να εμενες κοντα να τα κοινικοποιουσαμε κιολας!

Attachments

nina82

Member
6 Ιανουαρίου 2009
10
0
Σας ευχαριστώ πολύ. Εκανα τιν απόπειρα. Του έδωσα την κρεμούλα. Αν δώ κατι περίεργο θα τον παω στο γιατρό αύριο.
Να σου ζήσει jennie. Που μένεισ βρέ;

nina82

Member
6 Ιανουαρίου 2009
10
0
Dr. Zhivago, μια φορά του έχουν κάνει αποπαρασίτωση και αυτή ήταν 31/12/08. Οταν τον είδε ο γιατρός μου είπε οτι ήταν λίγο πρισμένη η κοιλίτσα του λόγω των παρασιτων και μου είπε να του δώσω την κρέμα στις 10/01/09. Εγώ την έδωσα ήδη. Ευελπιστώ ο μικρός μου να είναι καλα.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Μενω Γλυφαδα. Καλο ειναι να ανοιχτει νεο thread για τους ιδιοκτητες κουταβιων και να κανονιστει μια συναντηση καπου στην μεση να βολευει ολους. Η μηπως απαγορευεται κατι τετοιο να κανονιζεται μεσω του φορουμ? Ελπιζω οχι....

nina82

Member
6 Ιανουαρίου 2009
10
0
Δεν έχω ιδέα αν επιτρέπεται. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το βρίσκω.Ας μας πει κάποιος αν ξέρει. Εγώ μένω Χολαργό, στην άλλη άκρη. :-|

Afroditi

Well-Known Member
29 Δεκεμβρίου 2008
509
0
Θεσσαλονίκη,Αθήνα
Μενω Γλυφαδα. Καλο ειναι να ανοιχτει νεο thread για τους ιδιοκτητες κουταβιων και να κανονιστει μια συναντηση καπου στην μεση να βολευει ολους. Η μηπως απαγορευεται κατι τετοιο να κανονιζεται μεσω του φορουμ? Ελπιζω οχι....
Ενδιαφέρομαι κ εγώ για κάτι τέτοιο αλλά μόνο Θεσσαλονίκη προς το παρόν :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48