Απο σημερα θα λεω ψεματα (ερωτήσεις περαστικών για απόκτηση σκύλου)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Ένα είναι καλύτερα από κανένα...
Έστω ότι είμαστε 100 άνθρωποι που θα καταφέρουμε από έναν...
Και οι 100 που καταφέραμε από άλλον έναν...

Ξέρω, είναι αργή πρόοδος, αλλά είναι!
Εγώ πάντως τολμώ να πω ότι βλέπω μια κάποια διαφορά τα τελευταία 1-2 χρόνια :)

Αχ βρε Ειρήνη μου να σκέφτονταν ολοι οπως εσυ...ή εστω να είχαν την προθυμία να κανουν ενα βήμα να ενημερωθούν...να μάθουν...για καλό όλων...και να σου πω να γελάσεις και λιγο...ενα βραδυ καλεσα meeting οικογενειακο....μπαμπα,αδερφο,παππου γιαγια,θειες -οι,ξαδερφια....τους εβαλα κατω με την μαμά μου και τους καναμε σεμινάριο!!!!!Οχι που θα μου ξεφεύγαν αυτοι....(σαν υποψήφιος για εκλογές ενιωθα....να προσπαθήσω να τους πείσω για οσα ελεγα...)χιχιχι!!!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Έχει μια βδομάδα που ένας φίλος πήρε ένα golden από έναν φίλο του που βρέθηκε στα χέρια του γιατί δεν πουλήθηκε. Το καημένο τώρα είναι 6 μηνών, μέχρι τα 5 του ήταν στη γυάλα του pet shop, έχει πάθει νανισμό, έχει σοβαρή ψωρίαση. Κι αν δεις αυτά τα ματάκια του θα πεις " Μα! πόσο ζώα είμαστε!!!!!"

frosita

Well-Known Member
11 Μαρτίου 2009
60
6
Κιλκίς
Εμείς με τα ημίαιμα είμαστε "τυχεροί" σε αυτόν τον τομέα πάντως...
Το πολύ πολύ να έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη αυτόματη μεταμόρφωση από τον θαυμασμό του "Τι ωραίος σκύλος! Τι ράτσα είναι?" στο "Α... μάλιστα..." και την έκφραση σχεδόν αηδίας όταν ακούνε την απάντηση που είναι "Δεν είναι! Είναι ημίαιμο, πρώην αδέσποτο"

Όσες φορές είμαι έξω σε βόλτα μαζί με σκύλους συγκεκριμένης φυλής και ακούω τα διάφορα σχόλια, πραγματικά θαυμάζω την υπομονή σας!
χαχαχαχαχαχ! μην το λες.....!!!! Με πλησίασε "σοβαρός κύριος" σε βόλτα, αναγνώρισε τον δικό μου ημίαιμο ΓΠΣ ως ολλανδικό λυκόσκυλο (btw αν γνωρίζει κανείς για τη ράτσα θα ήθελα αν δεν σας κάνει κόπο καναδυό links να ενημερωθώ Ευχαριστώ) μια και "ήξερε από σκυλί" όπως είπε και μου πρόσφερε 250 € για να τον πάρει εκείνη τη στιγμή και να φύγει! Έλεος?? Και έχω και καλύτερο...κυρία που διατηρεί βενζινάδικο- δολώματα- ξενώνα σκύλων (όπως φάνηκε) είδε στον Μόρτη ένα "μαλινουά εεεεεε κλαίει και γελάει" όπως είπε και μάλιστα της έκανε έκπληξη "που τον πήρα τζάμπα" και προσφέρθηκε ευγενικά να τον εκπαιδεύσει η ίδια αν τον πήγαινα στην "επιχείρηση" της (επιτρέψτε μου να μην μπορώ να το αποκαλέσω κάπως αλλιώς γιατί είναι απλά αστείο) έλεος δηλαδή έλεος και όλα αυτά γιατί τους έμοιαξε με κάποια ράτσα που κάπως έτσι έχουν ακούσει πως είναι......και φυσικά για ανθρώπους που "ξέρουν από σκυλί"

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Εντός forum το ολλανδικό ποιμενικό είχε αναφερθεί εδώ.
Μπορείς να κάνεις και μια γενική αναζήτηση για Dutch shepherd.

Και τέτοιους θα βρεις πολλούς πάντως... (Κι εμένα έχουν προσπαθήσει να με πείσουν ότι ο σκύλος μου είναι από καθαρόαιμο γερμανικό ποιμενικό, μέχρι υβρίδιο τσακαλιού!)

Αλλά το θέμα στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι τα γενικά κουλά που ακούμε κατά καιρούς, όσο οι αντιδράσεις του κόσμου όταν προσπαθούμε να τους ενημερώσουμε για τον σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου, τα ζευγαρώματα κλπ.

Θέμα που θέλει σίγουρα πολλή υπομονή και γερά νεύρα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εμείς με τα ημίαιμα είμαστε "τυχεροί" σε αυτόν τον τομέα πάντως...
Δεν εχεις Κρητικο Ιχνηλατη γι αυτο μιλας... αχαχαχαχαχαχα