Από γατομάνα, γατοσκυλομάνα... και δεν την παλευω!

11 Μαρτίου 2014
19
0
Σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια Kharma ghelly και Orilis! :cuniaoo:

Kharma ελπιζω και εγω σε μια τελεια συμβιωση! Να χαιρεσαι και εσυ το δικο σου!

ghelly το μουσουδακι ηταν το τελευταιο που εμεινε απο τα 7 αν θυμαμαι καλα κουταβια. (τα βρηκαν παρατημενα μαζι με την μαμα τους που τα γεννησε στον δρομο) Μεχρι και η μαμα της υιοθετηθηκε και αυτη τπτ, μεχρι που την φιλοξενησα μεχρι να γινει καλα γιατι ηταν αρρωστουλικο και χρειαζοταν θεραπεια ε και τελικα την κρατησα. Ψαχνομουν να υιοθετησω ενηλικο σκυλο για να αποφυγω το μπειμπι σιτινγκ κλπ αλλα επρεπε να τα πηγαινει καλα με τις γατες και δυσκολα βρισκεις ενηλικο σκυλο λατρη των γατιων :shake:. Βεβαια μετρησε και ο χαρακτηρας της Αγαπης που οσο την φιλοξενουσα δεν μου δημιουργησε προβλημα ισα ισα ηταν συνεργασιμη και ετσι με κερδισε. Αν ηταν κανα τζαναμπετικο δεν υπηρχε περιπτωση :nono: χαχα!

Orilis η Χουανιτα η κακομοιρα ειναι η πιο ησυχη και χωραει παντου... μονο που ο Μακ παει και την ξεβολευει και της παιρνει παντα την θεση... Καθολου κυριος!
Ο Μακ ειναι ο πιο γκρινιαρης που ολο θελει χαδια και προσοχη.

11 Μαρτίου 2014
19
0
Καλημερα σε ολους απο την αγαπη!

"Ωχ παει θα με βγαλει τσίτσιδη στο σκυλοφορουμ! Τι θα πει η σκυλοκοινωνια! #-o"

agaph.jpg

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλημερα σε ολους απο την αγαπη!

"Ωχ παει θα με βγαλει τσίτσιδη στο σκυλοφορουμ! Τι θα πει η σκυλοκοινωνια! #-o"

View attachment 48450

το ότι καθεται το τσουλ@κι σου με ανοιχτά τα πόδια....?
χαχαχαχαχαχ τι υφος θεε μου

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Χαχαχα παιζιιιιι μουου!!! Όχι, όχι δημοσιότητα, είμαι νεγκλιζέ!

Καλά δε ντρέπεσαι να την δημοσιεύεις τσίτσιδη??? (Καλά δεν έριξες ένα φιλί στην κοιλίτσα μετά τη φώτο??)

11 Μαρτίου 2014
19
0
Χαχα! :)

gkelly και Estranged την ειχα απειλησει οτι αν μου ξαναδαγκωσει τα δαχτυλα των ποδιων θα την ξεφτυλισω στο σκυλοφορουμ. :bull:

Η φωτο ειναι μετα απο χαδια στην κοιλια και ζουζουνιες. *agapoylas*

11 Μαρτίου 2014
19
0
Αρχισαν τα οργανααα... και τι με περιμενει!
Η μικρη μου πηγε 2 μηνων, εχει παρει και κιλακια εχει μεγαλωσει καπως και εχει αρχισει να μετατρεπεται σε Taz! Οτι δεν εφτανε πλεον αρχιζει και το φτανει!
Ειναι πιο επιθετικη, δαγκωνει περισσοτερο κανει τις ζημιες της και αρχισε να γαβγιζει... Εχει γινει πιο ενεργετικη.
Και επισης τσαμπουκαλευεται με τις γατες.
Κατι μου λεει οτι πρεπει να μαζεψω οτιδηποτε σκιζεται κοβεται κατουριετε..
Δεν ξερω αν οφειλεται η συμπεριφορα της στο οτι μεγαλωνει ή στο οτι εχει βαρεθει μεσα στο σπιτι...

Οπως και να εχει νομιζω οτι περασαμε στο 2ο level ! Υπομονη εχω και ορεξη για μαθηση! Ανυπομονω ομως να κανει τα απαραιτητα εμβολια ωστε να παρει λιγο φρεσκο αερα το κακομοιρο!

Last edited:

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Λίγο καθυστερημένη η απάντηση μετά την απαίτηση του "κοινου" για φωτογραφίες..
Είναι αξιολάτρευτα και τα τρία πλάσματακια.. Να τα χαίρεσαι για πολλά πολλά χρόνια!

whisper

Member
2 Φεβρουαρίου 2014
24
1
Κουκλίτσα ειναι! Την ειχα δει και σκεφτεί την μικρή αλλά ήθελα μικρότερο ...
Σου βγαζω το καπέλο! και γατακια? Μπράβο σου! Να την χαίρεσαι!

sarah0971

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2014
84
56
Αχουυυυ! Τι φατσόνια είναι αυτά;;;; Να σου ζήσουν και τα 3. Όσο για το κουτάβι τα έχω περάσει κι εγώ αυτά που περιγράφεις και τα περνάω ακόμα. Αλλά έχω παρατηρήσει ότι μέρα με τη μέρα όλα πάνε καλύτερα. Μαθαίνουν εξαιρετικά γρήγορα τα κουτάβια.