Από εμβολιασμένο σκύλο...

13 Μαϊου 2016
44
63
40
Αθήνα
Τί μπορεί να κολλήσει ο άνθρωπος; Μάλλον είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα! Και τα δυο μου παιδιά γλύφονται με το σκυλί όλη μέρα, το οποίο έχει και αρκετή τρίχα. Ακόμα δεν βγαίνει έξω αλλά όταν θα βγαίνει;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα εμβόλια είναι για να προστατευτούν οι οργανισμοί στους οποίους γίνεται το εμβόλιο, όχι για να προστατευτεί το περιβάλλον τους.
Τα παιδιά σου μπορούν να κολλήσουν κάποια ανθρωποζωονόσο, αλλά αυτό είναι σπάνιο σε σχέση με την επαφή που έχουν οι άνθρωποι με τα σκυλιά (και άλλα ζώα). Επίσης το όφελος της επαφής των παιδιών με τα κατοικίδια, από πλευράς ανοσολογικου και αλλεργιών έχει φανεί με έρευνες(που τώρα δεν μου είναι πρόχειρες, αλλά είμαι σίγουρη ότι μπορείς να τις βρεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρει)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εαν τηρουνται ευλαβικα καποιες γενικες αρχες ατομικης υγιεινης για τα παιδια
Κ συναμα ειστε συνεπεις απεναντι στις ανάγκες του σκυλιου (εσω-εξω αποπαρασιτωσεις,εμβολιασμοι κλπ κλπ) δεν εχετε να φοβαστε τιποτα!

• Like
Reactions: Orilis

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βεβαιώσου ότι δεν θα τρώει κακά γάτας στις βόλτες του. Απο κει και πέρα πιο πιθανό είναι να κολλήσει κάτι από μη σχολαστικό πλύσιμο λαχανικών παρά από σκύλο. Μη φοβάσαι καθόλου!

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Αφησε τους να αγαπηθουν χωρις αγχος....επεβλεπε τις συμπεριφορες αμφοτερων κ να χαιρεσαι τις στιγμες αυτες...μονο καλο κάνουν σε ολους σας!!!!

Το τελευταιο να σε απασχολει ειναι το μη κολλησουν κατι...ειναι εξαιρετικα σπανιο, απλη υγιεινη χρειαζεται οπως σου ειπαν...το να τα πανε καλα ειναι το βασικο!!!!
(εμεις κυλιομαστε στα πατώματα ολοι μαζι απο 2...αντε 2,5 μηνων το μωρο... Απλα καθαριζω συνέχεια τριχες απο τα χερακια της,ολα τα υπολοιπα οπως τα εκανα κ πριν...)

• Like
Reactions: Orilis