Από τι πέθανε;

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερα.Χθες πεθανε ο λυκος της μαμας μου.2 χρονων.Ζουσε εξω στο πατρικο,αλλα εμπαινε καθημερινα μεσα για παρεα.Ειχε κανει ολα τα εμβολια και εξετασεις πριν μισο χρονο.Πεθανε ομως...

Τις 4,5 τελευταιες μερες αν και ετρωγε και επινε κανονικοτατα,ειχε πεσει η διαθεση του.Μου το ειπε η μανα μου και υπεθεσα οτι επειδη αυξηθηκαν οι ζεστες,επεσε η ενεργητικοτητα του.Παρασκευη με Σαββατο,θα πηγαιναμε για τις καθιερωμενες εξετασεις του 6μηνου,αλλα δεν προλαβαμε.

Εψαξα τριγυρω για εμετο,κατι....Τιποτα.

Βρηκα ομως κοπρανα ποντικου κατω απο το αμαξι και σκεφτηκα για λεπτοσπειρωση.Μα,δεν συμπεριλαμβανεται κι αυτο στα εμβολια;

Εχω παθει σοκ.Ετσι,ξαφνικα;Ακομα και αρρωστος να ηταν, δε δειχνει τιποτα παρα καποιες μερες νωριτερα πριν πεθανει;

Να κανω εξετασεις καθε 4μηνο;

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Καταρχην λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια σας, ετσι ξαφνικα! Αυτα ειναι που σε κανουν απαρηγορητο συνηθως διοτι δεν τα περιμενεις καθολου. :(

Το ετησιο εμβολιο καλυπτει τη λεπτοσπειρωση για ενα εξαμηνο μονο νομιζω. Αν θελεις να πεις οτι το σκυλι σου ειναι 100% καλυμμενο απο τη λεπτοσπειρωση τοτε πρεπει καθε εξαμηνο να το επαναλαμβανεις. Εγω θα σκεφτω ως "υποπτο" το καλαζαρ. Εχω διαβασει ενα σωρο περιστατικα τελευταια και με ασημη καταληξη σε συντομο διαστημα και το μυαλο μου πηγαινει εκει. :(

Αν ειχατε απορια ισως να του κανατε νεκροψια.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν ο σκύλος δεν πήγε στον κτηνίατρο αφότου πέθανε δεν μπορούμε να ξέρουμε απολύτως τίποτα!
Εικασίες θα κάνουμε...

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μα πως καλαζααρ;Ολους τους μηνες φοραει κολαρο και αμπουλα.Μα πριν εξι μηνες καναμε εξετασεις.Κοντα στα Χριστουγεννα.Ουτε ενα συμπτωμα;Αυτο με τρελαινει...

Για νεκροψια δεν παιζει.Τον εθαψε ο θειος μου σε μια πλαγια πριν μου το πουν.Ουδεν σχολιο...

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μα πως καλαζααρ;Ολους τους μηνες φοραει κολαρο και αμπουλα.Μα πριν εξι μηνες καναμε εξετασεις.Κοντα στα Χριστουγεννα.Ουτε ενα συμπτωμα;Αυτο με τρελαινει...

Για νεκροψια δεν παιζει.Τον εθαψε ο θειος μου σε μια πλαγια πριν μου το πουν.Ουδεν σχολιο...
Οπως ειπε κι ο Στελιος τωρα πλεον μονον εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Το κολαρο και η αμπουλα δεν σου εγγυωνται οτι δεν θα κολλησει καλαζαρ. Εναι ομως καποια απο τα μετρα που μπορεις να παρεις. αν διαβασες κι αλλα θεματα στο φορουμ και σκυλια αλλων μελων που φορουσαν κολαρα κι αμπουλες κολλησαν παρολα αυτα.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Ακριβώς... είναι να μη σου κάτσει. Στο θέμα των εξετάσεων θα επιμείνω μιας και όποιος καεί στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι και θα πω, πως αν το αντέχει η τσέπη μας, το τετράμηνο φαίνεται ιδανικό

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές και διάφορες....
Από λοιμώδεις μέχρι οργανικές...
Συχνά καρδιοπάθειες κρύβονται πίσω από αιφνίδιους θανάτους φαινομενικά υγειών ατόμων, πάντως....
Αλλά όλα όπως είπαν και τα παιδιά μόνο υποθέσεις είναι...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
με την νεκροτομή θα είχες πιο καθαρή εικόνα .

Τώρα έτσι με ένα σκέτο πέθανε , κανείς δεν μπορεί να ξαέρει τι και πώς :/

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Υποθετικά θα μιλήσω κι εγώ .
Με τα κόπρανα ποντικού σαν στοιχείο και δεδομένου ότι ο σκύλος ήταν και έξω , είναι πολύ πιθανό να έχει φάει ποντικό ο οποίος είχε φάει πριν ποντικοφάρμακο με αποτέλεσμα να είναι εύκολη λεία για ένα σκύλο.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πιο πολύ σε καρδιακό μου κάνει...και συστροφή παίζει. Για ποντικοφάρμακο, χλωμό . Θα είχε αφρούς, θα είχε σπασμούς...η οποιαδήποτε δηλητηρίαση έχει συμπτώματα. Αλλά, χωρίς νεκροψία, δεν θα μάθετε ποτέ.
Κρίμα.

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ειχε χασει καθολου βαρος τελευταια?
θα μπορουσε να ειναι πολλα πραγματα απο δηλητηριαση μεχρι διατατικη μυοκαρδιοπαθεια.
λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σας... συλληπητηρια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Λυπάμαι για το σκυλάκι σας :(
Δεν έχει νόημα να κάνουμε υποθέσεις για τους λόγους γιατι δεν θα είμαστε σίγουροι ποτέ. Εφόσον όμως τις τελευταίες μέρες πριν το συμβάν δεν είχε καλή διάθεση προφανώς δεν ηταν κάτι ξαφνικό .

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Λυπάμαι πολύ :(. Κανείς δεν θα μπορέσει να σου δώσει απάντηση.