Απώλεια πρωτεΐνης από τα ούρα

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Καλησπέρα κ καλό σαββατοκύριακο!
Εχω πάρει στο σπίτι μου εδώ κ δυο χρόνια απο τον δρόμο,εναν μεγαλόσωμο αδέσποτο.
Τον πήρα μ λισμανια κ το παλευουμε παρέα.
Πήραμε δυο φορες μιλτεφοραν κ παίρνουμε μόνιμα ζιλαμπουρ.
Η ηλικία του περιπου πανω απο δέκα!
Τελευταιους όμως τρεις μηνες,ενω τρώμε γαυγιζουμε πεινουμε νεράκι,έχουμε απώλεια βάρους,όσπου ανακαλύψαμε οτι χάνουμε πρωτεινη απο τα ουρά.
Υπάρχει ουσιαστική κ καλη θεραπεία?
Θα μπορέσουμε να ξαναπαρουμε κιλά?
Τελευταία του έδωσα όπως είπε ο γιατρός Cibasen ενα κουτί αλλά μετα τον έλεγχο η απώλεια πρωτεινης συνεχίζει.
Παρακαλώ την βοήθεια κάποιων μ γνώση!

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Βιοχημικές για ουρία, ουρικό οξύ, κρεατινίνη κτλπ κάνατε;

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Βιοχημικές για ουρία, ουρικό οξύ, κρεατινίνη κτλπ κάνατε;
Ναι αλλά τις έχει ο γιατρός κ μου είπε,οτι ψάχνει το φάρμακο που θα του ταιριάζει.
Η αγωνία μου είναι,υπάρχει λύση? Θεραπεία?

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Ναι αλλά τις έχει ο γιατρός κ μου είπε,οτι ψάχνει το φάρμακο που θα του ταιριάζει.
Η αγωνία μου είναι,υπάρχει λύση? Θεραπεία?
Το φάρμακο που θα του ταιριάξει για να φτιάξει τι; Έχει πέτρα στα νεφρά, κάποια μόλυνση, σπιραματονεφρίτιδα, μειωμένη νεφρική λειτουργία λόγο του καλαζάρ; Απ' όσο γνωρίζω, η πρωτεινουρία είναι σύμπτωμα.

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Το φάρμακο που θα του ταιριάξει για να φτιάξει τι; Έχει πέτρα στα νεφρά, κάποια μόλυνση, σπιραματονεφρίτιδα, μειωμένη νεφρική λειτουργία λόγο του καλαζάρ; Απ' όσο γνωρίζω, η πρωτεινουρία είναι σύμπτωμα.
Εγώ αλήθεια δεν γνωρίζω δεν μου λέει κ πολλά ο γιατρός απλα οτι ψάχνει τι καλυτερο υπάρχει.
Η δική μου άποψη προσωπική είναι οτι είναι από το καλαζαρ,αλλά δυστυχώς δεν Εχω σωστή πληροφόρηση απο τον κτηνίατρος.
Εγώ ρωτώ απο αυτή την ασθένεια το σύμπτωμα,έχει ελπίδα ο Μουργος μου?

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Οφείλει να σου δώσει σωστή και πληρέστατη ενημέρωση. Ζήτα το
Δυστυχώς,δεν Εχω,ίσως γιατί είναι το κτηνίατροι που είναι συμβεβλημενο μ τον δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης,απο οπου υοθετησα τον Μουργο.
Ισες κ για αυτό δεν λαμβάνω πλήρη ενημέρωση.

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Σου έστειλα πμ.

Αλλά πιστεύω ότι έχεις κάθε δικαίωμα να απαίτησεις σωστή ενημέρωση και αν δεν στην δώσουν να πας σε άλλο γιατρό. Εγώ αυτό θα έκανα.

• Like
Reactions: takisft

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Πάντως σας ευχαριστώ ολους σας εδώ μέσα για τις χρήσιμες συμβουλες σας.
Περιμένω τον κτηνίατρος μετά την πρωτομαγιά τι θα μου πει κ θα σας ενημέρωση.
Ως τοτε θα μ φαει η αγωνία.
Ο Μουργος το περασμένο Αύγουστο ηταν 47 κιλά,σήμερα 28.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.400
Δεν αμφισβητώ σε πρώτη φάση τον γιατρό σου, αλλά μια δεύτερη γνώμη, κακό δεν κάνει. Κυρίως στην δική σου ψυχολογία.

• Like
Reactions: Vania and Penguin

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
ΑΝ μας εξιστορείς τα δεδομένα με ακρίβεια, τότε θα σου έλεγα να μην περιμένεις την Πρωτομαγιά και να πας σε έναν άλλον γιατρό

Με 19 κιλά λιγότερα δεν ψάχνεις για φάρμακο που θα του ταιριάζει

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
ΑΝ μας εξιστορείς τα δεδομένα με ακρίβεια, τότε θα σου έλεγα να μην περιμένεις την Πρωτομαγιά και να πας σε έναν άλλον γιατρό

Με 19 κιλά λιγότερα δεν ψάχνεις για φάρμακο που θα του ταιριάζει
Καλημέρα,χθες μου είπε οτι ο λογος είναι το καλαζαρ! Κ θα μου φέρει ενα δυνατό φάρμακο αντίστοιχο του μιλτεφοραν απο Ρουμανία.
Κ οτι τα νεφρά του σχεδόν εν λειτουργουν

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Τελευταία νέα για την απώλεια πρωτεινης απο τον Μουργο μου είναι.
Οτι το καλαζαρ είναι η αιτία απώλειας πρωτεινης απο τα ουρά κ τα νεφρά σχεδόν δεν λειτουργουν.
Οτι θέλει να κάνουμε για τριτη φορά χρήση του μιλτεφοραν( ηδη τα τελευταία δυο χρόνια έκανε απο μια θεραπεία μιλτεφοραν).
Η οτι θα μου φέρει ενα φαρμακο απο την Ρουμανία ποιό καλό κ ισχυρό απο το μιλτεφοραν την δευτέρα μάλλον.
Γνωρίζει κανεις κάτι για αυτό το φάρμακο?

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
31
πως λεγεται το φαρμακο? δεν ρωτησες?
τι ειδους φαρμακο ειναι αυτο απο την Ρουμανια κιολας!??!!

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
πως λεγεται το φαρμακο? δεν ρωτησες?
τι ειδους φαρμακο ειναι αυτο απο την Ρουμανια κιολας!??!!
Περιμένω αυτή την εβδομάδα μάθω,αλλά δυστυχώς ο Μουργος εν πηγαίνει καλά!
Δεν ξέρω αν τα νεφρά που εν λειτουργούν σωστα είναι απο το καλαζαρ που λέει ο Ερμειδης κτηνίατρος Θεσσαλονίκης

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Πόση λύπη, οργή και άσχημες αναμνήσεις που προκαλεί αυτό το θέμα...

@Kostas58 πάρε το σκυλί σου και πήγαινε το σε έναν άλλο γιατρό αν υπάρχουν ελπίδες να το σώσεις

Η κατάσταση όπως την περιγράφεις είναι πάρα πολύ άσχημη, λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά δεν μπορώ να μη το πω

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Τελικά τις εξετάσεις τις πήρες ποτέ? Πόσο κρεατινίνη έχει ανεβάσει?

Εάν τα νεφρά είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση, (σχεδόν δεν λειτουργούν), δε σε ενδιαφέρει τόσο να σκαλίσεις την αιτία, αλλά η διαχείριση των συμπτωμάτων. Τι άλλα συμπτώματα έχει? Χάνει μόνο κιλά? Κατά τ'άλλα? Τρώει? Και τι τρώει? Πίνει νερό? Είναι ληθαργικός? Κάνει εμετούς?

Το cibacen δεν είναι θεραπεία για τα νεφρά κ τη πρωτεινουρία, είναι απλά ένα αντιυπερτασικό που δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί πολλά σκυλιά κάνουν υπέρταση όταν υπάρχει νεφρικό πρόβλημα. Έχετε κάνει κάτι άλλο όσον αφορά τα νεφρά? Ορούς?

Πάρε τις εξετάσεις του, και πήγαινε σ'έναν άλλον γιατρό να σας δει.

Kostas58

Active Member
28 Απριλίου 2018
41
5
66
Τελικά τις εξετάσεις τις πήρες ποτέ? Πόσο κρεατινίνη έχει ανεβάσει?

Εάν τα νεφρά είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση, (σχεδόν δεν λειτουργούν), δε σε ενδιαφέρει τόσο να σκαλίσεις την αιτία, αλλά η διαχείριση των συμπτωμάτων. Τι άλλα συμπτώματα έχει? Χάνει μόνο κιλά? Κατά τ'άλλα? Τρώει? Και τι τρώει? Πίνει νερό? Είναι ληθαργικός? Κάνει εμετούς?

Το cibacen δεν είναι θεραπεία για τα νεφρά κ τη πρωτεινουρία, είναι απλά ένα αντιυπερτασικό που δίνουν σε τέτοιες περιπτώσεις, γιατί πολλά σκυλιά κάνουν υπέρταση όταν υπάρχει νεφρικό πρόβλημα. Έχετε κάνει κάτι άλλο όσον αφορά τα νεφρά? Ορούς?

Πάρε τις εξετάσεις του, και πήγαινε σ'έναν άλλον γιατρό να σας δει.
Πριν απο λιγο Μίλησα μ τον Γιατρό Ερμειδη,μ είπε οτι πρέπει να ξεκίνησε τριτη φορά θεραπεία μ μιλτεφοραν,ο λογος εν είναι τα νεφρά αλλά η λισμανιαση,ο Γιατρός κ το ιατρείο του έχει σύμβαση μ το δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης κ εγώ που πήρα τον Μουργο απο τον δρόμο,δεν Εχω την δυνατότητα να πληρώνω η να αλλάξω κτηνίατρος δυστυχώς.Λόγω ανεργίας.
Δυόμισι χρόνια του κάνω τις θεραπείες μ μιλτεφοραν ζιλαμπουρ βιταμίνες σιπασεν κ αντιβιωση κ μέχρι αύριο πρέπει να βρω αλλά εκατό ευρώ ώστε να του δώσω προκαταβολή τα μισά για 90 ml μιλτεφοραν που μ είπε.
Οποτε ακολουθώ τις εφαρμογές του.
Γι αυτό έγινα κ μέλος στο Ντοκφορουμ,ώστε ναχω χρήσιμες συμβουλές κ απο αλλους.
Εύχομαι ν τα καταφέρουμε εγώ κ ο μουργος ν αγοράσουμε το μιλτεφοραν παλι!

Attachments

• Like
Reactions: Yorkaddict