Αρρυθμίες στην καρδιά

Sofiagiapantze

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2018
71
26
29
Καλησπέρα σας,

Έχω ψάξει παντού και δεν βρίσκω κάτι σχετικά με το θέμα για το οποίο θα ήθελα τις απόψεις σας

Έχω ένα yorkshire αρσενικό 2 χρονών (περίπου)

Για μια εξέταση ρουτίνας οι 2 κτηνίατροι του μου είπαν ότι έχει μια μικρή αρρυθμία
Όχι κάτι το ανησυχητικό , απλά θα ήθελα αν κάποιος έχει το ίδιο θέμα με το δικό μου ή ξέρει κάτι να μου πεί αν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ανησυχώ ή αν έχει κάποια εμπειρία με το συγκεκριμένο θέμα.

Εννοείτε πως θα πάμε και σε καρδιολόγο για να γνωρίζουμε τί ακριβώς είναι όλο αυτό, απλά όλες οι απόψεις είναι σημαντικές για εμάς.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Δε μπορεί να σου πει κανείς αν πρέπει ή δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί οι αρρυθμίες από μόνες τους δε σημαίνουν κάτι - ενδέχεται να είναι και εντελώς αθώες. Αν υπάρχουν κι άλλα συμπτώματα ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ο μόνος που μπορεί να το επιβεβαιώσει είναι ο κτηνίατρος. Οπότε μην αγχώνεσαι, προγραμμάτισε ό,τι περαιτέρω εξετάσεις σου πρότειναν, και καλά σας αποτελέσματα :)

Sofiagiapantze

Well-Known Member
16 Δεκεμβρίου 2018
71
26
29
Δε μπορεί να σου πει κανείς αν πρέπει ή δεν πρέπει να ανησυχείς, γιατί οι αρρυθμίες από μόνες τους δε σημαίνουν κάτι - ενδέχεται να είναι και εντελώς αθώες. Αν υπάρχουν κι άλλα συμπτώματα ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλά ο μόνος που μπορεί να το επιβεβαιώσει είναι ο κτηνίατρος. Οπότε μην αγχώνεσαι, προγραμμάτισε ό,τι περαιτέρω εξετάσεις σου πρότειναν, και καλά σας αποτελέσματα :)
Κανενα απολυτως συμπτωμα..δεν το περιμενα ..ευχαριστω πολυ για την απάντηση :)

• Like
Reactions: sis