Ατελής Εμβολιασμός και Βόλτα

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Με την Δάφνη (σήμερα σχεδόν τριών μηνών) πάμε 3-4 φορές τη μέρα σε ένα περιφραγμένο χώρο, δικό μου (οικοδομή) που είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι (δεν περπατάμε σχεδόν καθόλου στον δρόμο) για να εκτονώνεται. Τα εμβόλια δεν τα έχουμε ολοκληρώσει αλλά μέχρι σήμερα ήμουν βέβαιος πως στον χώρο δεν υπήρχε περίπτωση να εισέλθει σκυλί άλλο.
Σήμερα λοιπόν βρήκα μέσα κουτάβι από γέννα αδέσποτης μανούλας να περιφέρεται. Είχε εισέλθει από μία τρύπα στην περίφραξη από ότι είδα μετά που το είδα να φεύγει.
Έχω ξανά αναφερθεί με παλαιότερο θέμα:Κουτάβια Τρώνε Κουφάρι!!
Μάζεψα την Δάφνη και φύγαμε άρον - άρον! Πιστεύετε πως πρέπει να αρχίσω να παρατηρώ κάτι, ενδείξεις ή ότι άλλο μήπως έχει κολλήσει κάτι η Δάφνη μου;
Ή δεν χρειάζεται να φοβάμαι τόσο;

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καλημερα!
Ποια εμβολια εχει κανει μεχρι στιγμης η Δαφνη σου?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αρα λογικα εχει κανει puppy DP,DHPPi-L κ θελει μια επαναληψη με DHPPiLR...Eχεις κανει για τυφο απλα εχει μεινει μια τελευταια επαναληψη.
Πιστευω πως δεν εχεις προβλημα. Κανε ενα τηλ και στον κτηνιατρο σου.

Επισης,κανενα εμβολιο δεν παρεχει 100% προστασια οποτε μην αγχωνεσαι...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Είναι θέμα "τύχης"....τελικά. Ο Μπου 3 μηνών ΄κόλλησε τύφο. Αλλά ο κτηνίατρος μου είπε ότι είχε να δει τύφο σε δεσποζόμενο εμβολιασμένο κουτάβι πάρα πολλά χρόνια...γιατί ακόμα και με ένα εμβόλιο υπάρχει προστασία και μπορεί ο σκύλος απλά να το περάσει υποκλινικά... Τα συμπτώματα του τύφου θέλουν 8 με 10 μέρες για να εκδηλωθούν...Πιστεύω όμως ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Θα την πας για να κανει το τελευταιο εμβολιο απο το εμβολιακο προγραμμα της.
Νωριτερα χωρις καποιον συγκεκριμενο λογο γιατι να πας?
Αν δεις κατι περιεργο σαφως κ θα τρεξεις στην κτηνιατρο σου.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Θα την πας για να κανει το τελευταιο εμβολιο απο το εμβολιακο προγραμμα της.
Νωριτερα χωρις καποιον συγκεκριμενο λογο γιατι να πας?
Αν δεις κατι περιεργο σαφως κ θα τρεξεις στην κτηνιατρο σου.
Νομιζω οτι εννοουσε να μην την ξαναπαει στο λιβαδι. Ε panagiotisgp ??:p
Εγω θα περιμενα να τελειωσει και με το τελευταιο εμβολιο και μετα θα την πηγαινα :D

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Καλησπέρα Παναγιώτη!Εμείς έχουμε κάνει 2 εμβόλια,το 3ο θα το κάνουμε στις 28/6 και το 4ο 6/8 .Εμένα ο κτηνίατρος μου έχει ότι θα βγει έξω από το σπίτι τέλη Αυγούστου.Καλύτερα να τα έχει κάνει όλα και μετά να βγει.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
54
Β.Α Αττική
Καλησπέρα Παναγιώτη!Εμείς έχουμε κάνει 2 εμβόλια,το 3ο θα το κάνουμε στις 28/6 και το 4ο 6/8 .Εμένα ο κτηνίατρος μου έχει ότι θα βγει έξω από το σπίτι τέλη Αυγούστου.Καλύτερα να τα έχει κάνει όλα και μετά να βγει.
Και εμένα αυτό μου είπε, δεν την έχω βγάλει στον δρόμο, μόνο σε κήπο - οικοδομή που είχα την εντύπωση πως δεν έχει πατήσει σκυλί, τελικά είχα άδικο. Θα περιμένω όμως δεν την ξαναβγαζω. Ελπίζω να μην έχει τίποτα η κοπέλα μου. :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Γκρέκο

Well-Known Member
30 Μαϊου 2012
100
0
Πειραιάς
Και εμένα αυτό μου είπε, δεν την έχω βγάλει στον δρόμο, μόνο σε κήπο - οικοδομή που είχα την εντύπωση πως δεν έχει πατήσει σκυλί, τελικά είχα άδικο. Θα περιμένω όμως δεν την ξαναβγαζω. Ελπίζω να μην έχει τίποτα η κοπέλα μου. :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Δεν θα έχει τίποτα η κουκλάρα σου!!!Μέχρι να μπορεί να βγει κάνε την βόλτες στο σπίτι και στα μπαλκόνια να εξερευνεί χώρους..Εμένα τρελαίνεται με αυτό!!!;)

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
οι γνώμες διίστανται . Εγώ πρίν ακόμα το τελευταίο ( το αντιλυσσικό ) την έβγαζα άφοβα στο πάρκο .