Αττικό νοσοκομείο ζώων & ευθύνη

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
Την ημερα που ανοιξαμε το θεμα :
Labrador retriever εξάρθρωση επιγονατίδας.
Ειχαμε στειλει e mail στο Αττικο για ενημερωση και για να παμε εκει, στο e mail αυτο επισηναψαμε και τις ακτινογραφειες!
Μετα απο μερες που δεν ειχαμε απαντηση στειλαμε το ιδιο e mail σε κλινικη στην Βουλγαρια που μας ειπατε απο εδω!

Μεσα σε 24Η η κλινικη της Βουλγαριας απαντησε για ολα, το προβλημα, η επεμβαση, το κοστος ,η διαμονη, και ολες τις λεπτομεριες και το Ελληνικο Νοσοκομειο ακομα τπτ, χθες που εστειλα
e mail παραπονων μου απαντησαν τα παρακατω: ''Κυριε Μανο
Δεν ανεβρίσκουμε κατι παθολογικό απο τις ακτινογραφίες
Απανταμε περίπου 5 ημερες μετα τα mail κατα μεσω ορο και οχι σε
περιστατικα που δεν εχουμε δει ποτε''.

Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι?
Οτι την Ελλαδα τετοια περιστατικα την χαρακτηριζουν πλεον και γιαυτο παμε ετσι που παμε!
Για ενα ορθοπεδικο προβλημα, με μια ακτινογραφια που το εδειχνε καθαρα, μας λενε οτι το σκυλι δεν εχει τπτ παθολογικο!!!
Τα συμπερασματα δικα σας λοιπον!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι?
Μόνο σαν ρητορική μπορώ να την πάρω αυτή την ερώτηση... οπότε δεν θα απαντήσω...

Για την Βουλγαρία πάντως μόνο τα καλύτερα διαβάζω για τέτοιες περιπτώσεις!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
Μόνο σαν ρητορική μπορώ να την πάρω αυτή την ερώτηση... οπότε δεν θα απαντήσω...

Για την Βουλγαρία πάντως μόνο τα καλύτερα διαβάζω για τέτοιες περιπτώσεις!
Πραγματικα αυτο το ποστ ειναι ενα μικρο δειγμα για την κλινικη της Βουλγαριας και την εξυπηρετηση τους!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ναι, η γνωστη υπευθυνοτητα που μας χαρακτηριζει σε πολλους τομεις ως χωρα τις τελευταιες δεκαετιες...
Ας διορθωσουμε και τον τιτλο: ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΕΙΟ ΖΩΩΝ & ΕΥΘΥΝΗ

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν ξέρω τι να πω. Γνωρίζω προσωπικά 2 από τους γιατρούς που δουλεύουν εκεί κ είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους...
Τελικά θα απευθυνθείτε στην κλινική της Βουλγαρίας;

Πάρτε κ άλλες γνώμες πάντως, εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον.

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Εγω προσωπικα απαγοητευτηκα πολυ απο αυτο το μηνυμα, το ειχα σε εκτιμηση το νοσοκομειο.. τωρα θα ειναι απο τις τελευταιες μου επιλογες.. ευχαριστω για την ενημερωση!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
Δεν ξέρω τι να πω. Γνωρίζω προσωπικά 2 από τους γιατρούς που δουλεύουν εκεί κ είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους...
Τελικά θα απευθυνθείτε στην κλινική της Βουλγαρίας;

Πάρτε κ άλλες γνώμες πάντως, εγώ αυτό θα έκανα τουλάχιστον.
οταν για κατι ορθοπεδικο σου μιλανε για παθολογικο και οι ακτινογραφιες ειναι στα ποδια,εχεις εμπιστοσυνη?
και ασε το υφος , τον χρονο απαντησης και τα υπολοιπα!!!
Τουλαχιστον στην κλινικη της Βουλγαριας φανηκε να εχουν γνωση και ενδιαφερον για τα ζωα μας, και πολλοι εκαναν εκει επεμβαση και ακουσαμε τα καλυτερα!
Και απο τιμη, που ειναι τα 1500+ Ε στην Ελλαδα και που ειναι τα 350Ε στην Βουλγαρια για την ιδια μεθοδο!
Οπως και να εχει πλεον δεν εχω εμπιστοσυνη για εδω!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Λέγοντας παθολογικό εννοούν ότι δεν είδαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οποιασδήποτε φύσης, στις ακτινογραφίες!

Τα υπόλοιπα σχετικά με το κόστος, το ύφος, την αργοπορία είναι άλλη υπόθεση!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
Εγω προσωπικα απαγοητευτηκα πολυ απο αυτο το μηνυμα, το ειχα σε εκτιμηση το νοσοκομειο.. τωρα θα ειναι απο τις τελευταιες μου επιλογες.. ευχαριστω για την ενημερωση!
το συγκεκριμενο τοπικ δεν ειναι για να μειωσω το συνολο του Νοσοκομειου, ΑΛΛΑ για να αναφερθω σε ενα αληθης γεγονος!
Που και μονο απο την απαντηση τους τοσο για το το προβλημα του Σηφη, αλλα και η συμπεριφορα μετα απο τοσες μερες, χωρις καν συγνωμη, μου ολοκληρωσαν την εικονα ΜΟΥ για αυτους!!!
Εγω προσωπικα οποιος φιλος μας με ρωτησει το μονο που θα κανω ειναι να δειξω τα e mail !

Λέγοντας παθολογικό εννοούν ότι δεν είδαν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οποιασδήποτε φύσης, στις ακτινογραφίες!

Τα υπόλοιπα σχετικά με το κόστος, το ύφος, την αργοπορία είναι άλλη υπόθεση!
Τοσο χειροτερα γιατι στις ιδιες ακτινογραφιες, 3 κτηνιατροι και 1 κλινικη ειδαν οτι υπαρχει προβλημα!!
Αν και επιτρεψε μου να αμφιβαλω για 'παθολογικο' με 'ορθοπεδικο' προβλημα, σαν εννοίες!!

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Στο δικό μου μυαλό, που πάει και λίγο στο οικονομικό, σκέφτομαι οτι το όλο "δεν το έχουμε δει" μπορεί να είναι και για να πάρουν επισκέψεις κλπ. όπως και για τις ακτινογραφίες, αν πας να τον δουν το πιθανότερο θα του βγάλουν κι άλλες στα δικά τους μηχανήματα. Το βλέπω καθημερινά οτι ο χώρος αυτός είναι ένα μεγάλο εμπόριο και πρώτα μας κοιτάνε στην τσέπη... Καταλαβαίνω οτι και το κόστος για τόσο μεγάλα κτηνιατρικά κέντρα είναι μεγάλο, αλλά ορισμένοι το παρακάνουν...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Λυπάμαι αλλά εγώ δεν ασπάζομαι την απάντηση της κλινικής μέσα από μερικές ακτινογραφίες αλλά πολύ περισσότερο την τοποθέτηση του νοσοκομείου πως δεν εικάζεις συμπεράσματα για περιστατικό που δεν έχεις δει. Καταλαβαίνω το δημιουργό του thread που μένει εκτός Αττικής, αλλά καταλαβαίνω επίσης και τη θέση του νοσοκομείου την οποία επικροτώ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον Grifo. Δεν έχω κανένα πάρε δώσε με την κλινική αυτή αλλά θα πω ένα προσωπικό παράδειγμα. Όταν πήγα τον Ελβις στον Βλαχόπουλο με ακτινογραφίες από άλλο ορθοπεδικό έβγαλε κατευθείαν τις δικές του χωρίς να μας τις χρεώσει. Αυτό το έκανε γιατί δεν του άρεσε η γωνία στις προηγούμενες ακτινογραφίες και ήθελε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παιδες, οταν υπαρχει ακτινογραφια κανεις διαγνωση μεσω αυτης. Και απο κοντα να πας, σου λενε να βγαλουμε ακτινογραφια για να δουνε(στην ακτινογραφια) τι εχει. Δεν κανουνε ψηλαφιση σε τετοιου ειδους θεματα οστων...

m@r@

Well-Known Member
31 Μαϊου 2011
292
1
Επίσης επειδή τα σκυλιά δεν είναι "εύκολα" στις ακτινογραφίες και συνήθως για να μπορέσουν να τις βγάλουν χρειάζεται μέθη (ή κάποιου είδους ηρεμιστικό) δεν είμαι υπέρ να βγάζει ο καθένας τις δικές του και να υποβάλλουμε το σκύλο σε αυτή την διαδικασία.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Επίσης επειδή τα σκυλιά δεν είναι "εύκολα" στις ακτινογραφίες και συνήθως για να μπορέσουν να τις βγάλουν χρειάζεται μέθη (ή κάποιου είδους ηρεμιστικό) δεν είμαι υπέρ να βγάζει ο καθένας τις δικές του και να υποβάλλουμε το σκύλο σε αυτή την διαδικασία.
Όταν το θέμα είναι σοβαρό από το να γίνει λάθος διάγνωση καλύτερα να τον υποβάλεις σε μέθη αν δεν γίνεται αλλιώς.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Παιδες, οταν υπαρχει ακτινογραφια κανεις διαγνωση μεσω αυτης. Και απο κοντα να πας, σου λενε να βγαλουμε ακτινογραφια για να δουνε(στην ακτινογραφια) τι εχει. Δεν κανουνε ψηλαφιση σε τετοιου ειδους θεματα οστων...
αν μου φέρεις τις εξετάσεις σου θα σου κάνω διάγνωση, αν μου φέρεις ακτινογραφίες και δε σε δω να σου κάνω τις δικές μου ερωτήσεις και να σε επισκοπήσω δεν πρόκειται αβίαστα να αποδεχτώ την άποψη άλλων.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
αν μου φέρεις τις εξετάσεις σου θα σου κάνω διάγνωση, αν μου φέρεις ακτινογραφίες και δε σε δω να σου κάνω τις δικές μου ερωτήσεις και να σε επισκοπήσω δεν πρόκειται αβίαστα να αποδεχτώ την άποψη άλλων.
Καλο ακουγεται αυτο και πιο επαγγελματικο. Αλλα τι να επισκοπησει περα απο τις ακτινογραφιες; Και αν αυτος βρισκεται μακρια; Οταν καποιος εχει ακτινογραφιες και θελει να παρει την γνωμη 2-3 γιατρων θα πρεπει να βγαλει στο εργαστηριο του καθενος, άλλες καθε φορα; Τοτε τιθεται θεμα αξιοπιστιας της ακτινογραφιας απο το εργαστηριο, και οχι θεμα διαγνωστικης ικανοτητας και ορθοτητας της διαγνωσης.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Καλο ακουγεται αυτο και πιο επαγγελματικο. Αλλα τι να επισκοπησει περα απο τις ακτινογραφιες; Και αν αυτος βρισκεται μακρια; Οταν καποιος εχει ακτινογραφιες και θελει να παρει την γνωμη 2-3 γιατρων θα πρεπει να βγαλει στο εργαστηριο του καθενος, άλλες καθε φορα; Τοτε τιθεται θεμα αξιοπιστιας της ακτινογραφιας απο το εργαστηριο, και οχι θεμα διαγνωστικης ικανοτητας και ορθοτητας της διαγνωσης.
ΙCE έχω κανά δυο φίλους που έχουν τελειώσει το τει μηχανημάτων. Τίθεται όντως σε πολλές περιπτώσεις θέμα αξιοπιστίας μηχανημάτων κάτι που θεωρείται γενικά γνωστό.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω παντος εχω κακιστη προσωπικη εμπειρια με το Αττικο και πλεων ουτε απ εξω δεν θελω να ξαναπερασω, μετα απο την αισχη κοροιδια που φαγαμε εκει μεσα!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εδω ομως απο το Αττικο ειχαμε απαντηση: ''Δεν ανεβρίσκουμε κατι παθολογικό απο τις ακτινογραφίες'', για ενα εμφανες(στις ακτινογραφιες)ορθοπαιδικο προβλημα. Αν δεν μιλαγαμε για ακτινες, δεν θα μιλαγαμε βασικα...:)