Αττικό νοσοκομείο ζώων & ευθύνη

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
Grifos μαλλον δεν μπηκα σε λεπτομεριες που θα επρεπε!
Οταν ενημερωθηκα στη Κλινικη Ηρακλειου Κρητης απο τον Κτηνιατρο για το προβλημα του Σηφη, μας ειπε οτι μονο στην Αθηνα γινετε αυτη η επεμβαση(γνωμη του), πηρα λοιπον τις ακτινογραφιες σε ηλεκτρονικη μορφη εκεινο το βραδυ και επιστρεψαμε Ρεθυμνο.
Την επομενη πηρα 2 γνωμη απο Κτηνιατρο του Ρεθυμνου και μου ειπε και αυτος το ιδιο προβλημα οτι βρισκει,
ετσι σε αναζητηση στο ιντερνετ, βρηκα το site του αττικό και ειδα οτι την κανει την επεμβαση αυτη, τους πηραμε τηλεφωνο και τους ειπαμε οτι θελουμε απο Κρητη να ερθουμε εκει για την συγκεκριμενη επεμβαση και ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ Κ.ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑ για να κρινουν αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε και το κοστος ! Αυτο ηταν και το 1 e mail μας μετα απο δικη τους συμβουλη, πηραμε μια απαντηση μετα απο αρκετες μερες απο τον Κ.Κατσιμπουλα οτι: '' θελω και ακτινογραφια λεκανης'' τιποτα αλλο, ετσι απλα σκετο, και αμεσως του εστειλα και το 2 e mail με την ακτινογραφια που ζητησε, απο εκει και μετα ΚΕΝΟ! απαντησαν μετα απο αρκετες μερες οτι ''ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ'', που σε ολο αυτο το διαστημα πηραμε 3 γνωμη απο τον Κ.Καραισκο χειρουργο κτηνιατρο, και 4 γνωμη απο Κλινικη στη Βουλγαρια που απαντησαν σε λιγοτερο του 24Η.
ΤΟ να τα διαβαζεις,λοιπον, φιλε μου εδω ειναι ανωδυνο , το να βλεπεις το σκυλι σου να υποφερει εκεινες τις μερες πιστεψε με ειναι οδυνηρο και για μενα ποσο μαλλον γιαυτον!
Οποτε θα μπορουσαν απο το αττικο να πουν οτι επειδη ειστε απο Κρητη και δε μπορουμε να σας τα 'παρουμε', μη στειλετε Χ γιατι χανετε τον χρονο σας, και οχι να απαντανε με ΥΦΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑΝΕ ΤΠΤ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ,σαν δικαιολογια!

Πιστευουμε οτι ο καθενας απο εδω μεσα που θα ηταν στην θεση μας, με ενα ζωο να ποναει , με σηκωμενο ποδι, θα περιμενε μια απαντηση ανακουφισης και οχι ολο αυτο!!!
Επισης ας γινει κατανοητο οτι δεν ενεργησαμε μονοι μας αλλα μετα απο επικοινωνια μαζι τους!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου δεν είμαι αναίσθητος, δεν κάνουμε όμως διαγωνισμό δυστυχίας για να σου απαντήσω στο παρακάτω το οποίο με ενόχλησε πάρα πολύ, περισσότερο απ' ότι μπορώ να γράψω. Δεν ξέρεις ούτε ποιός είμαι, ούτε τι έχω περάσει με τα σκυλιά μου και ούτε ποιές είναι οι γνώσεις μου ώστε να αρνούμαι διαδικτυακά να αφορίσω ένα ελληνικό νοσοκομείο (και όχι ένα συγκεκριμένο κτηνίατρο όπως ανέφερες μόλις τώρα) επειδή έγραψε ένας άγνωστος το παράπονο του.
ΤΟ να τα διαβαζεις,λοιπον, φιλε μου εδω ειναι ανωδυνο , το να βλεπεις το σκυλι σου να υποφερει εκεινες τις μερες πιστεψε με ειναι οδυνηρο και για μενα ποσο μαλλον γιαυτον!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
ώστε να αρνούμαι διαδικτυακά να αφορίσω ένα ελληνικό νοσοκομείο .
Δεν ζητησε κανεις κατι τετοιο , απλα αναφερα ενα αληθης γεγονος που ΕΣΥ δε μπορεις να το αμφισβητησεις οσο κι αν προσπαθεις!

νομιζω οτι σε αυτη την κοινοτητα ενας απο τους σκοπους ειναι και η προληψη ή ενημερωση για τετοια περιστατικα!

Αν εσυ για καποιο δικο σου λογο θιγεσαι απλα μην παρακολουθεις το ΘΕΜΑ!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ
δεν κάνουμε όμως διαγωνισμό δυστυχίας.
Δεν ζητησαμε grifos να μας λυπηθεις!
και ουτε για χαβαλε ανεφερθηκε το περιστατικο!
Αν το βρισκεις παραπονο απο εναν αγνωστο οπως μας αναφερεις , τοτε οπως και σου ξαναειπαμε τοτε μην το διαβαζεις!

manos sofianna

Active Member
21 Ιανουαρίου 2012
29
0
ΡΕΘΥΜΝΟ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
όπως ξαναέγραψα λυπάμαι για το πρόβλημα του σκύλου σας, εύχομαι περαστικά

το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

anodinos1

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2011
189
2
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Περαστηκα στον σκυλο σου αυτο που εχει τωρα σημασια ειναι να γινει γρηγορα καλα.Οσο για το νοσοκομειο απο προσωπικη εμπειρια ειναι καλο, καλο αλλα ακριβο,απο εναν γιατρο καπως μην κρινουμε το νοσοκομειο .

v3ntL

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
88
0
Ενημερωνουμε σε αυτο το τοπικ http://www.dogforum.gr/v3/%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1.%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-17/labrador.retriever.%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-20061/"]Labrador retriever εξάρθρωση επιγονατίδας.[/URL]
Σας ευχαριστουμε για το ενδιαφερον!
Μανο φιλε μην μπαίνει με μερικούς σε διάλογο, δεν χρειάζεται. Ορισμένοι το παίζουν παντογνώστες, τσάμπα ο κόπος που απαντάς. Είναι οι κλασσικοί που τα ξέρουν όλα σε όλα τα θέματα και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν το αντίθετο ή θα αρχίσουν τις ύβρεις και τις ειρωνείες. :)

Μην γίνει παρεξήγηση σε συγκεκριμένους ανέφερα που ξέρω τι "πάστας είναι".

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.704
327
Lund, SE
Μανο φιλε μην μπαίνει με μερικούς σε διάλογο, δεν χρειάζεται. Ορισμένοι το παίζουν παντογνώστες, τσάμπα ο κόπος που απαντάς. Είναι οι κλασσικοί που τα ξέρουν όλα σε όλα τα θέματα και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν το αντίθετο ή θα αρχίσουν τις ύβρεις και τις ειρωνείες. :)

Μην γίνει παρεξήγηση σε συγκεκριμένους ανέφερα που ξέρω τι "πάστας είναι".
χαίρομαι που σε εμπνέω :)

Θαλεια

Member
20 Φεβρουαρίου 2018
13
3
40
Grifos μαλλον δεν μπηκα σε λεπτομεριες που θα επρεπε!
Οταν ενημερωθηκα στη Κλινικη Ηρακλειου Κρητης απο τον Κτηνιατρο για το προβλημα του Σηφη, μας ειπε οτι μονο στην Αθηνα γινετε αυτη η επεμβαση(γνωμη του), πηρα λοιπον τις ακτινογραφιες σε ηλεκτρονικη μορφη εκεινο το βραδυ και επιστρεψαμε Ρεθυμνο.
Την επομενη πηρα 2 γνωμη απο Κτηνιατρο του Ρεθυμνου και μου ειπε και αυτος το ιδιο προβλημα οτι βρισκει,
ετσι σε αναζητηση στο ιντερνετ, βρηκα το site του αττικό και ειδα οτι την κανει την επεμβαση αυτη, τους πηραμε τηλεφωνο και τους ειπαμε οτι θελουμε απο Κρητη να ερθουμε εκει για την συγκεκριμενη επεμβαση και ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ Κ.ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΛΑ για να κρινουν αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε και το κοστος ! Αυτο ηταν και το 1 e mail μας μετα απο δικη τους συμβουλη, πηραμε μια απαντηση μετα απο αρκετες μερες απο τον Κ.Κατσιμπουλα οτι: '' θελω και ακτινογραφια λεκανης'' τιποτα αλλο, ετσι απλα σκετο, και αμεσως του εστειλα και το 2 e mail με την ακτινογραφια που ζητησε, απο εκει και μετα ΚΕΝΟ! απαντησαν μετα απο αρκετες μερες οτι ''ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ'', που σε ολο αυτο το διαστημα πηραμε 3 γνωμη απο τον Κ.Καραισκο χειρουργο κτηνιατρο, και 4 γνωμη απο Κλινικη στη Βουλγαρια που απαντησαν σε λιγοτερο του 24Η.
Οποτε θα μπορουσαν απο το αττικο να πουν οτι επειδη ειστε απο Κρητη και δε μπορουμε να σας τα 'παρουμε', μη στειλετε Χ γιατι χανετε τον χρονο σας, και οχι να απαντανε με ΥΦΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΚΑΝΕ ΤΠΤ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ,σαν δικαιολογια!

Πιστευουμε οτι ο καθενας απο εδω μεσα που θα ηταν στην θεση μας, με ενα ζωο να ποναει , με σηκωμενο ποδι, θα περιμενε μια απαντηση ανακουφισης και οχι ολο αυτο!!!
Επισης ας γινει κατανοητο οτι δεν ενεργησαμε μονοι μας αλλα μετα απο επικοινωνια μαζι τους!
Καλησπερα θα μπορουσατε να μου πειτε το ονομα της κλινικης στην βουλγαρια γιατι δεν το βρισκω;