Καλησπέρα. Το σκυλάκι μου είναι 3 χρόνων και από την αρχή της χρονιάς παθαινε κάτι πολύ μικρές κρίσεις σαν επιληψία. Στον γιατρό που την είχα πάει μου είχε πει Ήταν προ επιληπτικά επεισόδια κ να τα παρακολουθήσω κ σστην φάση αυτή δεν κάνουμε τίποτα. Προχθές έπαθε ένα πιο μεγάλο και τρόμαξα παρά πολύ. Από τον Ιανουάριο συνολικά έχει πάθει 7. αυτο Που κάνει είναι πως αρχίζει και τρέμει και ξαφνικά σφίγγει όλο της το κορμάκι και δεν μπορεί να το ελενξει
γινεται σαν πέτρινο και δν μπορεί να κάτσει όρθιο. Μετά από 2 λεπτά είναι πάλι καλά.
την πήγα για εξετάσεις αίματος και βγήκε η τρανσαμισανη το συκώτι δηλαδή 156 με νορμαλ 10-90
διαβασα στο ιντερνετ πως οι ηπατικοι ψηλοί δείκτες καμία φορά κάνουν επιληπτικά επεισόδια.
δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. παίζει κάθε μέρα και γενικά είναι μια χαρά.
μου είπαν να κάνω υπέρηχο να δω μήπως είναι κάποιο αγγείο το πρόβλημα που αντί να περνάει από το ήπαρ βγαινει έξω και στέλνει το αίμα στα αλλά όργανα χωρίς να έχει καθαρίσει. Έχω παθει σοκ και κλαίω 2 μέρες. Έχει κανείς άλλος παρομοιο πρόβλημα με τους δείκτες συκωτιού?
γινεται σαν πέτρινο και δν μπορεί να κάτσει όρθιο. Μετά από 2 λεπτά είναι πάλι καλά.
την πήγα για εξετάσεις αίματος και βγήκε η τρανσαμισανη το συκώτι δηλαδή 156 με νορμαλ 10-90
διαβασα στο ιντερνετ πως οι ηπατικοι ψηλοί δείκτες καμία φορά κάνουν επιληπτικά επεισόδια.
δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από αυτό. παίζει κάθε μέρα και γενικά είναι μια χαρά.
μου είπαν να κάνω υπέρηχο να δω μήπως είναι κάποιο αγγείο το πρόβλημα που αντί να περνάει από το ήπαρ βγαινει έξω και στέλνει το αίμα στα αλλά όργανα χωρίς να έχει καθαρίσει. Έχω παθει σοκ και κλαίω 2 μέρες. Έχει κανείς άλλος παρομοιο πρόβλημα με τους δείκτες συκωτιού?