Αφαίρεση δοντιών

Nikos127

New Member
18 Δεκεμβρίου 2022
1
0
38
Καλησπέρα
Ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αφαίρεση δοντιών του σκύλου μου. Έχω ένα yorkshire περίπου 13,5 ετών και τα δόντια του είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Τα τελευταία ένα δυο χρόνια είχαν αρχίσει να σαπίζουν τα δόντια της αλλά δεν της τα είχα αφαιρέσει γιατί φοβόμουν την νάρκωση (είναι μικρόσωμη για την ράτσα της συγκεκριμένα είναι 1,2 κιλά μόνο και η νάρκωση είναι αρκετά επικίνδυνη). Πλέον το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο, όπως μου ανέφερε ο κτηνίατρος πρέπει να έχει περιοδοντίτιδα, και πρέπει οπωσδήποτε να το ρισκάρω και να της αφαιρέσω τα δόντια. Μου πρότεινε να την πάω στην κτηνιατρική σχολή της Θεσσαλονίκης για μεγαλύτερη ασφάλεια, μου είπε ότι το προσωπικό εκεί είναι αρκετά εξιδεικευμένο και η νάρκωση θα είναι πιο ασφαλής. Ποια η γνώμη σας για την εν λόγω κτηνιατρική σχολή? Είναι όντως ποιο ασφαλής σε σχέση με έναν κτηνίατρο? Έχετε να μου προτείνετε κάποιον άλλον?
Ευχαριστώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Γειά σου Νίκο!
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Κανένας μας δεν θα σου πει με σιγουριά και απολυτότητα, πήγαινε σε κείνον ή τον άλλον, ή...αυτός που λες είναι όντως, σούπερ ασφαλής! Είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρεις μόνος. Και φαντάζομαι το συντομότερο, γιατί το σκυλάκι λογικά, στην καλύτερη θα νοιώθει καθημερινά άσχημα, για να μην πω, θα υποφέρει.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά, και να ζήσει πολλά ήρεμα και...φαφούτικα χρόνια ακόμη! :)

• Like
Reactions: Nikos127

Despina Mis

Member
21 Νοεμβρίου 2015
23
5
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το οδοντιατρικό τμήμα στην κτηνιατρική Θεσ/νίκης είναι το καλύτερο που υπάρχει. Πριν 4 χρόνια στον Έκτορά μου βγάλαμε 11 δόντια. Ήταν ηλικίας 10 χρονών. Στο τέλος του μήνα έχω κλείσει ραντεβού για καθαρισμό τα άλλα δύο που έχω ηλικίες 11 και 9. Κάνουν αρκετές εξετάσεις και σου λένε αν υπάρχει κίνδυνος ή όχι. Αν πάρεις απόφαση να το κάνεις, να πας μόνο εκεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr