Αφροδίσιο Νόσημα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Iris θα μπορούσες να μας πεις, γιατί θεωρείς ότι επιβάλλεται να αλλάξει η κοπέλλα κτηνίατρο;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν είπε ότι επιβάλλεται ,είπε ότι αν έχει απορίες η ανησυχίες η Εύα ,΄καλό θα ήταν να δει και τον κτηνίατρο που είδε τον σκύλο από πριν.
Ο Φλαράκος είναι καλός κτηνίατρος και έχει αναλάβει πολλά ζώα από καταφύγια η αδέσποτα με προβλήματα υγείας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Σήμερα ενημερώθηκα για το πρόβλημα και μίλησα με την Εύα όπου εκτός από το να αλλάξει κτηνίατρο της είπα να μιλήσει με τους κτηνίατρους που τον παρακολουθούσανε.
Εγώ πάντως με αυτή την πρόταση, αυτό καταλαβαίνω και με ενδιαφέρει να μάθω γιατί θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει γιατρό, μιας και πηγαίνω στον ίδιο εδώ και δέκα χρόνια :rolleyes: Αν κατάλαβα λάθος, πάω πάσο ;)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
γιατι να αλλαξει γιατρο η Ευα ?
εκανε λαθος ο γιατρος της Ευας ?
ο μικρος δεν νοσησε απο αφροδισιο μεταδοτικο νεοπλασμα ?
απο τι νοσησε ο μικρος ?
τι θεραπεια του εγινε ?
ποιος κατηγορισε την Ευα που επελεξε μια ταλαιπωρημενη ψυχουλα απο καταφηγιο ?
γιατι η Ευα λετε οτι δεν εκανε τις σωστες ερωτησεις ?

θα σας παρακαλουσα Iris να μου λυσετε τις αποριες μου αυτες

κανεις δεν κανει επιθεση στα καταφυγια

η δικια μου επισημανση ,ηταν στο γεγονος της μη ενημερωσης του ενδιαφερομενου ιδιοκτητη, για το ιστορικο υγειας του προς υοθεσιας μικρου και οχι η ενημερωση του μετα το περας αυτης

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
Η ασθένεια είναι αυτή και όλοι οι γιατροί το ίδιο λένε, απλά έχουν διαφορετική άποψη για την ασθένεια απ ότι κατάλαβα.
Ο ένας λέει ότι θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες εκχύσεις (χημειοθεραπεία) ακόμα και άλλοι θεωρούν οτι η θεραπεία έχει πραγματοποιηθεί.
Ακόμα και σε ανθρώπινες νόσους συναντάμε γιατρούς που έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Άλλοι είναι πιο ψείρες και άλλοι πιο χαλαροί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο καλοί επιστήμονες όλοι.
Εννοείται ότι εγώ ήξερα για μία πληγή στο πουλάκι και όχι για αφροδίσιο νόσημα που προκαλλεί κακοήθη όγκο, απλά δεν είχα ενημερωθεί με ακρίβεια προφανώς γιατί θεώρησαν ότι δεν θα ξαναταλαιπωρηθεί το ζώο απ τη νόσο και για να μην πανικοβληθώ.

Anyway σας ευχαριστώ.