Αχ αυτός ο ten-ten

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Περαστικά του και πάλι καλά που το σκέφτηκες και τον πήγες στον γιατρό γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να γινόντουσαν χειρότερα.Τελικά οι γυναίκες και οι σκύλοι είναι που μας τρώνε τα λεφτά..:p

αγαπητέ KICKASS, εγκυκλοπαιδικά σου αναφέρω πως ανήκω στο γένος θηλυκού!!!:p

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Τα νεότερα μας:
Χθες το μεσημέρι πήρε το πρώτο του χάπι και τον αφήσαμε να ξεκουραστεί .

Το βράδυ πλέον όταν γύρισα σπίτι ήταν μες την τρελή χαρά!!!
Πηδούσε πάνω μου έτρεχε από τον ενθουσιασμό του πάνω κάτω , μου έφερε όλα του τα παιχνίδια στα πόδια μου …. Δεν μπορούσε να ελέγξει τα αισθήματα του .

ΑΥΤΟΣ είναι ο ten ten:D

Κατάλαβε ότι ήμουν χαρούμενη και γινόταν όλο και πιο εκδηλωτικός ,είχε πολύ πλάκα τελικά!
Σήμερα έχει τόσο πολύ ενέργεια που σκέφτομαι να μην του δώσω άλλο χάπι για να παίσει πάλι στο λήθαργο του να ξεκουραστούμε και εμείς .....χαχαχα:D:p

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Περαστικά και μπράβο που τον πήγες νωρίς στον γιατρό. Τελικά το να ξέρουμε πολύ καλά τον σκύλο μας είναι το Α και το Ω! :)

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Για τις μέρες αυτές που είναι για ξεκούραση ακόμα και αν θέλει παιχνίδια ή βόλτες τραβάει στο λουρί γτ θέλει κι άλλο κλπ...μην ενδίδεις. Πρέπει να ξεκουραστεί. Ηρέμησε τον όταν χοροπηδάει. Χάπια μην του δίνεις συμφωνώ.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Να του δώσεις τα αντιφλεγμονώδη χάπια για όσες μέρες σου είπε ο γιατρός. Δέκα μέρες είπε; Δέκα θα δώσεις. Μην κάνεις πειράματα γιατί μια απλή φλεγμονή αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, μπορεί να γίνει χρόνιο πρόβλημα. Μην αυτοσχεδιάζεις και προπάντως μην ακούς συμβουλές που έχουν να κάνουν με φαρμακευτικές αγωγές, από μη ειδικούς (εννοώ κτηνιάτρους).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Περαστικά στον Τεν τεν και όπως σου είπαν τα παιδιά μην τον αφήνεις να κουράζεται! Είναι δύσκολο το ξέρω όσο θα νοιώθει καλύτερα θα θέλει να κάνει ταρζανιές αλλά υπομονή για να μην του μείνει κανένα πρόβλημα.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Όντως όπως τα λέτε είναι, έχει πολύ όρεξη για παιχνίδι και πολύ δύναμη στο τράβηγμα της βόλτας αλλά δεν εν δίδουμε. Παραμένει μέσα για ξεκούραση, άσχετα πως μας κρατάει «μούτρα » .

Τα σύνεργα της βόλτας (λουρί, περιλαίμιο ,σακουλάκι κτλ)τα βάζουμε σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης… ε αυτός κάθεται όλη την ώρα κάτω από το ράφι και τα κοιτάει για να μην φύγουν χωρίς αυτόν…..;)

Χάπι παίρνει ένα κάθε 24ώρο και βλέπω πως όταν πλησιάζει η ώρα για το φάρμακο πέφτει πάλι σε ύπνους (προφανώς πονάει ) έχει περάσει η επίδραση του προηγούμενου.

Τα αντιφλεγμονώδη θα τα πάρει κανονικά για 7 μέρες που μας είπε ο doctor αλλά λέω να μην δώσω το άλλο χάπι που είναι για υποστήριξη του μυοσκελετικό του .
Καιρός και βουλή!