Αgility Addicts - Ελάτε στην ομάδα μας!




dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
Καιρό έχουν να φανούν οι addicts.
Αν το δει κανείς, ας επιβεβαιώσει ότι γίνονται αγώνες 19 & 20/12.
 




Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Δε μπαίνω συχνά στο φόρουμ είναι η αλήθεια...
Ναι, ο αγώνας μας θα γίνει κανονικά 19 & 20 Δεκέμβρη, γιορτινός!
Έλατε να γνωρίσετε το άθλημα και να δείτε τι κάνουν τα σκυλούνια μας μαζί μας. Η είσοδος για το κοινό είναι φυσικά δωρεάν, αλλά χωρίς σκύλο. Για ευνόητους λόγους, στο χώρο μπορούν να βρίσκονται μόνο οι σκύλοι που συμμετέχουν στον αγώνα.
Κάθε μέρα θα έχει δύο αγώνες agility για όλα τα επίπεδα καθώς και έναν αγώνα jumping υπέρ του stray.gr

 




Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Τα αδέσποτα ζωάκια που φροντίζουμε κι εμείς, οι εθελοντές του Stray.Gr, σας προσκαλούμε στο 12ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, 10:00 – 20:00, στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και μεταξύ των άλλων δράσεων, που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι εθελοντές του Stray.Gr συνεχίζουμε ακατάπαυστα να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.
Γιατί και τα αδέσποτα μάς έχουν ανάγκη και γιατί η αγάπη, η προσφορά και ο εθελοντισμός δεν έχουν όρια.

Από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Σας καλούμε, λοιπόν, να γίνουμε όλοι μαζί για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ο Άγιος Βασίλης των αδέσποτων ζώων, εσείς για δύο μέρες και εμείς, με την βοήθειά σας, για όλο τον υπόλοιπο χρόνο.
Γιατί και ο Άγιος Βασίλης είναι Stray!

Μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα του Bazaar μας θα έχετε την ευκαιρία:
• Να αγοράσετε υπέροχα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας
- ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ,
- διακοσμητικά είδη, χρηστικά αντικείμενα,
- χριστουγεννιάτικα γούρια και στολίδια για το σπίτι,
- αξεσουάρ, παιχνίδια, τροφές και πολλά άλλα είδη για τους τετράποδους φίλους σας,
- χειροποίητα γλυκά και τρόφιμα,
- χειροποίητα σαπούνια και διακοσμητικά κεριά,
- μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού στο «Μικρό Μοναστηράκι» μας,
- βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα
- και φυσικά όλα τα αναμνηστικά είδη του σωματείου μας: T-shirts για μικρούς και μεγάλους, φούτερ, τσάντες, ποδιές μαγειρικής, κούπες μπρελόκ, κοσμήματα κ.α.
• Να συμμετάσχετε στην λαχειοφόρο αγορά μας με πολλά και υπέροχα δώρα.
• Να ενημερωθείτε για την δράση μας, τις ανάγκες του Σωματείου και τους τρόπους που μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε βοήθεια στα αδέσποτα ζώα.

Κατά την διάρκεια του bazaar μας, θα μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά πολλά από τα σκυλάκια και τα γατάκια που έχουμε περιθάλψει και φιλοξενούμε και, βέβαια, θα διασκεδάσετε σε μια υπέροχη γιορτινή ατμόσφαιρα!

Οι εθελόντριές μας ετοιμάζουν για εσάς πλούσιο μπουφέ με φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά και μπύρες, υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά, vegeterian εδέσματα.
Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το σπιτικό ζεστό γλυκό κρασί των Χριστουγέννων (Glühwein) που φτιάχνουμε με τα χεράκια μας ειδικά για το Bazaar μας!

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

 






Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Κλείσαμε τη χρονιά εορταστικά με τον τρίτο αγώνα agility του ομίλου και jumping για το Stray.gr.
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους που δείχνει την αγάπη για το σκύλο και το άθλημα. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του club που βοήθησαν ώστε να έχουμε για άλλη μια φορά άψογη διοργάνωση και βέβαια σε όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.
Ο καιρός ήταν ιδανικός ώστε να απολαύσουμε τις διασκεδαστικές διαδρομές της Jirina Mackova!

Ξεκινήσαμε με νέο αίμα στο Α0 με Jerry κι επιμονή Νταβίνας, να ολοκληρώνουν διαδρομή σε άγνωστο χώρο! Η Bertha στο βάπτισμα έφυγε κιόλας με κύπελλο πρωτιάς στη συγκεντρωτική κατάταξη! Το Μαριδάκι, αναμενόμενο, σάρωσε στα κοντά. Η Μιλού έκανε spoiler trailer με παρθενικό γύρο ως white dog αποκαλύπτοντας τι θα ακολουθήσει μόλις μεγαλώσει λίγο ακόμη.

Το Α1 άνοιξε ο Leader ως white dog καταχαρούμενος με ιδιαίτερο κέφι και καθόλου δεν τον ένοιαξε που δε μπορεί να τρέξει επίσημα λόγω ουράς. Ο Derek, αν και ήταν πολλά υποσχόμενος, ντράπηκε να δείξει το ταλέντο του. Τον περιμένουμε την επόμενη φορά πιο έμπειρο, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Μάρκος παρά ένα άλμα θα έκανε αλάνθαστη διαδρομή και στο jumping τερμάτισε 6ος ανάμεσα σε 21 σκυλιά όλων των κατηγοριών! Ο Λήο στο ξεκίνημα του στο Α1 έκανε 3 αλάνθαστες διαδρομές κερδίζοντας κι ένα πόντο για το Α2. Η Μοίρα εντυπωσίασε κάνοντας επίσης αλάνθαστη διαδρομή και κατά δήλωση της κριτούς μας, είναι το εξυπνότερο afghan στον κόσμο και το μόνο που έχει δει να ολοκληρώνει διαδρομή! Η Lara πάλι έκλεψε τις εντυπώσεις ως το ταχύτερο μαστιφοειδές, αν και μόλις στο ξεκίνημα της, τερματίζοντας 5/15 στο agility και 7/18 στο jumping! Ο Βροντέας με ολόσωστο γύρο έχασε το πόντο για ούτε μισό δευτερόλεπτο!
Η Κυβέλη στο Α2 αλάνθαστη και πολύ πιο γρήγορη πλέον, αν και χωρίς πόντο.

Οσο για τα δικά μου σκυλιά:
Η Blu, αν και έχει ολοκληρώσει τον κύκλο ανάρρωσης πιστεύω, προτίμησα να μην τρέξει καθώς δεν υπήρχε λόγος να την πιέσω τόσο σύντομα. Είναι ήδη στο ανώτατο επίπεδο με πάρα πολλές πρωτιές και διακρίσεις.
Για τα κουτάβια μου πάλι είμαι πολύ περήφανη για το πόσο συγκεντρωμένα κατάφεραν κιόλας να είναι. Η μικρή μας βολίδα, ο Jet κέρδισε μια πρώτη θέση στο Α0 κι έτρεξε ως white dog A1 και jumping αφού πρόλαβε και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του σλάλομ. Η Κάρμα επίσης κατάφερε καθαρό και μάλιστα τον ταχύτερο γύρο στο Α0 ως white dog (λόγω ηλικίας) παρά το γεγονός ότι δεν είχε εμπειρία στα 40 εκ. ύψος.

Τα αποτελέσματα σαφώς και δεν αυτοσκοπός και δεν είναι πάντα ενδεικτικά της βελτίωσης των ομάδων και σίγουρα όχι του πόσο καλά περνάμε. Το ταξίδι είναι που μετράει και χαίρομαι πολύ που το ξαναβιώνω από την αρχή κι εγώ τώρα με τα κουτάβια μας.
Παρολαυτά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τερματίσαμε με 9 πρώτες θέσεις, 1 δεύτερη και 3 τρίτες.

Μετά από ένα πολύ μικρό διάλειμμα για φόρτιση, επιστρέψαμε ανανεωμένοι, με διάθεση για πολλή δουλειά! :)

 






Dias2

Well-Known Member
13 Μαϊου 2016
104
22
38
Σε ποια περιοχη ειναι ο χωρος που κανουν agility?
Μπορουν να συμμετεχουν και ημιαιμα?
Απο ποια ηλικια μπορουν να ξεκινησουν τα σκυλακια?
Υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω για τα παραπανω?
 
  • Like
Reactions: LaCat and GRDANE




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf