ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!Σημάδια στα ράμματα

Irenespanoudake

New Member
23 Απριλίου 2020
2
0
23
IMG_20200423_003556.jpg
Το σκυλάκι είναι θηλυκό Boston terrier 5 χρονών και πριν εναμιση μήνα ,περίπου ,της κάναμε στείρωση σημερα το βράδυ και ενώ η μέρα της ήταν ίδια με όλες τις άλλες έβγαλε αυτό το σημάδι...δεν βρίσκω τον κτηνίατρο και δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι..δεν φαινεται να ποναει ουτε το ξυνει ουτε το γλυφει..και η διαθεση της ειναι ιδια

Last edited:

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Το ίδιο είχε συμβεί και με το σκυλάκο μου, προσπαθεί μάλλον να αποβάλλει κάποια ράμματα που δεν απορροφήθηκαν. Εγώ τότε είχα χρησιμοποιήσει την κρέμα Fucidin, αλλά μίλα με κτηνίατρο πρώτα για να σιγουρευτείς.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Συνήθως σε τέτοια χειρουργεία ο γιατρός αφήνει μία τρυπούλα ανοιχτή στο τέλος της τομής ώστε να υπάρχει παροχέτευση υγρών που αποβάλλονται, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης θα πλένει σχολαστικά το σημείο διοχετεύοντας με πίεση φυσιολογικό ορό σε σύριγγα μέσα στην τρυπούλα και θα σκουπίζει με αποστειρωμένη γάζα τα υγρά και δεν θα αφήνει τον σκύλο αν κάθεται όπου βρει σε βρώμικα σημεία.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.628
11.034
Athens
Συνήθως σε τέτοια χειρουργεία ο γιατρός αφήνει μία τρυπούλα ανοιχτή στο τέλος της τομής ώστε να υπάρχει παροχέτευση υγρών που αποβάλλονται, με την προϋπόθεση ότι ο ιδιοκτήτης θα πλένει σχολαστικά το σημείο διοχετεύοντας με πίεση φυσιολογικό ορό σε σύριγγα μέσα στην τρυπούλα και θα σκουπίζει με αποστειρωμένη γάζα τα υγρά και δεν θα αφήνει τον σκύλο αν κάθεται όπου βρει σε βρώμικα σημεία.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να πλένει και διοχετεύει ορό.

Irenespanoudake

New Member
23 Απριλίου 2020
2
0
23
Το ίδιο είχε συμβεί και με το σκυλάκο μου, προσπαθεί μάλλον να αποβάλλει κάποια ράμματα που δεν απορροφήθηκαν. Εγώ τότε είχα χρησιμοποιήσει την κρέμα Fucidin, αλλά μίλα με κτηνίατρο πρώτα για να σιγουρευτείς.
Είχες δίκιο..αυτό ήταν.. ευχαριστώ πολυ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48