Μες στην ατυχία της η μικρή μου την Παρασκευή στο παρκο κατι πάτησε μ( δεν ξέρω τι) δεν την έβλεπα εκείνη τη στιγμή, και εκανε Βίκυ κοψιμο στην πατουσα της.Εχαςε πολυ αιμα αλλα επειδή ηταν ζεςτο Εκείνη την ωρα το πατούσε κανονικά.Την πήγα κατευθείαν σε κτηνίατρο ο οποιος αφού την είδε για δυο τρία δεύτερολεπτα της έβαλε μια αλοιφή το έδεσε της εκανε κ μια ενεση κ ειπε να της δινω οκμεντιν καθε μέρα ενα μισό χαπάκι.Απο την Παρασκευή μεχρι σημερα το κουτσαίνει κ φαινεται οτι ποναει πολυ γιατι με το που το ακουμπάω απλά τρέμει το ζώο κ τραβιέται.Τη πρωτη μέρα που της εκανα αλλαγή επιδέσμου το κομμάτι που ειχε κοπεί ηταν κολλημένο επάνω στο υπόλοιπο πέλματακι κ αιμορραγούσε πάλι λιγο, χθες κ σημερα αν κ δεν τρέχει αιμα φαινεται σαν εχει φουσκώσει το κομματάκι αυτο κ δεν ειναι κολλημένο πανω στο αλλο.Ο φόβος μου ειναι μηπως εχει μείνει μεσα κανα θραύσμα κανα γυαλάκι η οτιδήποτε γιατι ο γιατρός δεν το είδε κ σχολαστικά κ ούτε με ορο το καθάρισε και γιατι το ζώο ακομα κουτσαίνει! Της κανω καθημερινές αλλαγές κ της βάζω κ μπεταντιν κ μετα κ elixderm.Σας παρακαλω βοηθήστε με ρε παιδια δεν μορω να το βλεπω να κουτσαίνει κ να εχει πεσει τόσο η διάθεση του, ειναι ενα ζώο που ηταν μες στην ενέργεια κ τωρα εχει πεσει σε κατάθλιψη.σας ανεβάζω κ φωτογραφίες , το άσπρο που φαινεται σε καποιες φωτο ειναι η αλοιφή
Attachments
-
207,6 KB Προβολές: 40
-
233,2 KB Προβολές: 37
-
230,1 KB Προβολές: 39
-
222,5 KB Προβολές: 41
-
159,5 KB Προβολές: 40