Βαθύ κοψιμο πατουσας sos

BILLAROS4

Member
18 Ιανουαρίου 2011
11
0
Μες στην ατυχία της η μικρή μου την Παρασκευή στο παρκο κατι πάτησε μ( δεν ξέρω τι) δεν την έβλεπα εκείνη τη στιγμή, και εκανε Βίκυ κοψιμο στην πατουσα της.Εχαςε πολυ αιμα αλλα επειδή ηταν ζεςτο Εκείνη την ωρα το πατούσε κανονικά.Την πήγα κατευθείαν σε κτηνίατρο ο οποιος αφού την είδε για δυο τρία δεύτερολεπτα της έβαλε μια αλοιφή το έδεσε της εκανε κ μια ενεση κ ειπε να της δινω οκμεντιν καθε μέρα ενα μισό χαπάκι.Απο την Παρασκευή μεχρι σημερα το κουτσαίνει κ φαινεται οτι ποναει πολυ γιατι με το που το ακουμπάω απλά τρέμει το ζώο κ τραβιέται.Τη πρωτη μέρα που της εκανα αλλαγή επιδέσμου το κομμάτι που ειχε κοπεί ηταν κολλημένο επάνω στο υπόλοιπο πέλματακι κ αιμορραγούσε πάλι λιγο, χθες κ σημερα αν κ δεν τρέχει αιμα φαινεται σαν εχει φουσκώσει το κομματάκι αυτο κ δεν ειναι κολλημένο πανω στο αλλο.Ο φόβος μου ειναι μηπως εχει μείνει μεσα κανα θραύσμα κανα γυαλάκι η οτιδήποτε γιατι ο γιατρός δεν το είδε κ σχολαστικά κ ούτε με ορο το καθάρισε και γιατι το ζώο ακομα κουτσαίνει! Της κανω καθημερινές αλλαγές κ της βάζω κ μπεταντιν κ μετα κ elixderm.Σας παρακαλω βοηθήστε με ρε παιδια δεν μορω να το βλεπω να κουτσαίνει κ να εχει πεσει τόσο η διάθεση του, ειναι ενα ζώο που ηταν μες στην ενέργεια κ τωρα εχει πεσει σε κατάθλιψη.σας ανεβάζω κ φωτογραφίες , το άσπρο που φαινεται σε καποιες φωτο ειναι η αλοιφή

Attachments

BILLAROS4

Member
18 Ιανουαρίου 2011
11
0
Μες στην ατυχία της η μικρή μου την Παρασκευή στο παρκο κατι πάτησε μ( δεν ξέρω τι) δεν την έβλεπα εκείνη τη στιγμή, και εκανε Βίκυ κοψιμο στην πατουσα της.Εχαςε πολυ αιμα αλλα επειδή ηταν ζεςτο Εκείνη την ωρα το πατούσε κανονικά.Την πήγα κατευθείαν σε κτηνίατρο ο οποιος αφού την είδε για δυο τρία δεύτερολεπτα της έβαλε μια αλοιφή το έδεσε της εκανε κ μια ενεση κ ειπε να της δινω οκμεντιν καθε μέρα ενα μισό χαπάκι.Απο την Παρασκευή μεχρι σημερα το κουτσαίνει κ φαινεται οτι ποναει πολυ γιατι με το που το ακουμπάω απλά τρέμει το ζώο κ τραβιέται.Τη πρωτη μέρα που της εκανα αλλαγή επιδέσμου το κομμάτι που ειχε κοπεί ηταν κολλημένο επάνω στο υπόλοιπο πέλματακι κ αιμορραγούσε πάλι λιγο, χθες κ σημερα αν κ δεν τρέχει αιμα φαινεται σαν εχει φουσκώσει το κομματάκι αυτο κ δεν ειναι κολλημένο πανω στο αλλο.Ο φόβος μου ειναι μηπως εχει μείνει μεσα κανα θραύσμα κανα γυαλάκι η οτιδήποτε γιατι ο γιατρός δεν το είδε κ σχολαστικά κ ούτε με ορο το καθάρισε και γιατι το ζώο ακομα κουτσαίνει! Της κανω καθημερινές αλλαγές κ της βάζω κ μπεταντιν κ μετα κ elixderm.Σας παρακαλω βοηθήστε με ρε παιδια δεν μορω να το βλεπω να κουτσαίνει κ να εχει πεσει τόσο η διάθεση του, ειναι ενα ζώο που ηταν μες στην ενέργεια κ τωρα εχει πεσει σε κατάθλιψη.σας ανεβάζω κ φωτογραφίες , το άσπρο που φαινεται σε καποιες φωτο ειναι η αλοιφή
βαθύ κοψιμο ήθελα να γράψω πιο πανω

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Την αλλαγή σου είπε ο κτηνίατρος να την κάνεις; Μου κάνει εντύπωση αλλαγή την 1η μέρα.
Αν είναι βαθύ το κόψιμο θέλει μέρες για να δέσει.

• Like
Reactions: Miniature Schnauzer

BILLAROS4

Member
18 Ιανουαρίου 2011
11
0
Την αλλαγή σου είπε ο κτηνίατρος να την κάνεις; Μου κάνει εντύπωση αλλαγή την 1η μέρα.
Αν είναι βαθύ το κόψιμο θέλει μέρες για να δέσει.
Ο κτηνίατρος με ειπε να το αλλαξω σε δυο μερες δηλαδή την Κυριακή, αλλα εγω το άλλαξα σε μια μέρα το Σάββατο, για καλυτερα( νόμιζα ).

BILLAROS4

Member
18 Ιανουαρίου 2011
11
0
Εδω φαινεται καλυτερα, ειναι σαν φλούδα παχιά που κρατιέται απο την βάση της

Attachments

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
εγω σε τετοια κοψιματα σε πατουσες συνηθως ψεκαζω και με σπρει αλουμινιου 1-2 φορες τη μερα για να αποφυγω καμια μυγα που θα παει να κανει αυγα στην πληγη..

μην αγχωνεσαι φτιαχνουν αυτα γρηγορα

• Like
Reactions: BILLAROS4

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Είναι φυσιολογικό που είναι πεσμένη εφόσον πονά. Αν νομίζεις ότι σ κάνει ν νοιώσεις καλύτερα πήγαινε κ σ ένα δεύτερο γιατρό. Είναι δύσκολο τ σημείο επειδή δέχεται πίεση (τ λέω εμπειρικά δίχως ν είμαι γιατρός)

• Like
Reactions: BILLAROS4

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Μην αυτοσχεδιάζεις με τις ιατρικές οδηγίες.
Τις ακολουθείς πιστά και ότι ανησυχία έχεις, θα πρέπει να έχεις το θάρρος, να τα συζητάς με τον γιατρό σου και όχι να μένεις με την απορία.

Τραύμα είναι! Και θα πονάει, και θα έχει τις "συνέπειές" του, και θέλει τον χρόνο του. Απόλυτα φυσιολογικά, όλα αυτά.

Περαστικά της!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Mέσα σε 4-5 μέρες καμία πληγή δεν κλείνει, και ιδίως αν βρίσκεται σε σημείο όπου με την παραμικρή κίνηση ξανανοίγει!

Θα σας πάρει μέρες!

Εγώ σε όσα κοψίματα μου έχουν τύχει αφού τα ψεκάσω με spray ή τα βάλω αλοιφή, τα μπατάρω και του φοράω μία αθλητική κάλτσα μου στην βόλτα έξω! :D

Περαστικά σας

• Like
Reactions: elpinor and GRDANE