Βαριά δυσπλασία σε Γερμανικό Ποιμενικό 10 μηνών!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ναι, Tara δεν διαφωνώ!
Απλά απαντούσα στην απορία του lastbreath από πάνω!

Από ότι βλέπω στο site του στα αρσενικά αναφέρει a-normal, οπότε υποθέτω ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της δυσπλασίας, στα θηλυκά δεν είδα κάτι και τους προγόνους δεν τους έψαξα.....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Γιάννη, θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους mods, αν γίνεται να προσθέσουν στον τίτλο του θέματός σου, την βαριά δυσπλασία. Μήπως προσέξουν μια ώρα νωρίτερα και πουν την γνώμη τους, συμφορουμίτες που ξέρουν και έχουν άποψη. Αρκεί να δουν ότι δεν πρόκειται μόνο για καλωσόρισμα νέου μέλους.
Έγινε :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Έγινε :)
Μπράβο. Δεν ήξερα ποιόν να ευχαριστήσω. Νόμιζα ότι ο foibos είχε βάλει το χέρι του, επειδή συμμετείχε. Merci Alexia. Νομίζω καλύτερα έτσι :)

Τώρα ας ενημερώσει κάποιος και τον dedalus11, γιατί θα ψάχνει να βρει το θέμα του...:D

Last edited:

dedalus11

Member
23 Μαϊου 2010
8
0
Αθηνα-Ηλιουπολη
Σας ευχαριστω ολους-ολες για το ενδιαφερον σας..
Οσον αφορα τo pedigree(δεν ειμαι κ πολυ καλος γνωστης του θεματος-τωρα μαθαινω!!)εχω ολα τα χαρτια..
Κ εννοω το βιβλιο με τα εμβολια,διαβατηριο(γιατι ειχε κανει 3-4 ταξιδια ελλαδα-ιταλια),το χαρτι με το πιστοποιημενο chip,καθως κ 1-2 χαρτια στα ιταλικα μαλλον του εκτροφειου..αλλα δεν γραφουν ονοματα απο γονεις...
Το βασικο ειναι βεβαια να γινει καλα η μικρη Ηρα και να επανελθει το ποδι της...
Ο προβληματισμος μου ειναι αν σε τετοια μεγαλοσωμα σκυλια(τωρα ειναι 28 κιλα)ειναι επιτυχεις τετοιες επεμβασεις,κ ο χρονος που θα χρειαστει μετα για επαναφορα....
Η πλακα(αν υπαρχει....) σε ολη την ιστορια ειναι οτι κ εγω περιμενω να μπω απο μερα σε μερα χειρουργειο για αρθροσκοπηση γονατου!!!!!
Οποτε αυριο θα μιλησω με τον γιατρο(τον δικο μου..)να δω για ποτε με ετοιμαζει,για να τα βαλω σε μια σειρα,γιατι οπωσδηποτε ο χρονος που περναει για την Ηρα δεν ειναι υπερ της....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Α, ωραία... κι εσύ στο club με τους κουτσούς. Φτιάχνουμε ομάδα σιγά-σιγά... Μηνίσκος ε;

dedalus11

Member
23 Μαϊου 2010
8
0
Αθηνα-Ηλιουπολη
Εσω μηνισκος-προσθιος χιαστος!!!
Κουτσο το αφεντικο,τα ιδια κ ο σκυλος!!!
Παλι καλα που δεν εχουμε το ιδιο ποδι!!
Να διαφερουμε σε κατι!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Περαστικά σου και σένα λοιπόν. Ολα καλά θα πάνε και για τους δυο σας :)
Ο δικός σου γιατρός αν επιτρέπεται;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini