Βιντεο μελών του dogforum

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ο Γκογκόλ στο Σχοινιά.

Μάπα είναι το βιντεάκι μου, το ξέρω, αλλά το βάζω για να κάνω την αρχή, και ελπίζω οτι θα βγάλουμε και κανα καλύτερο στο μέλλον.

[video=youtube;aKWq2dpV3Ks]http://www.youtube.com/watch?v=aKWq2dpV3Ks[/video]

Last edited by a moderator:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ωωωω χαρές! Μόνο πλατσουρίζει, δεν μπαίνει στο νερό για κάνα μπανάκι; :D

Και με τόσες ζέστες, να και ένα δικό μου με τα μπανάκια του Κούκη (το έχω και στο προφίλ, ίσως να το έχετε δει ήδη):

[video=youtube;jiM-PbPgnQc]http://www.youtube.com/watch?v=jiM-PbPgnQc[/video]

ΥΓ. Είναι λίγο ΠΟΛΥ ερασητεχνικό! ;)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπραβο, καλοριζικο το νεο τοπικ:)
αντε να δουμε, εγω ποτε θα αξιωθω:-|
(μου εκαναν δωρο βιντεοκαμαρα σουπερ πριμα τα χριστουγεννα και ουτε τα παιδια μου δεν εχω τραβηξει ακομα:D βαριεμαιιιιιι:maria::paja1:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ωωωω χαρές! Μόνο πλατσουρίζει, δεν μπαίνει στο νερό για κάνα μπανάκι; :D
Mονο όταν είμαι εγώ μέσα... αλλά η κάμερα ήταν έξω και λιαζότανε σ'αυτή τη φάση!!:)

Τέλειος ο Κούκης!!!!!! Ε, ρε τι κάνει το γονίδιο......:):)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Χεχε, είδες; Και που το σκέφτομαι τι τραβάνε οι άνθρωποι να μάθουν τα σκυλιά τους να φέρνουν πράγματα... ο Κούκης μου καθάρισε όλο το Δούναβη απ' τα πλαστικά μπουκάλια! :rolleyes:

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Denoulis πρώτος στην επαναφορά, ούτε λάμπραντορ να ήταν.....

[video=youtube;w-bPIn_hcNU]http://www.youtube.com/watch?v=w-bPIn_hcNU[/video]

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
8-9 μηνων με 1-1,5 μήνα εκπαίδευση

[video=youtube;pWEzrb5mFF0]http://www.youtube.com/watch?v=pWEzrb5mFF0[/video]

κι εγώ πριν κόψω το κάπνισμα.. lol

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
ΠΩΣ τα καταφέρνετε όλοι εσείς οι εκπαιδευτές (διόρθωσέ με αν δεν είσαι εκπαιδευτής GRDANE) να κάνετε αυτές τις ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και ο σκύλος σας να ακολουθεί τα ακροδάχτυλά σας.....???????????????:confused::confused:

ΔΕΝ νομίζω ότι θα τα καταφέρω ποτέ με το μαμούνι μου....

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
oxi den είμαι εκπαιδευτής....
απλά πήγα μαζί με τον σκύλο μου σε εκπαιδευτή.... κι εκείνος αντί να ασχολείται με το σκυλί ασχολιόταν μαζί μου....:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Sofi πρέπει να έχεις δείξει πρώτα στον σκύλο τι σημαίνουν οι κινήσεις! Επίσης μετράει και ο τρόπος που απευθύνεσαι στον σκύλο. Όσο πιο σίγουρος/η νιώθεις για αυτό που κάνεις, τόσο πιο πιθανό είναι να υπακούσει ο σκύλος. Από την φύση τους δυσκολεύονται να ακολουθήσουν κάποιον που είναι ανασφαλής ή/και νευρικός. Τέλος, είναι ζώα που βασίζονται πολύ στη γλώσσα του σώματος, οπότε τους είναι εύκολο να μάθουν εντολές με σήματα αντί για λέξεις.

(Εμένα πάντως που δεν είμαι καθόλου ομιλητική, πολύ με έχει βολέψει αυτό :D )

To the point τώρα, για να μην βγαίνουμε και εκτός...

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...
Ο Dexter σε προ καφρίλας εποχή που συναντούσε αρσενικά και ήταν καλός με όλα. Εδώ πριν 5 μήνες με ένα πιτμπουλάκι που συναντήσαμε στο δρόμο μας.

[video=youtube;-tTXTBpayv4]http://www.youtube.com/watch?v=-tTXTBpayv4[/video]

P.S. Επέστρεψε αμέσως μετά, δεν συνέχισε να τρέχει! :p Αν έχουμε κάτι καλό είναι ότι με το που ακούει το όνομά του, έρχεται αμέσως.

Και ένα παλιότερο. Παιχνίδια Nelly - Dexter, όταν ήταν ακόμα σχεδόν ίδιοι σε μέγεθος :)

[video=youtube;PQbGbe6PGzw]http://www.youtube.com/watch?v=PQbGbe6PGzw[/video]

Ακόμα έτσι κάνουν, δεν έχουν σοβαρευτεί καθόλου! :p

Κάποια στιγμή πρέπει να στρωθώ να φτιάξω και τα άπειρα πρόσφατα βιντεάκια που έχω βγάλει και δεν έχω συμμαζέψει ακόμα :rolleyes:

Last edited:

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
ΠΩΣ τα καταφέρνετε όλοι εσείς οι εκπαιδευτές (διόρθωσέ με αν δεν είσαι εκπαιδευτής GRDANE) να κάνετε αυτές τις ταχυδακτυλουργικές κινήσεις και ο σκύλος σας να ακολουθεί τα ακροδάχτυλά σας.....???????????????:confused::confused:
Αυτό είναι που δεν μου αρέσει στην εκπαίδευση με επιβράβευση τροφής.
Αντί να σε κοιτάει ο σκύλος στα μάτια κολλάει την μύτη του στα χέρια σου και εκτελεί σαν λιγούρης.

@GRDANE Τι 1-1,5 μήνα εκπαίδευση. Δεν νομίζω να του πήρε πάνω από μερικά λεπτά να καταλάβει ότι έχεις μαγικές τσέπες.:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
marug γιατί τα συσχετίζεις :confused: Ο αρσενικός μου δεν έχει δεχτεί ποτέ επιβράβευση με μεζέ, αλλά όταν σηκώνω το δάχτυλο κάθεται ή όταν βλέπει παλάμη μπροστά του μένει. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ο σκύλος εκπαιδεύτηκε με συνδιασμό διόρθωσης με περιλαίμιο αλυσίδας(πνίχτης) ,
το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τις πρώτες ημέρες να εκτελεί χωρίς λουρί και χρησιμοποιήθηκαν και μεζεδάκια για επιβράβευση.
δεν έγινε εκπαίδευση με μεζεδάκια αυτά χρησιμοποιήθηκαν ισα για να καρφώνεται στα μάτια... ακόμα έτσι κάθεται στο δίπλα.... χωρίς μεζέδες...
ο σκύλος χρειάστηκε 7 μέρες να μάθει τις εντολές εγώ τουλάχστον 2-3 μήνες να αποκτήσω τον πλήρη έλεγχο του

αν προσέξεις καλύτερα ο σκύλος με προσέχει στα μάτια... άσχετα αν χρησιμοποιώ τα χέρια μου να τρβήξω την προσοχή του.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αντί να σε κοιτάει ο σκύλος στα μάτια κολλάει την μύτη του στα χέρια σου και εκτελεί σαν λιγούρης.

.:D
παντως και ο δικος μου που ποτε δεν εφαγε μεζεδες( κι εγω παθαινω αναφυλαξια οποτε βλεπω τετοια:rolleyes:)
παλι σαν λιγουρης με κοιταει (για το μπαλακι του):D

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
ο σκύλος εκπαιδεύτηκε με συνδιασμό διόρθωσης με περιλαίμιο αλυσίδας(πνίχτης) ,
το συγκεκριμένο βίντεο είναι από τις πρώτες ημέρες να εκτελεί χωρίς λουρί και χρησιμοποιήθηκαν και μεζεδάκια για επιβράβευση.
δεν έγινε εκπαίδευση με μεζεδάκια αυτά χρησιμοποιήθηκαν ισα για να καρφώνεται στα μάτια... ακόμα έτσι κάθεται στο δίπλα.... χωρίς μεζέδες...
ο σκύλος χρειάστηκε 7 μέρες να μάθει τις εντολές εγώ τουλάχστον 2-3 μήνες να αποκτήσω τον πλήρη έλεγχο του

αν προσέξεις καλύτερα ο σκύλος με προσέχει στα μάτια... άσχετα αν χρησιμοποιώ τα χέρια μου να τρβήξω την προσοχή του.
Βοηθάει στις επαναλήψεις των εντολών να δελεάζεις τον σκύλο με τροφή ή κάποιο παιχνίδι-μπαλάκι.
Του κάνει πιο ευχάριστη την διαδικασία και δεν βαριέται εύκολα.
Τουλάχιστον μέχρι να του γίνουν βίωμα με την ενηλικίωση του.

Δεν είχα σκοπό να θίξω τον τρόπο εκπαίδευσης απλώς σχολίασα την απορία της Σοφίας γιατί ακολουθεί τα ακροδάχτυλα σου.

Να σου ζήσει ο δανός.