Βιταμίνες VITA-Vet

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Καλησπέρα παιδιά.Σημερα πήγαμε στο κτηνίατρο για το τρίτο και τελευταίο εμβόλιο(vanguard πενταπλο και λύσσας).Εκεί μ συνέστησε τις βιταμίνες vita vet και μ είπε να τ δίνω δύο χάπια την ημέρα για δέκα μέρες.Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος?Απόψεις εμπειρίες?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο σκεύασμα αλλά για ποιό λόγο έδωσε βιταμίνες; Διεπίστωσε μετά από εξετάσεις κάποια έλλειψη στον σκύλο; Τι τρώει;

Last edited:

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο σκεύασμα αλλά για ποιό λόγο έδωσε βιταμίνες; Διεπίστωσε μετά από εξετάσεις κάποια έλλειψη στον σκύλο; Τι τρώει;
https://www.google.gr/url?sa=t&sour...Vxwa0dvb3kIQ&sig2=H1E-h8n7SKMT3uG5Jhsvzw.Αυτο είναι το σκεύασμα.Οχι δεν έκανε εξετάσεις.Απλα μ είπε ότι θα τον βοηθήσουν.Ο σκύλος τρώει brit premium large breed.Ευχαριστω για το χρόνο σ

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Απλώς να ξέρεις σαν γενική αρχή ότι όταν ένας σκύλος ή και άνθρωπος τρέφεται σωστά δεν χρειάζεται συμπληρώματα εκτός αν διαπιστωμένα, με εξετάσεις, έχουν κάποια έλλειψη.
Μάλιστα.Εσυ δλδ θα μ πρότεινες να μην του τις δώσω??

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ευχαριστώ για τη συμβουλή
Τίποτα να είσαι καλά. Γενικότερα τα συμπληρώματα έχουν νόημα όταν έχουμε έναν ασθενή και θέλουμε να τον ενισχύσουμε γρηγορότερα από ότι θα γινόταν με την τροφή ή όταν έχουμε έλλειψη σε κάτι. τα άλλα είναι marketing!

• Like
Reactions: Orilis and epial

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Τίποτα να είσαι καλά. Γενικότερα τα συμπληρώματα έχουν νόημα όταν έχουμε έναν ασθενή και θέλουμε να τον ενισχύσουμε γρηγορότερα από ότι θα γινόταν με την τροφή ή όταν έχουμε έλλειψη σε κάτι. τα άλλα είναι marketing!
Ναι κατάλαβα τώρα.Απλα στη περιοχή που ήρθαμε τώρα δεν έχω βρει κάποιον κτηνίατρο που να εμπιστευτουμαι οπότε έχουμε θέμα ακόμα.οποτε όταν μ είπε πάρε βιταμίνες καλό θα του κάνουν είπα ας τις πάρω.Και μόνο οικονομικο δεν είναι το θέμα.ειναι το γαμωτο

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Άλλαξε κτηνίατρο.
Αν σου δίνει έτσι βιταμίνες στο σκύλο αύριο θα σου δώσει εσένα στεροειδή.
Τις βιταμίνες τις πήρες από αυτόν τον ίδιο;

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Άλλαξε κτηνίατρο.
Αν σου δίνει έτσι βιταμίνες στο σκύλο αύριο θα σου δώσει εσένα στεροειδή.
Τις βιταμίνες τις πήρες από αυτόν τον ίδιο;
Χαχαχαχαχχαχαχ...deca durabolin και έτσι??Ναι από τον ίδιο.τον ρώτησα αν θα χρειαστεί κάποιο συμπλήρωμα για καλύτερη ανάπτυξη και μ τις έδωσε.Θελω και εγώ να αλλάξω αλλά δεν έχω βρει κάποιον καλύτερο.Ανοιξα και θέμα αλλά καμία απάντηση.Ο άλλος σε ερώτηση για τροφή μ είχε πει"αν την τρώει και δεν κάνει εμετό καλή είναι"

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Σου έκανε και πώληση. Μπράβο το αλάνι..

Από αυτόν έφυγες νύχτα. Είναι πιο πολύ πετ σοπ παρά γιατρός μου φαίνεται.
Ναι ξύπνιος ο τύπος.Πιο πολύ βλάκας είναι πάρα κάτι άλλο..Αλλά τι να κάνω.στο ψάξιμο είμαι