Βλέπει εφιάλτες συνέχεια

2 Φεβρουαρίου 2018
20
3
27
Γειά σας! Προσπάθησα να δω αν υπάρχει παρόμοιο θέμα και δεν είδα κάτι ιδιαίτερο επομένως είπα να ανοίξω θέμα. Την Μέλανη την υιοθέτησα ενάμιση μήνα πριν και σαν σκυλί κοιμάται πολύ... Το θέμα είναι ότι πολύ πολύ συχνά βλέπει εφιάλτες δηλαδή δύο με τρεις φορές την μέρα και το καταλαβαίνω γιατί αρχίζει να κουνιέται ... Έχω την εντύπωση ότι τώρα βλέπει λιγότερους από ότι ενάμιση μήνα πριν. Είναι φυσιολογικό;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Γιατί πιστεύεις ότι είναι εφιάλτες?
Μπορεί να βλέπουν μπιφτέκια, μπαλάκια, άλλους σκύλους, να τρέχουν κλπ.
Η μία η δικιά μου μετά από μια έντονη μέρα κάνει επιτόπιο τρέξιμο στον ύπνο της - μάλλον τα βλέπει σε replay.

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Επειδη και εγω εχω την εντυπωση οτο μερικες φορες η Μαρλευ δεν βλεπει ονειρα αλλα εφιαλτες (κλαει αντι να κανει τους συνηθισμοενους ηχους), χωρις να την ακουμπησω και χωρις να παω πολυ κοντα φωναζω ευγενικα το ονομα της.

Ειχα διαβαζει σχετικα με αυτο, αλλα δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι, οτι σκυλια με αρνητικες εμπειριες δεν ειναι αφυσικο να βλεπουν εφιαλτες, ειδικα αυτα που υιοθετηθηκαν ενηλικα απο καταφυγιο. Η αιτιολογια που εδινε ειναι οτι μπορει να ξεχναν τις εντολες βολικα βολικα αλλα δεν παυουν να εχουν μακροπροθεσμη μνημη.

• Like
Reactions: Μαρίνα ΒΠ