Βοήθεια-αγορά beagle

titefika

Member
18 Μαϊου 2009
24
0
Καλησπέρα,ένας φίλος θέλει να αγοράσει μπινγκλ και μια που είμαι μέλος στο φορουμ και τον πληροφόρησα για όσα έχω διαβάσει και γενικά λίγο που μιλήσαμε και όσα μαθαίνω ,είπα να τον βοηθήσω!θέλω να ρωτήσω εκτροφέας μπινγκλ στην Ελλάδα υπάρχει και αν ναι μπορεί κάποιος να μου δώσει όνομα και τηλέφωνο μέσω πμ φυσικά και αν δεν υπάρχει από εκτροφέα του εξωτερικού που πρέπει να απευθυνθεί και πως γίνεται?γιατί δεν έχουμε ιδέα

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
...μέσω πμ φυσικά
Καλύτερα όχι μέσω π.μ. γιατί τότε το θέμα θα είναι παντελώς άχρηστο για το φόρουμ.Δεν θα περιέχει καμία ουσιαστική πληροφορία.

Μια λοιπόν που επιτρέπεται πια, οι προτάσεις επιβάλλεται να γίνονται δημόσια (γνώμη μου) για να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι, αλλά και για να λένε την άποψη τους (όσοι έχουν).

Φαντάσου κάποιος να σου προτείνει εκτροφέα που εμένα μου πούλησε σκύλο με αναπηρία?

titefika

Member
18 Μαϊου 2009
24
0
Καλύτερα όχι μέσω π.μ. γιατί τότε το θέμα θα είναι παντελώς άχρηστο για το φόρουμ.Δεν θα περιέχει καμία ουσιαστική πληροφορία.

Μια λοιπόν που επιτρέπεται πια, οι προτάσεις επιβάλλεται να γίνονται δημόσια (γνώμη μου) για να ενημερώνονται και οι υπόλοιποι, αλλά και για να λένε την άποψη τους (όσοι έχουν).

Φαντάσου κάποιος να σου προτείνει εκτροφέα που εμένα μου πούλησε σκύλο με αναπηρία?
α οκ δεν ήξερα ότι επιτρέπεται,για μένα το ίδιο είναι είτε μέσω πμ είτε δημόσια να σου πω την αλήθεια:)

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τηλ 2108145165 κοε ρωτησε για εκτροφεις ισως να χρειαστουν 1-2 μερες να σου απαντησουν καλο θα ειναι να τους δωσεις ενα νουμερο fax να σου στειλουν λιστα
πληκτρολογησε στο google τη φυλη που σε ενδιαφερει και τη λεξη kennel βαλε και gr για να δεις εδω τι παιζει και μετα παγκοσμιο ιστο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.309
Μέλη
20.070
Νεότερο μέλος
Nelson Thea