Βοήθεια - μεγαλο εξογκωμα στην ραχη

Status
Κλειδωμένο θέμα

connect

Member
10 Μαϊου 2013
12
0
Παρακαλώ την βοήθεια σας εως ότου πάω τον σκύλο μου στον γιατρο.

3 χρόνων ροτβαιλερ εβγαλε ενα μεγαλουτσικο εξογκωμα διπλα απο την ραχη του απο την μεση και προς τα πισω. Το πιεσα κ δεν ποναει το σκυλι.

Δεν φαινεται να τον ενοχλει .

Τι μπορει να ειναι ?

Παρακαλώ απαντηστε μου εαν εχετε την παραμικρη υποψια.

Ευχαριστω

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μήπως έκανε κάποιο εμβόλιο ή ένεση το τελευταίο 15μερό; Αυτό είχε συμβεί με εμάς. Πρέπει να πας στο γιατρό έτσι κι αλλιώς

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Για το προηγούμενο "τι είναι" που άνοιξες θέμα, και μας έκανες άνω-κάτω, βρήκες τελικά απάντηση; Η απλώς μας βάζεις τις ερωτήσεις, να 'χουμε να τσακωνόμαστε;

Οπως έχω ξαναπαντήσει...πρώτα πας στον γιατρό σου, μαθαίνεις με σχετική σιγουριά τι είναι, και μετά -αν θέλεις- ανοίγεις ένα ωραίο θεματάκι και μας ενημερώνεις, να μαθαίνουμε κι εμείς. Το φόρουμ δεν είναι κτηνιατρικό, ούτε τα μέλη του είναι μένταλιστ. Τι θα κάνουμε τώρα; Θ'ανοίξουμε 30 σελίδες, με το τι μπορεί να υποψιάζεται ο καθένας ότι είναι αυτό; Τι νόημα θα έχει; Σε τι θα σε βοηθήσει;

connect

Member
10 Μαϊου 2013
12
0
εκανε ενεση πριν ενα μηνα. μπορει να ειναι αλεργικο επειδη εφαγε κατι βερυκοκα ?
μπορει να τον τσιμπησε κατι ?

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
εκανε ενεση πριν ενα μηνα. μπορει να ειναι αλεργικο επειδη εφαγε κατι βερυκοκα ?
μπορει να τον τσιμπησε κατι ?
ΜΠΟΡΕΙ να τον δει ένας κτηνίατρος για να εξαλείψει όλα αυτά τα "μπορεί"?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ποσο καιρο το εχει?
Εαν εμφανιστικε ξαφνικα= μαλλον κατι τον τσιμπισε, κατι τον πειραξε= να τον πας αμεσα σε ιατρο.

Εαν το εχει καιρο και μεγαλονει λιγο-λιγο= εισαι απαραδεκτος, που καθεσαι ακομα και δεν τον εχεις παει στον ιατρο.

connect

Member
10 Μαϊου 2013
12
0
θα τον παω σημερα στον γιατρο . ρωταω μηπως μπορω να κανω κατι πριν τον παω

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη