Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να μπορείτε να μου δώσετε κάποια εξήγηση. Την περασμένη Τετάρτη έκανα διπλό εμβόλιο στο σκυλάκι μου, το προγραμματισμένο του για τον χειμώνα. Απο την επόμενη ημέρα άρχισε να κάνει εμετούς. Δύο και τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα. Υπέθεσα οτι ίσως είναι κάποια παρενέργεια απο το εμβόλιο, γιατί άλλη μια φορά είχε τύχει να έχει αλλεργική αντίδραση και να πρηστεί, όμως είχε υποχωρήσει πολύ γρήγορα.
Βλέπω όμως οτι οι εμετοί επιμένουν... Το θέμα όμως είναι οτι το ζώο δε δείχνει να είναι άρρωστο. Είναι ευδιάθετος, παίζει, τρώει, ψοφάει για βόλτα, αλλά κάνει εμετούς!
Διάβασα λιγο στο ίντερνετ κάποια άρθρα και έγραφαν για συστροφή στομάχου, γαστρίτιδα κλπ. Δε γράφουν όμως για άλλα συμπτώματα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σκυλάκι του; Να ανησυχήσω; Που έχω ψιλοπανικοβληθεί... αλλά τέλος πάντων!
Βλέπω όμως οτι οι εμετοί επιμένουν... Το θέμα όμως είναι οτι το ζώο δε δείχνει να είναι άρρωστο. Είναι ευδιάθετος, παίζει, τρώει, ψοφάει για βόλτα, αλλά κάνει εμετούς!
Διάβασα λιγο στο ίντερνετ κάποια άρθρα και έγραφαν για συστροφή στομάχου, γαστρίτιδα κλπ. Δε γράφουν όμως για άλλα συμπτώματα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σκυλάκι του; Να ανησυχήσω; Που έχω ψιλοπανικοβληθεί... αλλά τέλος πάντων!