Βοήθεια παιδιά!

maltezad

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
50
0
thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να μπορείτε να μου δώσετε κάποια εξήγηση. Την περασμένη Τετάρτη έκανα διπλό εμβόλιο στο σκυλάκι μου, το προγραμματισμένο του για τον χειμώνα. Απο την επόμενη ημέρα άρχισε να κάνει εμετούς. Δύο και τρεις και τέσσερις φορές την ημέρα. Υπέθεσα οτι ίσως είναι κάποια παρενέργεια απο το εμβόλιο, γιατί άλλη μια φορά είχε τύχει να έχει αλλεργική αντίδραση και να πρηστεί, όμως είχε υποχωρήσει πολύ γρήγορα.
Βλέπω όμως οτι οι εμετοί επιμένουν... Το θέμα όμως είναι οτι το ζώο δε δείχνει να είναι άρρωστο. Είναι ευδιάθετος, παίζει, τρώει, ψοφάει για βόλτα, αλλά κάνει εμετούς!
Διάβασα λιγο στο ίντερνετ κάποια άρθρα και έγραφαν για συστροφή στομάχου, γαστρίτιδα κλπ. Δε γράφουν όμως για άλλα συμπτώματα. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία με το σκυλάκι του; Να ανησυχήσω; Που έχω ψιλοπανικοβληθεί... αλλά τέλος πάντων!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Εχουν περάσει δηλαδή ήδη 4 μέρες, και δεν έχεις επικοινωνήσει ακόμη με τον γιατρό σου.

maltezad

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
50
0
thessaloniki
Εχουν περάσει δηλαδή ήδη 4 μέρες, και δεν έχεις επικοινωνήσει ακόμη με τον γιατρό σου.
Ναι, γιατί όπως εξήγησα θεώρησα οτι είναι παροδικό, δεδομένου οτι σήμερα όλη την ημέρα δεν έκανε εμετό. Τώρα πριν απο λίγο τον είδα πάλι να κάνει.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Ναι, γιατί όπως εξήγησα θεώρησα οτι είναι παροδικό, δεδομένου οτι σήμερα όλη την ημέρα δεν έκανε εμετό. Τώρα πριν απο λίγο τον είδα πάλι να κάνει.
Γιατρος φιλε μου γιατρος,τι να σου κανουμε εμεις απο εδω....

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Δεν επρεπε να αφησεις τον σκυλο σε αυτη την κατασταση γιατι το λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι αφυδατωση απο τους εμετους.Τελικα τον πηγες σε κτηνιατρο,τι ειχε?