Βοήθεια παρακαλώ! (διάρροια)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
έκανα την μλκ (μου ριξα και ένα φάσκελο για να γουστάρω) και της έδωσα ωμό αυγό! Παρασύρθηκα από τις προτροπές σκυλομαμάδων που ήρθα σε επαφή και μου είπαν όλες για το πόσο καλό κάνει να της δίνω 1 την βδομάδα και και και ! Και τόλμησα Σάββατο βράδυ να το κάνω... Και μας πήγε may day Houston we have problem !!! Και εμένα τόσο μου έκοψε, δεν σκέφτηκα ότι τα μεταλλαγμένα αυγά εμπορίου που ταίζουν εμάς, τουλάχιστον δεν τα τρώμε ωμά και έδωσα στην μπέμπα μου (γι αυτό μου ρίχνω φάσκελα) ! ουφ :(

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Εύχομαι περαστικά στα σκυλάκια σας.. Αυτές οι παλιοδιάροιες μας έχουν βάλει σε μπελάδες. Έχουμε κι εμείς δικές μας περιπέτειες. Πριν λίγους μήνες δώσαμε και στο δικό μας ένα ωμό αυγό έτσι χύμα πάνω από την τροφή του και δεν έπαθε κάτι τότε. Βεβαίως μετά το ξανασκεφτήκαμε και δεν το ξανακάναμε. Και μιλάμε για κουτάβι με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα όπως αποδείχτηκε αργότερα.

onokio

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
70
0
Κερατσίνι
Πετάγομαι κι εγω γιατι έχουμε θέμα με διαρροια πήγαμε προχτές μια επίσκεψη σε μια φίλη και δώσαμε στο μικρο μας κονσέρβα I/d το επόμενο πρωι είχαμε θέμα με διαρροια η γιατρος μας είπε λαπα με κοτοπουλο αλεσμενο και I/d ξηρά μέχρι να στρώσει το στομαχακι αλλα παρατηρώ ότι δεν πίνει νερό η γιατρος μου είπε ότι αποκλείεται έχει παρατηρήσει κανείς τπτ παρόμοιο ;

onokio

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
70
0
Κερατσίνι
Η επίσκεψη, με την i/d πως συνδέονται;
Η γιατρος μου είπε να τον ταιζω I/d για ένα μήνα εγω έχω πάρει την ξηρά τροφη και επειδή στην επίσκεψη δεν την πήρα μαζι μου του δώσαμε την κονσέρβα