Βοηθεια για αναζητηση εκτροφεα Γ.Π <<εργατη>> (sable GDS).

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
Εχουμε και λεμε εφυγε απο γεραματα ο φιλος και πιστος συντροφος ο Μοργκαν (ιμιαιμος Γ.Π)που ειχαμε και μετα απο εναν χρονο αποφασισαμε να ψαξουμε για ενα καθαροαιμο αυτη την φορα Γ.Π με εμφανησιακα χαρακτηριστικα οπως το συνημμενο...
Θελω βοηθεια στο αν υπαρχει ελληνας εκτροφεας και αν ναι καποιο τηλ να τα πουμε , ή αν οχι καποιον ξενο εμπιστο εκτροφεα δεν εχω προβλημα να παω ευρωπη .

Το γιατι διαλεξα αυτη ρατσα ειναι απλα απο μωρο μεγαλωσα με Γ.Π και το πρωτο που με προσεχε οταν ειμουν ακομα στην κουνια ηταν οπως αυτο στην φωτο, το ειχε η γιαγια μου , Αλσατιας τα λεγαν τοτε...

Attachments

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για να βρεις εκτροφεία και να δεις αν κάποιο εκτρέφει τις γραμμές που αναζητάς, πάρε τηλέφωνο στον ΚΟΕ, www.koe.gr, και ζήτα λίστα με εκτροφείς!
Επίσης, μπες στο www.kogpe.gr , είναι το site του ομίλου Γ.Π. Ελλάδος!Επικοινωνώντας μαζί τους πιστεύω θα σε βοηθήσουν!

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
στο www.kogpe.gr εχω μπει αλλα εχουν βασικα εκτροφεις Γ.Π της <<εκθεσειακης>> ρατσας...

για το www.koe.gr θα τους παρω τηλ αυριο να ρωτησω.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
προφανώς εννοείς εκθεσιακών γραμμών......πάντως δεν έχεις δίκιο, πάρε τηλ. και κλείσε ραντεβού για να δεις τα σκυλιά απο κοντά.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επειδή είναι κι αργά και δεν δουλεύει πολύ κι ο εγκέφαλος μου....
Υποθέτω ότι γνωρίζεις ότι ένας Γ.Π. από εργασιακές γραμμές έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από έναν εκθεσιακό!

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
ναι αυτο εννοουσα δεν θελω Γ.Π εκθεσιακών γραμμών εχει ενας γνωστος μου εναν πρωην πρωταθλητη αλλα δεν ειναι αυτο που ψαχνω, δυστηχως ή ευτυχως ψαχνω σαν και αυτο της φωτο ...

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
Υποθέτω ότι γνωρίζεις ότι ένας Γ.Π. από εργασιακές γραμμές έχεις πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις από έναν εκθεσιακό!

Ναι το γνωριζω και στην οικογενεια μου μολις προσφατα ο πατερας μου εγινε συνταξιουχος , χρονος υπαρχει απλετος οπως και χωρος (επαρχια μενω) , ειναι σοβαρη αποφαση εναν χρονο το σκεφτομαι .

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
θα αρχισω αυριο τα τηλ , εχω βαλει και εναν φιλο κτηνιατρο να ψαξει... ευχαριστω για την πληροφορια.

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
διαβασα και αλλου στο foroum για αυτον , οποτε θα τον αφησω για τελευταια επιλογη...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μακρυα απο αυτον
δεν τον ξέρω, γνωρίζω μόνο ότι η despoina είχα πάρει τον μαύρο της γ.π. απο αυτόν.
Κάποια στιγμή είχε μπει και κάποιος εδω στο φόρουμ που ανέφερε ένα εκτροφείο στην γερμανία με εργασιακούς γ.π., αν το βρώ θα το βάλω.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Το εκθεσιακών γραμμών είναι προτιμότερο για "όχι πολύ έμπειρους" κυναγωγούς
Αν δεν σας αρέσουν τα χαμηλωμένα πισινά μπορείτε να βρείτε και χωρίς χαμηλωμένα αλλά όχι απο εκτροφείο εργασιακών γραμμών
Νομίζω ότι αφού η ευρώπη σας φαίνεται κοντά θα βρείτε εύκολα αυτό που θέλετε

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
απλα στο ελλαδισταν σπανιζουν οι επαγγελματιες κα τε με, παραθετω και αλλες φωτο για να καταλαβαιτε τι ψαχνω

Gracie%20face%202..jpgKamikaze_S..jpgAriSilver..jpg

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
εχουμε καταλαβει πανω κατω
τι θα τον κανεις δεν εχω καταλαβει.

dominus

Member
17 Μαϊου 2010
18
0
θα αποτελεσει μελος τις οικογενειας με οτι συνεπαγεται αυτο ...

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Εφόσον πάρεις γκρίζο που έχει τον αντίστοιχο χαρακτήρα, κρίμα είναι να πάει ένα τέτοιο σκυλί για pet