Βοηθεια!!!!

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας!!Εχω ενα μαλτεζακι 2 μηνων κ κατι το οποιο μετα απο εντολη της κτηνιατρου εκανε το πρωτο μπανιο σημερα το στεγνωσαμε καλα αναψα τα καλοριφερ τερμα σπιτι κ την ειχα τυλιγμενη σε δυο κουβερτες αγκαλια για κανενα 2ωρο!!!Πριν μιση ωρα περιπου μου εκανε διαρροια :( ανησυχω πολυ παρα πολυ απο οσο ειδα δεν εχει φαει τιποτα το διαφορετικο εκτοσ τροφης κ ενα ποπ κορν που δεν προλαβα να το παρω απο το στομα της τι μπορει να ειναι????Κατα τ'αλλα αλλα προβληματα δεν εχει μεσα στην ζωιραδα ειναι!!!(σορυ αν επρεπε να το γραψω καπου αλλου)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πάντως συνήθως τα μπάνια τα ξεκινάμε μετά την ολοκλήρωση των εμβολίων.... αλλά doctor είναι αυτός....
παρακολούθησε την λίγο και ενημέρωσε τον γιατρό σου

Και αυτοί οι τίτλοι βρε παιδιά με τα βοήθεια και help λίγο πιο χαλαρά μας κόβουν το αίμα

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
εγω την δικιά μου στον 1μιση μήνα την έκανα μπάνιο και έτρεμε σαν τσιπούρα . Την στέγνωσα με πετσέτα , με το πιστολάκι απο μακρυά , την έιχα τυλιγμένη με μια πετσέτα στεγνη , μια μπλούζα μου και μια ζακέτα , και έπεσε σε εναν λήθαργο για ενα 3ωρο κοιμόταν το καημένο :)

Μετα σηκώθηκε , έφαγε και τα κόπρανα κανονικά όπως πριν .

Αλλα μην ανησυχείς . Ρώτα και τον γιατρό βέβαια .

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
μπορεί κάτι να το πείραξε το σκυλάκι,αν επαναληφθεί να αρχίσεις να ανησυχείς,ως εδώ όλα καλά :)

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
Πάντως συνήθως τα μπάνια τα ξεκινάμε μετά την ολοκλήρωση των εμβολίων.... αλλά doctor είναι αυτός....
παρακολούθησε την λίγο και ενημέρωσε τον γιατρό σου

Και αυτοί οι τίτλοι βρε παιδιά με τα βοήθεια και help λίγο πιο χαλαρά μας κόβουν το αίμα
ΧΙχι συγνωμη Ελλη!!!απλως σαν νεα ιδιοκτητρια κ χωρις αλλο σκυλακι παθαινω συγκοπη με το παραμικρο:rolleyes:

feniadimi

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
105
1
Θεσσαλονικη
εγω την δικιά μου στον 1μιση μήνα την έκανα μπάνιο και έτρεμε σαν τσιπούρα . Την στέγνωσα με πετσέτα , με το πιστολάκι απο μακρυά , την έιχα τυλιγμένη με μια πετσέτα στεγνη , μια μπλούζα μου και μια ζακέτα , και έπεσε σε εναν λήθαργο για ενα 3ωρο κοιμόταν το καημένο :)

Μετα σηκώθηκε , έφαγε και τα κόπρανα κανονικά όπως πριν .

Αλλα μην ανησυχείς . Ρώτα και τον γιατρό βέβαια .
Την ρωτησα μου ειπε να την ταισω χιλο κ αν δεν το φαει να τον αναμειξω με κροκετες,αλλα το δικο μου δεν εχει θεμα απο το χερι μου να ειναι κ θα το φαει οτι κ αν της δωσω αλλα μονο απο το δικο μου στους αλλους οθτε καν πλησιαζει!!!Εμενα απο τον φοβο της με αυτο που επαθε να φανταστεις οτι πλεον δεν μπαινει στο μπανιο καθεται απο εξω κ κοιταει!!!:razz:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΧΙχι συγνωμη Ελλη!!!απλως σαν νεα ιδιοκτητρια κ χωρις αλλο σκυλακι παθαινω συγκοπη με το παραμικρο:rolleyes:
Βρε δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα γενικά το είπα...

Όλοι τα περάσαμε αυτά απλά στο ξαναλέω ηρέμησε παρακολούθησέ την και ενημέρωσε και τον γιατρό
περαστικά σας