Βολτα στη θαλασσα!

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Χτες περασαμε μια πολυ ομορφη μερα στη θαλασσα παρεα με τη δημητρα(Farfallina) και τον Κουκι της :D

Πηγαμε νωρις στο καβουρι κι ειχε απ τις 10 παρα αρκετο κοσμο, που μετα εγινε περισσοτερος. Ευτυχως κανεις δε μας ειπε τιποτα για τα σκυλια, ισα ισα που καποιοι ηρθαν και τα χαιδευαν :)

Στο αυτοκινητο καθονταν και τα 2 πισω ησυχα, ανταλλαζοντας φιλακια και ψευτοδαγκωματα. (στο πηγαινε αυτο, γτ στην επιστροφη ηταν κατακοπα*demonio*)

Κι οι δυο το καταχαρηκαν στην παραλια, ετρεξαν, εσκαψαν, επαιξαν με το νερο. Με τη ληδα μπηκαμε για κολυμπι, ο Κουκι στην πρωτη του επαφη με το νερο ηταν λιγο διστακτικος, οπως ειναι λογικο! παντως ειχε και κυμα που δε βοηθουσε.. πιστευω ομως οτι στην επομενη βολτα δε θα τον μαζευουμε απο μεσα :wink:

Ειπαμε λοιπον να μοιραστουμε και μερικες φωτο μαζι σας..

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καταπληκτικές φωτογραφίες :D!!!! Μπράβο, να τα χαίρεστε!!!!!

Τυχεροί είσαστε που δεν σας έκανε κανένας παρατήρηση γιατί όσο να'ναι μέσα σε τόσο κόσμο όλο και κάποιο παράξενο θα πετύχεις.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Tελεια..φοβερα μουτρα και τα δυο!
Να πω τωρα οτι δεν ζηλευω,θα ειναι ψεματα..Εμεις μεχρι τον Οκτωβρη δεν βλεπω να βρεχουμε νυχι.. :-(
Kαλο καλοκαιρι και καλη συνεχεια στα μπανια σας!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
ε ρε ριτρίβερ θεϊκά....

τον κουκι θελω να τον βαλω κάτω και να το ζουπάω
η λήδα ολοκληρη δεσποινής, νταξ, θέλει μια καποια άλλη αντιμετώπιση:D

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
καλησπέρα σε όλους.
Είναι όπως σας τα είπε η aouimbae.Πήγαμε το πρωί, που δεν είχε πολύ κόσμο,
αλλά και αργότερα που μαζεύτηκε αρκετός, κανένας δεν μας είπε τίποτα.
Προφανώς πέσαμε σε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα!! ήμασταν τυχερές!!:D
Ο Cookie όπως διαβάσατε πιο πάνω δεν έκανε μπανάκι, άλλα γενικά το χάρηκε πολύ!!:D
Είναι και η Λύδα τόσο καλό σκυλί, δέσανε τα μανάρια:D
Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Αυτά είναι!!!
Τί το καλύτερο να μπορείς να πηγαίνεις για μπάνιο και να έχεις το σκυλάκι σου παρέα! Εμείς με την Σάλβε δυστηχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί εδώ υποφέρει με την ζέστη μέσα στο σπίτι, θα αντέξει την ζέστη στην παραλία?

Νομίζω πάντως ότι τα δυο τους δέσανε πολύ και η Λύδα θα προσέχει τον μικρούλη cookie και θα του μάθει και μπανάκι ;)
Πάντως το μπάνιο στην θάλασσα με τα σκυλιά θέλει πολύ προσοχή γιατί ως γνωστόν απαγορεύεται και ένας παράξενος να βρεθεί, θα έχεις τραβήγματα.
Να τα χαίρεστε τα μαναράκια σας!!

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Και εγω σε αυτη τη παραλια πηγαινω αλλα δεν ειχα παρει ποτε μαζι μου τον ερμακο!

Αφου ειπες οτι ο κοσμος δεν ειχε προβλημα θα το επιχειρησω μια καθημερινη;)

Πολυ ωραιες οι φωτος!!!

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Αυτά είναι!!!
Τί το καλύτερο να μπορείς να πηγαίνεις για μπάνιο και να έχεις το σκυλάκι σου παρέα! Εμείς με την Σάλβε δυστηχώς δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί εδώ υποφέρει με την ζέστη μέσα στο σπίτι, θα αντέξει την ζέστη στην παραλία?

Νομίζω πάντως ότι τα δυο τους δέσανε πολύ και η Λύδα θα προσέχει τον μικρούλη cookie και θα του μάθει και μπανάκι ;)
Πάντως το μπάνιο στην θάλασσα με τα σκυλιά θέλει πολύ προσοχή γιατί ως γνωστόν απαγορεύεται και ένας παράξενος να βρεθεί, θα έχεις τραβήγματα.
Να τα χαίρεστε τα μαναράκια σας!!
Καλημέρα barbie_s2k, εδώ άντεξαν τα δικά μας, που νομίζω ότι έχουν πιο πολύ τρίχωμα από την Σάλβε σας,γιατί να μην αντέξει η κουκλίτσα σας? Να πάτε νωρίς το πρωί, που δεν έχει πολύ ζέστη.

Last edited by a moderator:

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Δεν είναι όπως φαίνεται, έχει διπλό τρίχωμα και την ζεσταίνει αρκετά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μόνο.
Το μεγαλύτερο είναι ότι λόγω κατασκευής της δεν μπορεί να αναπνέει και τόσο καλά και γενικά δεν την παλεύουν με την ζέστη οι βραχυκέφαλες φυλές.
Θα το δοκιμάσουμε όμως να δούμε πώς θα τα πάει και αν πάει καλά γιατί όχι να βρεθούνε τα σκυλούνια μας να κάνουν βουτίτσες μαζί.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Πάντα πηγαίναμε για μπάνιο στη θάλασσα κατά τις 3 το μεσημέρι!

Είναι ευκαιρία λοιπόν να αρχίσουμε να πηγαίνουμε νωρίς! Είναι και από άποψη υγείας καλύτερα για το ανθρώπινο δέρμα αφού ο ήλιος θέλει πολύ προσοχη το μεσημέρι!

Αντε να κανονίσουμε όλοι μαζί next time!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Δεν είναι όπως φαίνεται, έχει διπλό τρίχωμα και την ζεσταίνει αρκετά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μόνο.
Το μεγαλύτερο είναι ότι λόγω κατασκευής της δεν μπορεί να αναπνέει και τόσο καλά και γενικά δεν την παλεύουν με την ζέστη οι βραχυκέφαλες φυλές.
Θα το δοκιμάσουμε όμως να δούμε πώς θα τα πάει και αν πάει καλά γιατί όχι να βρεθούνε τα σκυλούνια μας να κάνουν βουτίτσες μαζί.
Αν δεν κάνω λάθος, και τα golden έχουν διπλό τρίχωμα. Αλλά έχεις δίκιο για την αναπνοή της, τώρα θυμήθηκα πως ανάσενε όταν ήμασταν στον ντοκτορ!! Πολύ ευχαρίστως να κανονίσουμε θαλασσινό μπανάκι παρέα:)

Last edited by a moderator:

Carlos.1on2

Member
11 Νοεμβρίου 2010
22
0
Ειναι πολυ δυσκολο να βρειτε συγκαταβατικούς ανθρώπους στην παραλια και συνάμα πολύ ενθαρρυντικο ότι καποιες νοοτροπίες αλλάζουν ;)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ζηλεύωωωω!!!!!!!!!!
Εγώ πέρσι που ήμασταν διακοπές στην Εύβοια πήγα σε μια παραλία ξεχασμένη απ' τον Θεό όπου ήταν μια γριά κατσίκα και μου έφερε κατευθείαν το λιμενικό...και είχα τον Σανάκο μαζί..φανταστείτε να είχα την Κορασόν.........:mad:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
και που εφερε το λιμενικο τι εγινε??? τιποτα δε μπορουν να σου πουν

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Πήραν τα στοιχεία μου για να καταγράψουν το συμβάν και ύστερα με πήρε 25 τηλέφωνα ο λιμενάρχης..
Την επόμενη μέρα που ξαναπήγα η ίδια γριά με το που με είδε πήρε κατευθείαν τηλέφωνο...και ξανάρθαν!!!
Εύχομαι φέτος που θα ξαναπάω και θα έχω και την Κορασόν να την ξαναδώ!!!Το θέλω όσο τίποτε άλλοοο!!!!*demonio* :twisted:

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Ο,τι και να σου πει ο λιμεναρχης πες του οτι σ ενοχλει και να μη σε ξαναπαρει, αν ειναι δυνατον!!!

χαχχα ναι ωραια θα ναι:cool: