Βουλγαρικός Ποιμενικός?!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Nαι συμφωνω..ισως ειμαι πολυ καχυποπτη με ολους αυτους τους μεγαλους ηγετες

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Τον καρακατσάν και το ακίτα τα πήρε δώρο από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας και μια γιαπωνέζικη επαρχία αντιστοίχως.
To μονο που εχω να πω ειναι να διαβασουν οι πρωθυπουργοί Βουλγαριας και Ιαπωνιας το thread του φορουμ που λεει οτι τα σκυλια δεν τα κανουμε δωρο.:D:D:D:D:D

• Like
Reactions: ioanna a

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
To μονο που εχω να πω ειναι να διαβασουν οι πρωθυπουργοί Βουλγαριας και Ιαπωνιας το thread του φορουμ που λεει οτι τα σκυλια δεν τα κανουμε δωρο.:D:D:D:D:D
+1000

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
χεχεχε και εγω σ'αυτο εμεινα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ο Πούτιν όντως είναι χρόνια κυνόφιλος και στο νήμα αυτό έχω βάλει φωτογραφίες που είναι πολύ παλιές, ήδη από την εποχή του κομμουνισμού που δεν είχε συμφέρον ιδιαίτερο να κάνει προπαγάνδα. Ότι πολλές από τις τωρινές φωτογραφίες δημοσιεύονται για προπαγανδιστικούς λόγους δεν είναι ανακριβές, αλλά προπαγάνδα δεν σημαίνει απαραίτητα και ψέμα. Ο τύπος όντως λατρεύει τα σκυλιά. Του κάνανε δε δώρα οι ξένοι ηγέτες τα συγκεκριμένα, όχι διότι τα κάνουνε σε όλους, αλλά διότι ξέρανε ότι τα αγαπάει. Επίσης τα δώρα στα πλαίσια της διπλωματίας δεν είναι ποτέ έκπληξη, αλλά τα έχουνε συζητήσει και συμφωνήσει από καιρό. Για το ακίτα π.χ. είχανε κάνει ρεπορτάζ για καιρό πριν του το στείλουνε.

Τα υπόλοιπα ζώα όπως η τίγρης δεν τα πήρε ο ίδιος. Πρόκειται για δώρα που του κάνουνε κατά καιρούς ξένοι ηγέτες και φυσικά δεν τα κρατάει στο σπίτι του, αν και παίζει μαζί τους εκεί που τα έχουνε. Γενικά ο Πούτιν φέρεται καλά στα ζώα και μοιάζει να έχει ιδαίτερη σχέση μαζί τους, η οποία νομίζω εξηγείται λογικά, αν λάβουμε υπόψη μας ότι η δουλειά που κάνει είναι σκληροτράχηλη και δυσκολότατη, με πολλές παγίδες και παιχνίδια δύναμης. Στο τέλος δεν υπάρχει πιο αφοπλιστικό αίσθημα από την άδολη αγάπη ενός σκύλου.

Last edited:

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Η Κόνι είναι τώρα πολύ μεγάλης ηλικίας, γι' αυτό και δήλωσε ιδιαιτέρως ότι δεν την παίρνει έξω για πολλά παιχνίδια όπως με τα άλλα, αφού η κακομοίρα πια δεν μπορεί.
Η Κόνι είναι σχεδόν 14 ετών.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78