Βουλωμενη μύτη σε σκυλο

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Η μάγια μου είναι αγγλικό μπουλντόγκ 7 μηνών σήμερα το πρωί σηκώθηκε να βγει έξω για την ανάγκη της και η μύτη της ήταν τέρμα βουλωμενη καθόταν και έπερνε ανάσα και ακουγόταν λες και ρουφουσε της μυξες της. Μπορώ ν την βάλω κάτι για ν την βοηθήσω Ν πάρει καλύτερη ανάσα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.922
20.325
Καλά, αγγλικό bulldog είναι, πόσο καλύτερα να αναπνέει, αλλά αν αυτό που βλέπεις/ακούς σε προβληματίζει, συμβουλεύσου τον εκτροφέα σου και οπωσδήποτε τον γιατρό σου.

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Mήπως ήταν έτσι;

Όχι καμία σχέση σαν να ροχαλίζει μίλησα με τον κτηνίατρο και μας είπε πως επειδή η μυτούλα της είναι αρκετά στενή με οποιοδήποτε *κρύωμα * θα κάνει σαν να έχει μυξουλες... Ή αλήθεια είναι πως το έκανα μόνο το πρωί σήμερα δεν το έχει ξανακάνει θα επισκεφθουμε σύντομα και τον κτηνίατρο μας

• Like
Reactions: Estranged

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Δεν έχω μεγάλη επαφή με εγγλέζικα αλλά ένα 12 μηνών σερνικό το οποίο έκανε παρέα με τον Άργο έτρεχε για μία+ ώρα σαν να είχε πάρει διεγερτικά... Μόνο αναπνευστικό δεν αντιμετώπιζε.

Νταξ έχω συναντήσει και 2 που δεν μπορούν να περπατήσουν αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν τι.

• Like
Reactions: Mporidou

Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Δεν έχω μεγάλη επαφή με εγγλέζικα αλλά ένα 12 μηνών σερνικό το οποίο έκανε παρέα με τον Άργο έτρεχε για μία+ ώρα σαν να είχε πάρει διεγερτικά... Μόνο αναπνευστικό δεν αντιμετώπιζε.

Νταξ έχω συναντήσει και 2 που δεν μπορούν να περπατήσουν αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν τι.
Και η δικιά μ έτσι είναι έχει όρεξη για παιχνίδι εκμάθηση και οι βόλτες της είναι φαντάσου περίπου στα 5 χλμ σύνολο που για αγγλικό μπουλντόγκ είναι πολλά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.083
Νεότερο μέλος
Avra mummy