Να σου ζήσει....Να είναι γερός.....Σημερα εχουμε τα γενεθλια μας! 4 μηνων! ρε σεις, αυτο το σκυλι μεγαλωνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ειναι ηδη 22 κιλα! και μου φαινεται οτι ειναι αδυνατος κιολας! εν τω μεταξυ, το καημενο επειδη ειναι μεγαλοσωμο, το αντιμετωπιζουν ολοι σαν ενηλικο, ενω ειναι τοοοοσοοο μικρουλι (ηλικιακα).
Ωστοσο πνευματικα, σωματικα, και κυριως "φωνητικα" ειναι θηριο! οταν γαυγιζει, βγαζει ενα υποκωφο, τερμα μπασο γαβγισμα, σου κοβει τα αιματα! χαχαχα!
σημερα εβρεχε κ δε μπορεσαμε να παμε βολτα, αυριο θα παμε ομως και θα ανεβασω φωτος!
Κι εμείς το ίδιο αντιμετωπίζαμε με τον Άρη...Λέγανε όλοι "τι θηρίο είναι αυτό" και ήταν μόλις λίγων μηνών....
Για το σωματικά και το φωνητικά θα συμφωνήσω ότι...θηριεύουν... Το γαύγισμα του ακούγεται 3 γειτονιές πιο κάτω...
Για το πνευματικά, θα σου πω ότι θα ωριμάζει μέρα με τη μέρα...Ακόμα δεν μπορείς να πεις ότι έχει φτάσει στην φάση ..."ώριμος". Και απ'όσο ξέρω τα τσοπανόσκυλα αργούν κάπως...Θα καταλάβεις διαφορές, σε πνευματικό επίπεδο, μετά το χρόνο και.....
Εμένα μ'αρέσει, όταν γαυγίζει, το τελευταίο του γαβ, που είναι κάπως σαν βήχας...Έτσι δηλώνει ότι τώρα ...τέρμα...Έχει πολύ πλάκα...
Όσον αφορά στην ομοιότητά του με την Άρτεμις, δε στο είχα επισημάνει;;; Αχ, κανείς δε μ'ακούει εμένα....
Καλές βόλτες