Βούλες στην κοιλιά!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Καλησπέρα!
Μόλις παρατήρησα κάποιες βουλίτσες μπεζ-καφέ στις μικρής μου την κοιλίτσα!
Σήμερα τις έβγαλε και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο!
Είναι κάτι ανησυχητικό?

Attachments

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Fifi ¨ολα τα ανοιχτόχρωμα σκυλάκια με τις ροζ κοιλίτσες έχουν τέτοιες βούλες, δεν μου φαίνεται παράξενο γιατί όσα λευκά σκυλιά είχα ήταν με βούλες στην κοιλιά τους, βέβαια δεν θυμάμαι αν τις είχαν εκ γεννετής.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Σε ευχαριστώ I.Kyveli!
Φοβάμαι μήπως την πείραξε το γκαζόν που έχουμε στο εξοχικό μας αν και πάτησε μόνο μια φορα πάνω στα χόρτα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Φυσιολογικό είναι. Τις έχει και ο δικός μου. Μην ανησυχείς, είναι πάρα πολύ συνηθισμένο. :)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
και εμένα έβγαλε πιο πολλές βουλίτσες και ανησύχησα σήμερα θα παμε στο κτηνίατρο (επιτέλους !!:) ) και θα μας εξετάσει

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν νομίζω βρέ παιδιά. Καλύτερα όμως αφού ανησυχείτε τόσο, να πάρετε ένα τηλέφωνο τον γιατρό ...

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Πρεπει να ειναι φυσιολογικο. Και μενα οταν ηταν μικρουλης ειχε βγαλει μερικες. Τωρα βεβαια εγινε αντρας :p και δεν φαινονται γιατι η κοιλια του εβγαλε τριχωμα.

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Μόλις πήρα και μου είπε αφού ανησυχώ να την πάω από εκεί να την δει αν και του φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο για ροζ κοιλίτσες!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
louna mou,ούτε και οι δικές μας είναι ροζ!
Η κοιλιτσα είναι ροζ και οι βούλες μπεζ-καφέ!

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Επίσης μπορεί να αλλάξουν μέγεθος μέχρι και να εξαφανιστούν .Χρωστική ουσία είναι .

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Να κάνω μια ερώτηση? όσοι έχετε maltesses η κατι σαν και αυτό, το πρότυπο της φυλής που έχετε, το έχετε διαβάσει?

SKIN : Really tight to all parts of the body, pigmented with dark patches and patches of a reddish wine colour, especially on the back. The rim of the eyelids, third eyelids and lips are black.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ μέχρι που πίστευα ότι όλα τα σκυλιά έχουν τέτοιες βούλες
αν μου τύχαινε σκυλί χωρίς τέτοιες βούλες μπορεί και να ανησυχούσα