Βρέθηκε λευκό Γκριφόν...

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Υπαρχει στο Αιγαλεω 1 λευκο Γκριφον με περιλαιμιο που περιφερεται.Φαινεται καπου 5-6 χρονων,ισως και παραπανω.Ηρεμο,αρσενικο και λιγο πιο βαρυ απο το φυσιολογικο.Δεν εχει καποιο τηλ.στο περιλαιμιο,μοιαζει να ειναι απο σπιτι.Γνωριζει καποιος κατι?Εβγαλα 2 φωτο αλλα δεν μπορωνα τις περασω στο PC...

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.881
8.106
Σώστες στον υπολογιστή σου , και ανέβασέ τες με το ImageShack και μετά ποσταρε το link που έχει τον κωδικό για forums.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Μα δεν μπορω να περασω αυτες τις 2 φωτο απο το κινητο στο PC γιατι δεν εχω το καλωδιο του κινητου.Το κινητο εχει Bluetooth αλλα δεν εχω στο PC Bluetooth.
Θα βγαλω φωτο με την ψηφιακη το συντομοτερο και θα τις ανεβασω.Σημερα που περασα απο'κει τον ειδα παλι τον σκυλακο.Δεν φαινεται σκυλος που θα εφευγε απο το σπιτι,το πιο πιθανο ειναι να τον παρατησαν.Επειδη τον ταιζει εκει 1 παιδι που μενει περιφερεται εκει γυρω.Ο σκυλος φοραει 1 σχετικα φαρδυ καφε,παλιο περιλαιμιο.

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εχει περασει αρκετος καιρος απο το προηγουμενο ποστ μου.Δυστυχως απο τοτε δεν εχω ξαναδει τον σκυλο.Ισως τον εχει μαζεψει καποιος στο σπιτι του η εχει παει σε καποια αλλη γειτονια.Μακαρι να ειναι καλα.
Αυτος ειναι ο σκυλακος...Εικόνα007.jpgΕικόνα008.jpg

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.341
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988