Βρέθηκε (νομίζω) Ελληνικός Ποιμενικός

Status
Κλειδωμένο θέμα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βρεθηκε αρσενικος σκυλος (ελληνικος ποιμενικος) να τριγυριζει στους δρομους των Θρακομακεδονων σε κακα χαλια.

DSC_0251.jpg

DSC_0247.jpg

DSC_0246.jpg

DSC_0243.jpg

Το σκυλι ειναι γεματο τσιμπουρια, εχει δερματικα και δυστυχως δεν πιανεται ευκολα.

Θα κοιταξουμε συντομα αν εχει τσιπακι.

Οποιος γνωριζει καποιον που εχει χασει τετοιο σκυλο παρακαλω ας επικοινωνησει στο 6937263232.

Οι γνωστες της φυλης αν μπορουν να μου πουν για το αν μοιαζει με ελληνικο ποιμενικο η με κατι αλλο θα με βοηθουσαν.

Attachments

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πωπω τι όμορφο σκυλί που είναι!! Δε ξέρω αν είναι ελληνικός ποιμενικός,αλλά είναι εγκληματικό που αφήνουν τέτοια σκυλιά στο δρόμο!
Εύχομαι τη καλύτερη εξέλιξη στο θέμα και μακαρι να φιλοξενηθεί κάπου για να γλυτώσει απο το δρόμο μέχρι να βρει το δικό του σπίτι!

Κάτι τέτοια περιστατικά με κάνουν να ζηλεύω το Διονύση που έχει μεγάλο κήπο,για να μπορούσα να τα φιλοξενήσω!:D
Σίγουρα θα τον έπαιρνα για φιλοξενία,οπως και το Περίτο(dogo) που έχει η Αμαλία και είναι το καημένο σε κακά χάλια απο τους άσχετους ιδιοκτήτες που το είχαν!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Βιβη παρολο που ειναι αρκετα ταλαιπωρημενος και περιφερεται ολη την ωρα ειναι πολυ αρχοντικος και καλος με τους ανθρωπους, με τα σκυλια ομως οχι τοσο. Το κακο ειναι οταν τον πιανω μου μουλαρωνει και δεν κουνιεται με αποτελεσμα να τον σπρωχνω με το κορμι μου μπας και περπατησει λιγο.

να δω πως θα τον βαλω στο αμαξι. . . Οταν θα τον ξαναβρω. . .:(

ΟΡΘΟΣ

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
264
0
Αττική
Το σκυλί αυτό είναι Ε.Π.. Μπορείτε να απευθυνθείτε και στον ΟΦΕΠ www.ofep.gr . Στις συζητήσεις του Ε.Π. το link που έχετε βάλει για αυτό το θέμα δεν ανοίγει. Συνιστώ να το ξαναβάλετε.
Μπορείτε να δοκιμάσετε και την τεχνική του σαλαμιού. Δηλαδή με δόλωμα σαλαμάκι....

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Σ'ευχαριστω για το λινκ!

Την δοκιμασα αλλα ισως λογω του προβληματος στα ποδια του ειναι επιφυλακτικος
στις κινησεις του.

ΟΡΘΟΣ

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2011
264
0
Αττική
Προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο για βοήθεια, είμαι και γείτονας, αλλά κάτι έπαθε. Το τηλέφωνο μου τελειώνει 6374

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αφου εχω οργωσει τους γυρω δρομους που τον ειχα πρωτοδει, δυστυχως δεν τον
βρισκω. Μαλλον θα γυρισε σπιτι του ο τεραστιος οποτε το θεμα μπορει να κλειδωθει
και αν ποτε τον ξαναδω βλεπουμε. . .

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.341
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988