Βρέθηκε ροζ θερμός - Βασιλικά Κτήματα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η κοπή της πίτας είχε κι άλλο εύρημα εκτός από τη Ρέιν... :D

Βρέθηκε θερμός χρώματος ροζ. Δεν φορούσε ταυτότητα ούτε είναι τσιπαρισμένο. Πρέπει να είναι παπιμιλάδικο γιατί γράφει επάνω "αποκλειστικός εισαγωγέας YALCO". Περιείχε καφέ, μάλλον γαλλικό, χωρίς γάλα. Ζάχαρη θα σας γελάσω, δεν τον δοκίμασα.

Συγνώμη για την αδιακρισία μου, αλλά έπρεπε να το ανοίξω γιατί αν είχε καφέ με γάλα σε λίγες μέρες θα βγαίνανε δεινόσαυροι και είμαι ήδη πλήρης από κατοικίδια.

Το φιλοξενώ από τις 16/01 αλλά ξέχασα να το αναφέρω νωρίτερα. Του φέρομαι όμως καλά και έχει ήδη μάθει το "κάτσε". Θα δοθεί μπανιαρισμένο και αρωματισμένο.

Επικοινωνία εδώ ή με πμ.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Επίσης καλο θα ήταν να βάλεις και μία φωτογραφία μήπως και τον αναγνωρίσει κανεις:)

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Με τα σκυλιά πως τα πάει??

:D:D:D:D:D
χαχαχαχα. Και έλεγα ποιος αλήτης μου τον έκλεψε ....:D:D:D:D
Τον είδες εκπαιδευμένο και σου γυάλισε ε????
Να τον προσέχεις πολύ ! Το βράδυ δεν μπορεί να κοιμάτε μόνος του και θα πρέπει να τον έχεις μαζί σου στο κρεβάτι.
Κάθε πρωί να τον ποτίζεις ζεστό καφέ γιατί αλλίως δεν μπορεί να ξυπνήσει!!
Τέλος να σου πω ότι επείδή πρόλαβα και τον ζευγάρωσα έχω κρατήσει 2 θερμάκια ροζ με μαύρες βούλες, οπότε μπορείς να τον κρατήσεις και να κανονίσουμε για το συμβόλαιο υιοθεσίας!!:D

Reina

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2009
104
0
Άμα δεις και λερώνει μέσα στο σπίτι και όχι στη βόλτα, να το παρατήσεις να γίνι πάλι αδέσποτο το παλιο-θερμός! :p
Αν δε μοιάζει με καθαρόαιμο, πούλησέ το καμιά διακοσαριά ευρώ. Για τα έξοδά σου βρε παιδί μου!