Βρέθηκε & χαρίζεται αρσενικό Αγγλικό Μπουλντόγκ - Ηλιούπολη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Βρέθηκε αρσενικό Αγγλικό Μπουλντόγκ στην Ηλιούπολη, περίπου 10 μηνών με δερματικά προβλήματα. Επειδή λαμβάνουμε τηλεφωνήματα από άτομα που τον θέλουν για αναπαραγωγή, επισημάνουμε ότι θα δοθεί μόνο ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΟΣ. Τηλ 6976131680

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
Εχω λιώσει!!! τι κουκλί ειναι αυτό? πράγματι ποιος άχρηστος τον παρατησε τον καημενο?

μακάρι να μπορούσα να τον υιοθετήσω.. ή να τον φροντίσω για λίγο έστω.. πονάει η καρδιά μου που τα βλέπω αβοήθητα..

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.652
11.063
Athens
Σπιτι θα βρει σιγουρα ... 10 μηνων ειναι και bulldog.
Ναι, αρκεί να πέσει σε γνώστη διότι αυτό με τα δερματικά θέλει ψάξιμο - αντιμετώπιση. Να ξεκινήσει άμεσα barf με κοτοπουλάκι!;)

SkinMan

Member
28 Φεβρουαρίου 2010
8
0
[FONT=&quot]Τα [/FONT][FONT=&quot]greeklish[/FONT][FONT=&quot] δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του [/FONT][FONT=&quot]forum[/FONT][FONT=&quot]![/FONT][FONT=&quot][/FONT]
------------------------------------

καλησπέρα! υπάρχει ακόμα το σκυλάκι? ενδιαφέρομαι εγώ... μένω μόνος μου σε σπίτι με περιβόλι και δεν έχω άλλο σκυλάκι... τι ακριβώς δερματολογικό έχει? και πως αντιμετωπίζεται?

Last edited by a moderator:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Προφανώς τον παράτησαν κάποιοι έξυπνοι λόγω δερματικών και τσιγγουνιάς τους να τον πάνε στον κτηνίατρο. Όχι σαν και μένα που προνόησα τώρα που το Μουφ είναι μικρό να δω αν έχει δυσπλασία, τη βρήκαμε, του αγοράζω τα χάπια του για να μη χειροτερέψει και χτες μάλιστα του άνοιξα και τραπεζικό λογαριασμό δικό του όπου διοχετεύω καταθέσεις από δυο μεριές κάθε μήνα ώστε να μη στερηθεί τα καλύτερα σε μερικά χρόνια έτσι και χρειαστεί εγχείριση...:rolleyes:

romelaki

Active Member
18 Νοεμβρίου 2009
43
0
[FONT=&quot] [/FONT]
καλησπέρα! υπάρχει ακόμα το σκυλάκι? ενδιαφέρομαι εγώ... μένω μόνος μου σε σπίτι με περιβόλι και δεν έχω άλλο σκυλάκι... τι ακριβώς δερματολογικό έχει? και πως αντιμετωπίζεται?
Εφ όσον υπάρχει δερματολογικό πρόβλημα, το περιβόλι και τα χόρτα ειναι οτι χειρότερο.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα επιδεινώνεται.
Εκτός αν μείνει το σκυλί μέσα στο σπίτι.

Δέσποινα

vasilis82

New Member
27 Φεβρουαρίου 2010
1
0
καλησπέρα,

με λένε Βασίλη και είμαι καινούριο μέλος στο Forum.
Ήμουν ιδιοκτήτης μπουλντογκ και έχω επικοινωνήσει για το συγκεκριμένο σκυλάκι. Ξέρετε αν έχει δωθεί?
Πραγματικά εύχομαι να είναι καλότυχος και όποιος και αν είναι ο καινούριος του ιδιοκτήτης να αφιερωθεί σ' αυτόν.

SkinMan

Member
28 Φεβρουαρίου 2010
8
0
Εφ όσον υπάρχει δερματολογικό πρόβλημα, το περιβόλι και τα χόρτα ειναι οτι χειρότερο.
Σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα επιδεινώνεται.
Εκτός αν μείνει το σκυλί μέσα στο σπίτι.

Δέσποινα
σιγουρα για μεσα στο σπιτι το θελω μονο! απλως διευκρινησα οτι δν ειναι διαμερισμα... ;)... ειμαι εκτος αττικης ομως και ενημερωθηκα οτι δν μπορω να το παρω γι αυτο τον λογο:-(

mote

Member
2 Μαρτίου 2010
9
0
μαλλον αυτος ο ανθρωπος που το αφισε στο δρομο ,που για μενα δεν ειναι ανθρωπος ,χριζει ιατρικης παρακολουθησης....εγω ημουν ιδιοκττητης bulldog αλλα δυστηχως μας αφησε πριν 2 χρονια ..απο τοτε ψαχνω να παρω καποο αλλο αλλα δυστηχως οι τιμες για αυτα τα σκυλια ειναι απαγορευτικες ...γνωριζο παρα πολλα για την ρατσα αυτη και για τισ δερματικεσ παθησεις...εχο επικοινονησει ηδη για το σκυλι και ελπιζω να ειμαι αυτος που θα βοηθησει αυτο το αγγελακι....πραγματικα εχει μπει ηδη στην καρδια μου....

Status
Κλειδωμένο θέμα