Βρέχει Alaskan Malamute!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όσο πάνε στο παρόν θέμα καλύπτονται όλες οι προτυπικές αποκλίσεις απ' το σχήμα των ματιών ως το μέγεθος και τη γωνία ανοίγματος των αυτιών κλπ.

Μακάρι να βρουν όλα σπίτι να πάνε, είμαι σίγουρος ότι όλα αξίζουν καλούς ανθρώπους να τα αγαπήσουν.

Μου φαίνεται πάντως λίγο σόλικο ο σωστικός όμιλος να φέρει την ονομασία της φυλής των Alaskan Malamute ενώ αναφερόμαστε πασιφανώς σε ημίαιμα σκυλάκια αν όχι πολύαιμα σε κάποιες περιπτώσεις με αποτέλεσμα να αποτρέπει απ' τη δράση του την προφύλαξη άλλων αδέσποτων που δεν τυγχάνει να μοιάζουν με την ομάδα 5 ώστε να προάγεται καλύτερα η εξωτερική τους εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν πραγματικές αίτιες γιατί αυτά τα σκυλιά είναι αδέσποτα, πέραν μίας: δυστυχώς η ομάδα 5 στην ολότητα της προσελκύει ακατάλληλους ανίκανους που τους τραβάει η εξωτερική εμφάνιση και μόνο με αποτέλεσμα μετά να μην έχουν ιδέα τι λεωφορείο τους χτύπησε όταν ένας Χάσκι θα ξεδιπλώσει το ταπεραμέντο του, όταν ένας Μάλαμιουτ θα κάνει το δικό του, όταν ένας Ακίτα δε θα τους κάνει όλα τα χατήρια σαν κουρδιστή λουλού.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κοίταξε, οι όμιλοι δεν εγγυώνται καθαροαιμία και μάλιστα οι συγκεκριμένοι είτε είναι για τα Μαλαμούτια, είτε πρόκειται για γενικώς και αορίστως ομίλους που παίρνουν τα πάντα. Κάπως όμως πρέπει να τα καταχωρήσουν, οπότε πάνε με το τι μοιάζει. Στην περίπτωση μάλιστα των Μαλαμουτίων, σου λένε ότι μπορεί να υπάρχει και ανάμειξη με Χάσκυ και άλλωστε τα περισσότερα αγοράστηκαν από τους ηλίθιους που τα παρατήσανε είτε από ΒΥΒ είτε από παπυμιλλάδικα, είτε φυσικά από πετσοπάδικα, που όμως είναι ελάχιστα διότι τα περισσότερα πετσοπάδικα στο Ιλλινόι βδελύσσονται την πώληση σκύλων ή γατών. Οι αποκλίσεις από το πρότυπο δε σημαίνουν έλλειψη καθαροαιμίας, π.χ. υπήρξε καυγάς στο σωστικό όμιλο Αυστραλέζων που σκοτωθήκανε για το αν θα έπρεπε να πάρουν υπό την προστασία τους το Μουφ που το πήγε ο μπόγιας σε high-kill καταφύγιο, όπου θανατώνονται τα μισά κάθε χρόνο. ΕΥΤΥΧΩΣ που τον πήρε τελικά υπό την προστασία της η ίδια η πρόεδρος, διότι αλλιώς θα τον είχε φάει η μαρμάγκα κι εγώ θα έμενα χωρίς Μουφ (ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ!)!!!!! Τι λέει το πρότυπο των Αυστραλέζων με αφήνει παγερά αδιάφορη, άλλωστε πολλά που έχει το Μουφ είναι γενετικές ανωμαλίες και κληρονομικά και γενικώς είναι από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα, καθότι μάλλον από Άμις-παπυμιλλάδικο προέρχεται και πουλήθηκε μάλλον σε καμιά λαϊκή ως κουτάβι για κανα πενηντο-εκατοσταδόλλαρο. Το θέμα όμως είναι ότι πρόκειται για το υπέροχο Μουφ, του οποίου του έκανα και DNA τεστ, το οποίο κατόπιν έτριψε η προεδρίνα στη μούρη των κουρούνων, και μου βγήκε Αυστραλέζος βέρος. Εφόσον το εργαστήριο που το έκανε είναι από τα εξαιρετικά στην Αμερική και συμφωνούν με τα αποτελέσματά του σπουδαίοι κτηνίατροι που ξέρουν τι τους γίνεται, το Μουφ είναι Αυστραλέζος. Όχι ότι θα έσκαγα αν δεν ήταν και φυσικά το τεστ το έκανα και από περιέργεια και για να δω μήπως θα έχω τίποτα προβλήματα υγείας που παθαίνουν διάφορες άλλες φυλές και διότι στο Μουφ έχω κάνει όλα τα τεστ DNA για ασθένειες που υπάρχουν. :) Τέλος μην ξεχνάμε και τις τρομερές διακρίσεις του Μουφ στους παναμερικανικούς διαγωνισμούς καλλονής για το ημερολόγιο του ομίλου του. :)

Άντε πάρτε να χαζέψετε μερικά ακόμα αδέσποτα Μαλαμούτια από την περιοχή Σικάγου. :) Σημειωτέον ότι τα περισσότερα από αυτά εγκαταλείφθηκαν με διροφιλαρίωση:

Last edited: