Βρεθηκε αρσενικο ημιαιμο κανις - Γλυφαδα

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Στη Γλυφαδα στην Ανθεων κοντα στο σουπερ μαρκετ Μαρινοπουλος βρεθηκε δεμενο με λουρι και στηθολουρο αυτο το μελι κανισακι πριν μια βδομαδα. Το πηγα στο γιατρο ειναι φρεσκοκουρεμενος, περιποιημενος και υγιεστατος αλλα δεν ειχε τσιπακι. Βαρος 8 κιλα και περιπου 10 μηνων αλλα ανωριμο ακομα γιατι κανει τσισα σα κοριτσακιΤου εβαλα καλου κακου σκαλιμπορ αν και ο γιατρος τον βρηκε πεντακαθαρο. Το σκυλακι σιγουρα ηταν σε σπιτι γιατι ξερει να μη λερωνει μεσα, κανει σα τρελλο για βολτα και πολλες φορες παει στην πορτα πιστευοντας οτι θα τον γυρισουμε σπιτι του και θα τελειωσει η αγωνια του. Επισης γνωριζε πως να κατσει για του καθαρισω τα αυτακια (αν και αυτα πεντακαθαρα ηταν). Καθεται ησυχος για μπανακι και χτενισμα. Ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ δεν πειραζει τιποτα μεσα στο σπιτι ουτε στη βεραντα, αποζητα την συντροφια σου σα τρελλο, σε ακολουθει παντου και οπου σταθεις ερχεται και καθεται στα ποδια σου. Δεν λερωνει, δεν μαδαει ειναι το τελειο σκυλακι για διαμερισμα. Μονο φιλια δινει και βαζει το κεφαλακι του στα ποδια σου για χαδια. Το μοναδικο "μειονεκτημα" ειναι οτι αποζητα τοσο να ειναι με ανθρωπους που αν μεινει μονο κλαιει αλλα και αυτο για κανα 20 λεπτο και μετα ησυχαζει. Ειναι σκυλακι για καναπε και κρεβατι και χουχουλιασμα στα ποδια σας. Ενα προβληματακι με διαρροια οταν το βρηκα λυθηκε και ειμαστε ετοιμοι για ενα πιστο συντροφο αν δεν βρεθουν οι δικοι του που ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να αφησουν ενα τοσο βολικο και ησυχο σκυλακι. Προς το παρον το φιλοξενω εγω και θελω πολυ να πεσι στα καλυτερα χερια γιατι το αξιζει.Το φωναζω Κολομπο και να φωτογραφιες. Τηλ. 6932297236

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Στη Γλυφαδα στην Ανθεων κοντα στο σουπερ μαρκετ Μαρινοπουλος
Μήπως τον έδεσε κάποιος για να πάει στο σούπερ μάρκετ για ψώνια? Το κάνουν πολλοί...

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις στο σούπερ μάρκετ αν έχουν αφήσει κάποια ειδοποίηση και να βάλεις κανένα ποστεράκι εκεί που τον βρήκες.

Μου φαίνεται λίγο περίεργο να το κουρέψανε, το είχανε μπανιαρισμένο και μετά να το παρατήσανε δεμένο... (δυστυχώς όχι και απίθανο βέβαια)

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δυστυχως το παρακολουθουσα μεχρι που εκλεισε το σουπερ μαρκετ.........Μονο περιποιημενο αν δεις τι ησυχο και βολικο σκυλι αλλοι πληρωνουν εκπαιδευτες να κανει αυτα που κανει αυτο. Ιδιο με το δικο μου το Βιτο που εχω φαει ωρες εκπαιδευσης.....

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Τωρα θα βγαλω και θα την ανεβασω. Δυστυχως δανεισα την μηχανη μου στην ανιψια μου για τις διακοπες της και προσπαθω να βγαλω φωτο με το λαπτοπ γιαυτο δεν ειναι τοσο καλες:( και αυτες που εβαλα απο το λαπτοπ ειναι και οι επομενες παλι απο εκει δυστυχως........ σου εστειλα ομως πμ αν εχεις messenger να κανουμε βιντεοκληση και να εχεις ολοκληρωμενη εικονα απο το σκυλακι.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
εχεις βαλει αφισουλες στο σημειο που το βρηκατε? αποκλειεται να το παρατησαν.
ποιος το ελυσε και το πηρε?εσυ?
ηταν εξακριβωμενα δεμενο πολλες ωρες εκει?
ποσες?
γιατι ρε παιδια, περνετε τα ξενα σκυλια? σωνει και ντε παρατηθηκε ο σκυλος? :maria::paja1:

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες...απο εγνοια το εκανε και καλα εκανε.

τωρα αν δεν ηταν παρατημενο,οκ εκανε ενα σφαλμα.αυτο ομως ειναι πταισμα σε αντιθεση με τους περισσοτερους (το 90%) που οντως παρατημενα-κακοποιημενα-παραμελημενα ζωα τα αφηνουν στην μοιρα τους:rolleyes:

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Δυστυχως γαλαζιο ενας γειτονας μου το παρακολουθησε μου ειπε μεχρι που εκλεισε το σουπερ μαρκετ και δεν ηρθε κανεις να το παρει. Εκεινος το εδεσε στο δεντρο και μου το ειπε. Εβαλα αφισες οχι μονο εκει που βρεθηκε αλλα και στα γυρω πετσοπς. Πηρα και την αστυνομια. τζιφος.......

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
teo,κατσε να επαιρνε απο.. εγνοια το δικο μου σκυλι και θα της ελεγα εγω.
ξαναρωταω.
ποσες ωρες (εξακριβωμενα) ηταν δεμενο στο σκυλι εκει.???

σου φαινεται το συγκεκριμενο σκυλακι, για παραμελημενο, κακοποιημενο, ????

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
51
Αθήνα
παιδια πιστευω επίτηδες το παρατησαν έτσι καθαρό και κουρεμένο-

για να βρει εύκολα νέο σπίτι-

εάν ενδιαφερόντουσαν οι ιδιοκτήτες τουλάχιστον κάποιες φωτο θα έβαζαν στην περιοχή-

κρίμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Δυστυχως γαλαζιο ενας γειτονας μου το παρακολουθησε μου ειπε μεχρι που εκλεισε το σουπερ μαρκετ....
ναι, αλλα εαν κοιτουσε το σκυλι στις εννεα παρα εικοσι και πηγε η ωρα εννεα , δεν μου λεει κατι αυτο.
εξαλλου, ποιος τον διαβεβαιωσε οτι το σκυλι ειχε σχεση με το σουπερ μαρκετ υποχρεωτικα?

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
δεν ξερει αν ειχε σχεση με το σουπερ μαρκετ. Απλα το βρηκε δεμενο εξω απο αυτο το μεσημερι και ξαναπηγε το απογευμα και το ξανα ειδε εκει παραξενευτηκε και πηγε στο κλεισιμο να δει τι απεγινε και ηταν εκει.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
μα δεν θα ειχαν δηλωσει απωλεια εστω στην αστυνομια αφου ιντερνετ δεν εχουν ολοι? Ασε που θα ειχαν οργωσει την περιοχη.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
κρίμα
Πραγματικα κριμα.......Αν το δεις το μονο που θελει ειναι να βαλει το κεφαλακι του στα ποδια σου......Τοσο ησυχο, βολικο και ανθρωποκεντρικο σκυλακι!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπορει να ηταν καποιου που εχει μαγαζι εκει..
να το πηρε δηλαδη το μεσημερι και να το ξαναδεσε το απογευμα και να μην προλαβε να το παρει ξανα με το κλεισιμο.
ειναι συνηθισμενο να τα δενουν εξω απο το μαγαζι τους εαν ειναι μικροσωμα και ηρεμα.
τωρα για το θεμα της αστυνομιας, δεν ξερω, μα ουτε κι εγω θα πηγαινα ποτε στην αστυνομια εαν ειχα χασει το σκυλο μου.
την ωρα που το επαιρνε, επρεπε να αφησει στο σημειο , ενα σημειωμα.
δεν ειναι συνηθισμενο να τα καλωπιζουν επιτηδες ωστε να βρουν πιο ευκολα σπιτι και να τα δενουν.
εξαλλου το σκυλι δεν ειναι κακοποιημενο και εχει οπως λες τελεια συμπεριφορα.
αυτο σημαινει οτι ο ιδιοκτητης νοιαζοταν, αρα και να μην το ηθελε πλεον, το πλεον ευκολοτερο θα ηταν να βαλει μια αγγελια και να το χαρισει. θα το επαιρναν αμεσως.
τελος παντων...εχω κανει κι εγω παρανομιες (εχω λυσει κι αμολυσει σκυλια γειτονων , γιατι ετσι εκρινα πως επρεπε να κανω) αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ημουν παρανομη.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Ηταν στο παρκιν δεμενο. δεν εχει αλλα μαγαζια εκει. και δεν ειχε σκαλιμπορ το σκυλι

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Γαλαζιο εχε το υποψη σου σε παρακαλω αν ξερεις καποιον που να θελει ενα σκυλι αλλα να το θελει και βολικο. Να μη καταστρεφει δηλαδη να μη μαδαει και να μη λερωνει. ειναι κριμα τετοιο σκυλι να μην εχει καποιον να το φροντισει

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πρεπει να περιμενετε αρκετο διαστημα, κανοντας οτι περναει απο το χερι σας ωστε να βρεθει ο ιδιοκτητης(εαν υπαρχει) και εαν δεν βρεθει, ναι, ευχαριστως,θα το εχω υποψην μου.
αλλα οποιος παρει σκυλι εχοντας στο μυαλο του οτι θελει να ειναι βολικο, να μην καταστρεφει, μαδαει, λερωνει, δεν μου φαινεται καταλληλος, οποτε δεν θα του το προτεινω:)