Βρεθηκε αρσενικο πεκινουα στην Αγια Παρασκευη

NTG

Member
6 Ιουλίου 2009
5
0
Βρεθηκε αρσενικο πεκινουα στην περιοχη Κοντοπευκο Αγιας Παρασκευης,κοντα στο σταθμο Δουκισσης Πλακεντιας.Εχει καφετι εντονο τριχωμα και ασπρο τριχωμα στη κοιλια.Δεν εχει λουρι.Ειναι καλα,δεν ειναι χτυπημενος,ειναι ηρεμο και φιλικο.Ψαχνουμε την οικογενεια του.

Attachments

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μπορείς επίσης να κοιτάξεις στα "χάθηκαν" εδώ: www.himaira.gr
Και αν δεν βρεις αντίστοιχη αγγελία να στείλεις εσύ μια "βρέθηκε" μαζί με φωτογραφία και στοιχεία εποκοινωνίας.

Καλή τύχη και από μένα :)

NTG

Member
6 Ιουλίου 2009
5
0
Αφήστε τηλέφωνο!!! Τσεκάρετε αν έχει τσιπάκι! Καλή τύχη :)
210-8093981 (καθημερινες εως τις 17.00).Δεν δινω τηλεφωνο οικιας γιατι πολλοι το ζητανε ηδη για να τους το χαρισουμε.Ο στοχος ειναι να βρεθει η οικογενεια του.
e-mail : [email protected]

Μεχρι το απογευμα θα τον εχω παει στη κτηνιατρο,εχω τοιχοκολλησει φωτο του με τηλεφωνο επικοινωνιας στους σταθμους Χαλανδρι και Δουκισσης Πλακεντιας,καθως επισης στην οδο Χιου στο Κοντοπευκο (κοντα στο σημειο που βρεθηκε,που ειναι επισης κοντα στους 2 σταθμους).Εχω ηδη βαλει αγγελιες και σε αλλα φορουμ και σελιδες,καθως επισης υπαρχει και αναρτηση στο

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_573.html

Ελπιζω να εχει αισιο τελος η περιπετεια του

NTG

Member
6 Ιουλίου 2009
5
0
Λοιπον...συμφωνα με τη κτηνιατρο...

-Καθαροαιμο πεκινουα αρσενικο,χρωματος μελι...

-Περιπου 3 - 4 ετων (βαρια 5)

-Περιπου 6,5 - 7 κιλα

-Υγιεστατος

-Δεν εχει τσιπακι

-Περιπου 1 χρονο ακουρευτος

NTG

Member
6 Ιουλίου 2009
5
0
Λοιπον...

Επειδη εχουν εμφανιστει διαφοροι ''ιδιοκτητες'' (δεν γνωριζω αν ειναι απο το φορουμ), χωρις τελικα να ειναι ο σκυλος τους (καποιοι ηρθαν και στο σπιτι να τον δουνε) και μαλιστα, καποιοι απο φιλοζωικες(?), λενε το μακρυ τους και το κοντο τους (θυληκο ονομα ενω ειναι αρσενικο,μικροτερο απο την ηλικια που γραφω κτλπ),παρακαλω να διαγραφει ή να κλειδωσει το τοπικ.Ο σκυλος (πλεον λεγεται Αρης),θα μεινει μαζι μας, τον εχουμε περιποιηθει (εμβολια,καλλωπισμος κτλπ),απολαμβανει χαδια και βολτες και πλεον θεωρειται μελος της οικογενειας.

Ευχαριστω

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλορίζικος!

Μου κάνει εντύπωση που ήρθαν απο φιλοζωικές να τον δούνε.... συνήθως τρεχουν και δε φτάνουν για σκυλιά που κινδυνέυουν στο δρόμο..... γιατι να ασχοληθούν με σκυλάκι που φιλοξενείται σε σπίτι?

Τελος πάντων, καλή συμβίωση σας ευχομαι! :):)

NTG

Member
6 Ιουλίου 2009
5
0
Καλορίζικος!

Μου κάνει εντύπωση που ήρθαν απο φιλοζωικές να τον δούνε.... συνήθως τρεχουν και δε φτάνουν για σκυλιά που κινδυνέυουν στο δρόμο..... γιατι να ασχοληθούν με σκυλάκι που φιλοξενείται σε σπίτι?

Τελος πάντων, καλή συμβίωση σας ευχομαι! :):)
Απο φιλοζωικες δεν ηρθαν,απλα μας πηραν τηλεφωνο απο την τοπικη φιλοζωικη,ο'τι ξερουν τον ιδιοκτητη και ο'τι τον ψαχνει.Οταν τους ειπαμε,να μας δωσουν στοιχεια για τον σκυλο,εκει αρχισαν να τα μασανε,λεγοντας μας διαφορα (αλλη ηλικια,θηλυκο ονομα) και τελικα μας ειπαν να τον κρατησουμε εμεις,μιας και ο ιδιοκτητης(?) χανει συνεχεια(...) τα σκυλια του (υπαρχει λεει αλλο ενα πεκινουα) και δεν ξερουν αν ειναι εμβολιασμενος κτλπ. Παντως αν ειναι απο την ιδια ''φιλοζωικη'' που πριν λιγες μερες,τους τηλεφωνησαν καποιοι γειτονες για νεογεννητα γατακια και τα πηραν για ευθανασια,τι να πω...