Βροχή και αμπούλα...

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλησπέρα αγαπημένοι μου συμφορουμίτες!! Μια σύντομη ερώτηση. Χθες ήταν να βάλω αμπούλα στην Άμπυ αλλά είδα ότι θα σήμερα και αύριο ίσως να βρέχει (βασικά τώρα όντως βρέχει) οπότε το να της τη βάλω θα είναι δώρο άδωρο αν όντως βρέξει. Και έτσι είπα να την εφαρμόσω ή Τετάρτη ή Πέμπτη που στρώνει ο καιρός (δηλαδή 3-4 μέρες καθυστέρηση). Σκοπεύω αυτές τις μέρες που δεν θα είναι καλυμμένη από την αμπούλα να της βάζω λίγο πιο πολύ σιτρονέλα και να μην την αφήνω ούτε να παίζει έξω το απόγευμα, παρά μόνο να κάνουμε τη βόλτα μας και να γυρνάμε. Θα είμαι αρκετά καλυμμένη θεωρείτε;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Οι κτηνίατροι του Enzo μου είχαν πει ότι δεν κάνει να βραχει 3 μέρες πριν και 3 μέρες μετά την αμπούλα. Άρα καλά κάνεις.

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Τρελόκαιρος πάντως.....Το καλό είναι ότι με αυτή τη βροχή μπορεί να είμαστε τυχεροί και να μειωθεί ο πληθυσμός των σκνιπών :p

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Τρελόκαιρος πάντως.....Το καλό είναι ότι με αυτή τη βροχή μπορεί να είμαστε τυχεροί και να μειωθεί ο πληθυσμός των σκνιπών :p
Όοοοοχι, θαρρώ πως η υγρασία σε σχέση με την ζέστη τις ευνοεί, μακριά απο μας!! :coffee:

• Like
Reactions: vasilis_mike

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Πλάκα έκανα (δυστυχώς και κρίμα που δεν ισχύει). Και δυστυχώς θα ανέβει απότομα η θερμοκρασία ποθ σημαίνει απότομη εξάτμιση των νερών, και φυσικά εμφάνιση υγρασίας...Κλάψτα Χαράλαμπε...Με βλέπω να ψεκάζομαι κι εγώ με σιτρονέλλα να μην μας πλησιάζει τίποτα..