Βόλτα? Ευκολάκι..

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.960
7.535
Βασικά ο τίτλος που ήθελα να βάλω ήταν "δε μας χ3ζει κι αυτός" αλλά συγκρατήθηκα. Ήθελα να δω πώς θα αντιδρούσαν αν έβλεπαν άλλο σκυλί, αλλά μάλλον θα απογοητευόμουν κι εκεί :rolleyes:

• Like
Reactions: Orilis and ISKENDER

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.826
8.020
Αν δεν λέγατε για τα ηλεκτρικά κολλάρα δεν θα το πρόσεχα γιατί δεν είχα δει ποτέ.
Ωστόσο η στάση σώματος τους δεν δείχνει περήφανα καμαρωτά σκυλιά που απολαμβάνουν την βόλτα τους, κι εγώ θα ντρεπόμουν αν ο σκύλος μου πήγαινε έτσι.
Βασικά και τώρα ντρέπομαι καμιά φορά αλλά ας μην το κάνω θέμα :p

• Like
Reactions: Orilis and moko

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
LOL. Σαν ασυρματιστές στον πόλεμο πάνε. Η κεραία να προεξέχει, το κεφάλι κάτω και "τοίχο-τοίχο" μην τους έρθει καμμια ξαφνική.

• Like
Reactions: Orilis

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Η σελίδα του πάντως, στην οποία μπήκα από περιέργεια , έχει πολλές χρηστικές πληροφορίες και εκεί μαθαίνουμε πως το παιδί είναι εκτροφέας, εκπαιδευτής και από τις φωτος και τα σχόλια δείχνει να αγαπα πολύ τα τετράποδα του. Οι εκπαιδευτικές του βεβαίως μέθοδοι, αν και εφόσον περιλαμβάνουν πόνο και στρες είναι απορριπτέες.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Ποιό είναι το οπτικό χαρακτηριστικό των ηλ. κολάρων έναντι των κανονικών;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.365
Βασικό ενδεικτικό χαρακτηριστικό, ένα "κουτάκι" ενσωματωμένο στο κολλάρο.

• Like
Reactions: vas

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Φαίνεται μια κεραία να προεξέχει αν δεις καλά καλά (εδώ). Αλλιώς όπως είπε η mareco, κουτάκι μπροστά στην καρωτίδα :sick:

Ποιό είναι το οπτικό χαρακτηριστικό των ηλ. κολάρων έναντι των κανονικών;

Μαρθα

Well-Known Member
9 Απριλίου 2014
199
29
παιδια δεν ξερω για εσας αλλα οταν βλεπω τετοια ντρεπομαι που ανηκω στο ανθρωπινω ειδος!

Reinmeister

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2013
301
85
παροτι ειμαι της παραδοσιακης εκπαιδευσης και παροτι θεωρω θεμιτη την χρηση του ηλεκτρικου κολλαρου,σε ορισμενες οριακα δυσκολες περιπτωσεις και μονον εφ οσον εχουν εξαντληθει ολα τα περιθωρια,αυτο που ειδα ειναι απαραδεκτο...

η "μαγκια" της εκπαιδευσης ειναι να εχεις εναν σκυλο απολυτως υπακουο,αλλα οχι φοβικο,αλλα κατι τετοιο προυποθετει μεγαλη πειρα,πολλη δουλεια και να μην εχεις απωθημενα που να τα βγαζεις στο σκυλι...

το σκυλι πρεπει να σε φοβαται μονο ως πομπο των συνεπειων που θα δεχθει σε περιπτωση που κανει κατι κακο,οπερ μεθερμηνευομενον,στην φυσιολογικη καθημερινοτητα του με νορμαλ συμπεριφορα,δεν πρεπει να σε φοβαται καθολου,αλλα να του προκαλει χαρα η παρουσια σου...

αυτο το αισχος που εχει κανει ο τυπος,πρωτον ειναι πανευκολο να επιτευχθει και δευτερον μου δειχνει ανθρωπο που εχει αναγκη να βλεπει τον φοβο στα σκυλια του ως μεσο επιβεβαιωσης...

τραγικος απλα...κριμα για τα ζωντανα...

υ.γ. σωματοτυπος και φλωρο στυλ με επιτηδευμενη "μαγκια" που δειχνει οτι τις αρπαζε σταθερα πιτσιρικας...κριμα που δεν συνεχιζεται και τωρα αυτη η κατασταση...

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Φαίνεται μια κεραία να προεξέχει αν δεις καλά καλά (εδώ). Αλλιώς όπως είπε η mareco, κουτάκι μπροστά στην καρωτίδα :sick:
Κεραία είναι αυτό; Εμένα μου φαίνεται σαν να έχει δέσει το κολάρο στην τελευταία τρύπα και αυτό είναι το μέρος που μένει.

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Κεραία είναι αυτό; Εμένα μου φαίνεται σαν να έχει δέσει το κολάρο στην τελευταία τρύπα και αυτό είναι το μέρος που μένει.
Αγαθό μου παιδί.. Αμ δε.. :p
Αν δεν έχεις δει άλλο βίντεο όπου φαίνεται η κεραία μαζί με το κουτάκι δεν σου πάει το μυαλό -εδώ το βγάλαν στο fb και τον έχουν αποθεώσει. Μου θυμίζει τηλεκατευθυνόμενο έτσι όπως το βλέπω.. (μπλακ χούμορ)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αγαθό μου παιδί.. Αμ δε.. :p
Αν δεν έχεις δει άλλο βίντεο όπου φαίνεται η κεραία μαζί με το κουτάκι δεν σου πάει το μυαλό -εδώ το βγάλαν στο fb και τον έχουν αποθεώσει. Μου θυμίζει τηλεκατευθυνόμενο έτσι όπως το βλέπω.. (μπλακ χούμορ)
δωσε μου λινκνα τον αποθεωσω κ εγω!!!